Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 meze said: bu klasiği buraya taşımış olmaktan dolayı mutluyum. eskiden 2-3 saat içinde 4-5 bira içebiliyordum. artık epey performanstan düştüm 3 ün üstüne çıktığım zaman ertesi güne felaket bir baş ağrısı çekiyorum gün boyu. şimdi gelip de 10 bira filan yazan angutlar olmasın diye, zaman limiti koyalım. gece 12 den sabah 6 ya kadar misal. zaten dün 13 bira içtim diyen elemanları ciddiye almamak gerek o ayrı konu. dün 2 den 5e kadar 5-6 tane içtim sanırsam ama 12den sabah 6 ya kadar rahat bi şekilde içilir 13 tane falan niye ciddiye almıosn kız mısın herkesi kendin gibi kız mı sanıosn lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sulu biradan daha kötü şey var milletin kalan biralarını bi bardağa koyup veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bira yarım bırakılır mı lan. allahsız mısnınz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ben burda rekorumu söylesem demekki alay konusu olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hepiniz bu kadar az içebildiğinize göre sddfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 rekorum 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meze Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Flassh said: sulu biradan daha kötü şey var milletin kalan biralarını bi bardağa koyup veriyorlar bunu fistan bile yapmaz lan. yine insaflı o zaman sulu bira satan yerler. hepatit filan bulaştırcaklar millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 250den bir eksik içersem içim rahat etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 medeni tartismayi da birinin isyerine duzenbazlik suclamasi yapan birinden ogrenecek degilim. bes para etmez biri oldugun icin kimin fakei isen onu da aciklamalarini istiyorum yoneticilerden. fake degilsende umrumda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 SIKIYOSA REAL ACC'INLA GEL !!!!11!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Meze içki içmeyi bilmiyorsun belli ki. söylediğin sayılar komik sayılar. ayrıca atarlanıyorsun millete. topici okudum kermit, fistan (tu) meze (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meze Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Farinal said: meze said: bu klasiği buraya taşımış olmaktan dolayı mutluyum. eskiden 2-3 saat içinde 4-5 bira içebiliyordum. artık epey performanstan düştüm 3 ün üstüne çıktığım zaman ertesi güne felaket bir baş ağrısı çekiyorum gün boyu. şimdi gelip de 10 bira filan yazan angutlar olmasın diye, zaman limiti koyalım. gece 12 den sabah 6 ya kadar misal. zaten dün 13 bira içtim diyen elemanları ciddiye almamak gerek o ayrı konu. dün 2 den 5e kadar 5-6 tane içtim sanırsam ama 12den sabah 6 ya kadar rahat bi şekilde içilir 13 tane falan niye ciddiye almıosn kız mısın herkesi kendin gibi kız mı sanıosn lol daha dün kaç bira içtiğini hatırlamıyorsun, 5 mi 6 mı diye. bir de sayı 10 a çıksa bir daha forumun yolunu bulabileceğinden emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 spartacus topiğinde banlanan bi arkadaş vardı. o mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 meze said: Farinal said: meze said: bu klasiği buraya taşımış olmaktan dolayı mutluyum. eskiden 2-3 saat içinde 4-5 bira içebiliyordum. artık epey performanstan düştüm 3 ün üstüne çıktığım zaman ertesi güne felaket bir baş ağrısı çekiyorum gün boyu. şimdi gelip de 10 bira filan yazan angutlar olmasın diye, zaman limiti koyalım. gece 12 den sabah 6 ya kadar misal. zaten dün 13 bira içtim diyen elemanları ciddiye almamak gerek o ayrı konu. dün 2 den 5e kadar 5-6 tane içtim sanırsam ama 12den sabah 6 ya kadar rahat bi şekilde içilir 13 tane falan niye ciddiye almıosn kız mısın herkesi kendin gibi kız mı sanıosn lol daha dün kaç bira içtiğini hatırlamıyorsun, 5 mi 6 mı diye. bir de sayı 10 a çıksa bir daha forumun yolunu bulabileceğinden emin değilim. içerken senin gibi ABİ KAÇ TANE OLDU YA OFF ÇOK KARİZMAYIM ŞU KADAR BİRA İÇTİM şeklinde saymıyorum çünkü muhabbet esnasında bardaklarımı saycam töbe töbe neyle besleniosnz siz anlamıorm ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ahaha çok olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 meze said: Farinal said: meze said: bu klasiği buraya taşımış olmaktan dolayı mutluyum. eskiden 2-3 saat içinde 4-5 bira içebiliyordum. artık epey performanstan düştüm 3 ün üstüne çıktığım zaman ertesi güne felaket bir baş ağrısı çekiyorum gün boyu. şimdi gelip de 10 bira filan yazan angutlar olmasın diye, zaman limiti koyalım. gece 12 den sabah 6 ya kadar misal. zaten dün 13 bira içtim diyen elemanları ciddiye almamak gerek o ayrı konu. dün 2 den 5e kadar 5-6 tane içtim sanırsam ama 12den sabah 6 ya kadar rahat bi şekilde içilir 13 tane falan niye ciddiye almıosn kız mısın herkesi kendin gibi kız mı sanıosn lol daha dün kaç bira içtiğini hatırlamıyorsun, 5 mi 6 mı diye. bir de sayı 10 a çıksa bir daha forumun yolunu bulabileceğinden emin değilim. alkol alırken ne kadar aldığını sayma artisliği dandanakan savaşından sonra yapılan kutlamalar ile son buldu. oyüzden sayımıyolar insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ben koluma jilet atıyom. sonra kızlara gösteriyom aha bu kadar içtim diye. sonra sevişiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ben eskiden ictigimde kac tane ictigimi hatirlayamazdim. Sonra cuzdanima bakarak tahmin yurutme yetenegine kavustum bir gun, artik para sayarak ulasiyorum her bilgime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 çünkü sen çok iyisin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 abi oyleyim cidden, ne diyim... reddedemeyecem bu gozlemini :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yollarda içtiğimiz biralar şehir züppelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Azmodai said: ben eskiden ictigimde kac tane ictigimi hatirlayamazdim. Sonra cuzdanima bakarak tahmin yurutme yetenegine kavustum bir gun, artik para sayarak ulasiyorum her bilgime. şimdide alkolle aram iyi değil diyen bi hıyarsın ama emir. ama ankara toplaşması güzeldi lan çay bardağı ile bira hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Azmodai said: abi oyleyim cidden, ne diyim... reddedemeyecem bu gozlemini :/ reddetme miniğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 lan alkolun yasak oldugu ulkede yasiyorum. nasil iyi olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 OLUM KIMIN FEYKISIN LAN SOLESENE HARHARHAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar