Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 veya Deferred Procedure Calls and Interrupt Service Routines Win7 kaynak izleyicisinden bakar mısınız sizde de %1 olsa bile var mı şu? tenks usb wireless'ın driverı güncellemeden önce yüksek hızda %15 falan yiyordu cpu'dan, bazı forumlarda win7 driver uyumu sorunu diyolar. ben de yeni driver çektim %3-5 arasına indi ama bu da normal mi acaba yani onun gözükmemesi lazım herhalde orada hiç.
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 cpu 0-1-2 arası gidip geliyo average cpu az oynuyo usbden disk taktım 0.34 e çıktı.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hm çok az kullanmış seninki. benim dandik geforce 8200 mobonun usb sorunu var galiba ya teşekkürler neyse yine iyi benimki ya, o şeyin %50 hatta %140 (oha asdf) cpu kullandığı vatandaşlar gördüm yabancı forumlarda. benim eski wireless driverıyla %15'de fare takılmaya başlıyordu şimdi o gitti galiba iyi oldu.
doktorteknik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Selamlar, Bu konuşulan olay şu an başıma geldi ve işlemcinin %50 si Ertelenen Yordam Çağrıları diye bişi çalıştırıyor ? nilgisatarı randımanlı kullanamıyoruz. Çözüm öneriniz var mı? Tşk.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 usb'den çalışan bir şey varsa çıkar ve restart at ve bak yine var mı sorun. win7'ye uyumlu olmayan driverlar olabilir bilgisayarda onları araştırmak lazım. ekran kartı ve çipset driverlarını güncelle. bu arada ben şu an wireless'la 1.5mb/sn dl yapmaya başladım yine %10 oldu :( ama %50 çok daha fena tabii
grasias Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 arkadaşlar ben uğraşa uğraşa bu sorunun çözümünü buldum korkmayın sorun sadece yazılımsal donanımınızla alakası yok yapılacak küçük bir hamleden sonra bilgisayarınızın cpusu %2 lere düşecek üstelik çalışmayan touchpad ve klavye varsa ki bunların çalışmama sebebi işlemcinin fazla kullanımdan dolayı bunların kullanımını askıya almasıdır... usb mausla bilgisayarınızı açın tabiki bu touchpad i çalışmayan arkadaşlar için geçerli çalışanlar şurdan devam edsin c/windows/system32 veya 64/ evet system32 klasörüne girdik sağ üstteki büyüteç halindeki arama çubuğunu şunu yazıyoruz verifier.exe ve aratıyoruz bulunan dosyaya tıklayıp çalıştır diyoruz çıkan kısımda standart ayarları seçip ileri diyoruz sürekli ileri ileri ileri ve pc yeniden başatılacak diyecek tamam diyip yeniden başlamasını beklioruz açıldığında problem çözülmüş oluyor... alıntı değildir tamamen kendim uğraşarak buldum... yapamayan arkadaşlar bana faceden mesaj atsın yardımcı olmaya çalışırım... emeğe saygı please aydın sağaltıcı [email protected]
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 http://magic.tcgplayer.com/db/cards/15102.jpg
Öne çıkan mesajlar