xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 adam ol lan. yasemin gibi ol. deniz gibi nutella ol.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 abi nutella ne ya? sarelle varken.. nutella'nın tadı çok itici geliyor. sade türkiye'de mi böyle orasını bilemem. bide sarellenin şu versionundan bahsediyorum tabi ki; http://3.bp.blogspot.com/_XwGmhOeaFq4/ST7t7Z7JAAI/AAAAAAAABvw/I1cH_TINQio/s400/Sarelle.jpg
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 burdurunda böyle çokokremi vardı o zamanlar. neydi hatırlamıyorum şimdi. ama bi dirmil dayı vardı. bucaklı. onun dükkanından doldururduk çoolataları çeşmeden. :)
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sarelle fiyatlarını bilmiyorum ama nutella alamıyanlar ihtiyaçların sarelle ile karşılıyormuş gibi geliyor :) eskiden şey vardı.ismini unuttum bak.cocukken yerdik içinde minik grissini gibi cubukları cıkar.bi tarafıda sarelle gibi bişi vardı.neydi onun ismi :).deli gib yerdim
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 fiyatları aynı. hatta saralle kimi yerde biraz daha pahalı. :)
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 TheRiverBelow said: abi nutella ne ya? sarelle varken.. nutella'nın tadı çok itici geliyor. sade türkiye'de mi böyle orasını bilemem. bide sarellenin şu versionundan bahsediyorum tabi ki; http://3.bp.blogspot.com/_XwGmhOeaFq4/ST7t7Z7JAAI/AAAAAAAABvw/I1cH_TINQio/s400/Sarelle.jpg söylendi. tartışıldı. kavga çıktı. öpüşüldü, barışıldı.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 anaa kaçırdım. neyse şimdi dışarı çıkıyım da, sarelle kola falan alayım bari. pewpew
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Red said: sarelle fiyatlarını bilmiyorum ama nutella alamıyanlar ihtiyaçların sarelle ile karşılıyormuş gibi geliyor :) eskiden şey vardı.ismini unuttum bak.cocukken yerdik içinde minik grissini gibi cubukları cıkar.bi tarafıda sarelle gibi bişi vardı.neydi onun ismi :).deli gib yerdimOHA CAHİL nutella en ucuzu aralarında hep, ne zaman tansaşa kipaya gitsem şaşırıyorum hatta.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 resmen tüketime destek platformuyuz.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bi de sarelle hakkaten iyidir özellikle bitteri harika. ama nutelladan pahalı yani.
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 xwhiplashx said: resmen tüketime destek platformuyuz. şu adamın şu zamana kadar attığı en anlamlı mesaj yalnız
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 gözler yalan söylemez. ellerim çok kirli. yıka ellerimi anne.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yasemin dalkilici 2001 de maille trollemis biri olarak soyluyorum ki o beyni calistirabilmesi icin nutelladan daha fazlasi gerekli.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kız yıllarca dalıp çıkmış onlarca metre. o kadar basınç farkının etkisi basit kulak eşitlemeleriyle tamamen ortadan kalkmaz. çok normal yani beyin hücrelerinin zarar görmüş olması.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Fistan said: yasemin dalkilici 2001 de maille trollemis biri olarak soyluyorum ki o beyni calistirabilmesi icin nutelladan daha fazlasi gerekli. NAPTIN LEM
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 maille sponsorluk anlasmasi yapmistim cikti ntv de soylediydi dffds
Öne çıkan mesajlar