xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 adam ol lan. yasemin gibi ol. deniz gibi nutella ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 git be! dinamik resmim yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 abi nutella ne ya? sarelle varken.. nutella'nın tadı çok itici geliyor. sade türkiye'de mi böyle orasını bilemem. bide sarellenin şu versionundan bahsediyorum tabi ki; http://3.bp.blogspot.com/_XwGmhOeaFq4/ST7t7Z7JAAI/AAAAAAAABvw/I1cH_TINQio/s400/Sarelle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 burdurunda böyle çokokremi vardı o zamanlar. neydi hatırlamıyorum şimdi. ama bi dirmil dayı vardı. bucaklı. onun dükkanından doldururduk çoolataları çeşmeden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sarelle fiyatlarını bilmiyorum ama nutella alamıyanlar ihtiyaçların sarelle ile karşılıyormuş gibi geliyor :) eskiden şey vardı.ismini unuttum bak.cocukken yerdik içinde minik grissini gibi cubukları cıkar.bi tarafıda sarelle gibi bişi vardı.neydi onun ismi :).deli gib yerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 fiyatları aynı. hatta saralle kimi yerde biraz daha pahalı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ucuz olan hangisi çokokerem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 TheRiverBelow said: abi nutella ne ya? sarelle varken.. nutella'nın tadı çok itici geliyor. sade türkiye'de mi böyle orasını bilemem. bide sarellenin şu versionundan bahsediyorum tabi ki; http://3.bp.blogspot.com/_XwGmhOeaFq4/ST7t7Z7JAAI/AAAAAAAABvw/I1cH_TINQio/s400/Sarelle.jpg söylendi. tartışıldı. kavga çıktı. öpüşüldü, barışıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ne çıktı sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sarelle orhanicmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 öpüşülmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 peki yiyişilmiş miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 anaa kaçırdım. neyse şimdi dışarı çıkıyım da, sarelle kola falan alayım bari. pewpew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Red said: sarelle fiyatlarını bilmiyorum ama nutella alamıyanlar ihtiyaçların sarelle ile karşılıyormuş gibi geliyor :) eskiden şey vardı.ismini unuttum bak.cocukken yerdik içinde minik grissini gibi cubukları cıkar.bi tarafıda sarelle gibi bişi vardı.neydi onun ismi :).deli gib yerdimOHA CAHİL nutella en ucuzu aralarında hep, ne zaman tansaşa kipaya gitsem şaşırıyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 resmen tüketime destek platformuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bi de sarelle hakkaten iyidir özellikle bitteri harika. ama nutelladan pahalı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 xwhiplashx said: resmen tüketime destek platformuyuz. şu adamın şu zamana kadar attığı en anlamlı mesaj yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 gözler yalan söylemez. ellerim çok kirli. yıka ellerimi anne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ne diyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 yasemin dalkilici 2001 de maille trollemis biri olarak soyluyorum ki o beyni calistirabilmesi icin nutelladan daha fazlasi gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 kız yıllarca dalıp çıkmış onlarca metre. o kadar basınç farkının etkisi basit kulak eşitlemeleriyle tamamen ortadan kalkmaz. çok normal yani beyin hücrelerinin zarar görmüş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Fistan said: yasemin dalkilici 2001 de maille trollemis biri olarak soyluyorum ki o beyni calistirabilmesi icin nutelladan daha fazlasi gerekli. NAPTIN LEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 maille sponsorluk anlasmasi yapmistim cikti ntv de soylediydi dffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 LEM mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar