Eoteyn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 150-200 tl civarında minimum 1 tb lık taşınabilir hd almam gerekli.. tavsiyeleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 imza güzelmiş zxccv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 onu dicektim bende deiştir imzanı istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 1-1.5-2 bişey banada lazım tavsiye farklı fiyat aralıklarında lütfen sevgili pati halkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 seagate 1 tb lık harici hdd var 185 liraya almıştım hepsiburadadan 3 ay fln once aynısından kardeşimdede var. veri aktarım hızı fln cok iyi. usb girişli min 24mb ile atıyo kolay kolayda ısınmıyo 5 sene garantisi var. tavsiye ederim. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hemen alıcaksanız http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st320005exd101-rk-3.5-2tb-expansion-usb-2.0-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=42055 şuan çok ucuz gibi vatan kartla ama afsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 he bide bu modelle benim gosterdigimin tek farkı siyah olanın 2 sene garantisi var digerinin 5 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 benimkisi 2 tb! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 seagate güzel gözüküyor biraz araştırıyım onu. vatana günahımı vermem zaten. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sabahtan beri biraz araştırıyorum sanıyorum, 1 tb lıklar için de en ucuz ve en iyisi bu gibi.. Western Digital Elements 1TB 3.5'' Taşınabilir Disk eksileri :açma kapama düğmesi yok, plastik-metal alaşımlı oluşu düşündürüyor.. birde dikkatimi çekti ürünün ön belleği yazmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 western digitalde guzeldir hatta o fiyata supermiş cidden. birde ben 2 tb alma taraftarı degilim pek yani tek 2tb almak yerine 2 tane 1 tb alırım cunku herhangi bişey oldugunda 2tb kaybetmektense 1tb kaybetmeyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 aslında banada lazım.80gb harddiskimin artık yetmediğini düşünüyorum.dvdye çek çek bitmez. bide artık filmleri 720p indiriyorum yetmiyor vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 160 milyona 1TB seagate var güzel. ama biraz daha paraya kıyıp Western Digital almaya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 wd'den şaşmayın. 2 tane 1tb lik sg patladı. wd yaptım hepsini memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 evet. WD çok sağlam. benim var bitane senelerdir kullanıyorum. 1 kere olsun sorun çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 transcend 500 gb korumalı aldım. geçen mağazaya geçerken yee düşürdüm o korumalı kısmı olduundan bi nane olmadı. bişi olmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar