throine Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Puma Suede su siralar en cok mavi/beyaz olanini giyiyorum, 5 ayakkabim varsa 4'u Puma Suede/Puma Basket modelidir. Zilyon tane renk kombinasyonu var denk geldikce -param oldukca- aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Gitti gidiyordan 1 adet sipariş verdim kendisinden. oyy çok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sanki google'a girip sexy topuklu ayakkabı yazmışsında ilk çıkan resmi paylaşmış gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 adamınbiri de çıkıp şöylle demez mi? gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 2-3 sene once su eski italia'lardan giyiyordum, porsudu falan gecen sene giymeyi biraktim. http://www.trainerstation.com/images/italia_74_bbge_lg.jpg_lg.jpg simdi su alttaki kahvenin cok koyu yesil versiyonu gibi birsey var, bayagi memnunum, hayatimda giydigim en rahat ayakkabi diyebilirim. http://www.redkeds.net/i/post225/225.1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bende aynı italia'dan vardı. giyesim kaçtı. öle duruyor. gazelle bulun olm bana eski model. hadi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 pogodi said: herkes superga giysin herkes giymesin.bizim ikimiz giysek yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Gazelle gecti artik, yenileri cirkin, ebayde satilanlari da 5. kalite. Standart bir adidas superstar gider iste her turlu, git bir adidasa sec-begen-al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 öyle fakirim ki giydiğim ayakkabının internette resmi bile yok lan püüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar