bega Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Nwn2 cikcak diye bi soylenti dolasiyor ortalikta, bilen duyan var midir?[signature][hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 duymadim, olabilir ama neden olmasin.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Resmi bir açıklama yok şu an. E3 gele hayrola :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 adamlar ağızlarında kaçırmış BALDUR'S GATE 3 demiş ama galiba nwn motoru kulanacaklar galiba :([signature][hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 OLEY BALDURS GATE 3 GELİYOR geliyorda devamı saçma olcak diyorlardı düşündüm hakkaten zevki çıkmazki Tanrı olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 BG'nin hikayesini bitirdik çıkarmayacaz, seri tamam dediler ama işte paranın gözü kör olsun demek ki bi yerlerden bişeler çıkaracaklar yine :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bioware mi interplay mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Black Isle yani bir bakıma Interplay'den çıkıyor bunun söylentileri, hatta bioware forumlarında şu konu altında da bunu konuşmuşlar biraz; http://forums.bioware.com/viewtopic.html?topic=337953&forum=17 zaten baldur's gate'in hakları şu anda Interplay'e ait, PS2 için de zaten sonuna kadar sömürüyolar yok bg2 dark alliance vs diye forumda yazılıp çizilen BG3 ismi de BG3: Seven Gates of Aznarr[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 suyu cikmayacaksa ben cok memnun olurum bg oynamaktan aslinda.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 adamlar o kadar nwn packti yaptılar ne drizzt vardı nede erminister son pactde Helesterı koydular okadar offf etmesinler içine oyunun barı nwn motoru zaten tam dndye adapte edilememişti... --adamalar zaten frciya dragonlance hikayasi yapsalarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 zıplama olsun tırmanma olsun :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Olmasın..[signature][hline] Ready for your eyes, Running for your heart Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 güzel olur bence bg3. (tabi hack'n slash yapıp bırakmazlarsa) bu arada bioware aurora motoru buglarına rağmen piyasadaki en iyi motorlardan biri. ne yani oturup greyhawk'ın motoruyla mı yapsınlar (motor denirse ona da)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bg in ozelligi zaten hacknslash olmamasi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 biliorum da baldur's gate: dark alliance diye bir şaheser (!!) var sen onu biliyor musun[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bu arada Bioware'in E3'te açıklayacağı oyunlar belli oldu gibi. Buraya Tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ben nwn2 ile ilgili bi şiy göremedim dragon age, the witcher, jade empire fln deniyo, cok üzüldüm açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Dragon Age çok güzele benziyor. Nwn gibi hem single hem de multiplayer oynanabilecek, toolseti olacak ve GM Client da bulunacak. O yüzden bu oyuna bir nevi Nwn2 gibi bakabilirsin ;) Detaylı bilgi ve ekran görüntüleri için istersen bu adrese bakabilirsin: http://www.bioware.com/games/dragon_age/ The Witcher'a da biraz bakmaya çalıştım. Şimdilik fazla bir bilgi bulamasamda, o da güzele benziyor. Ama tarz olarak "action-rpg" denmesi kulağıma pek hoş gelmiyor. :hmm: Official site (Henüz tamamlanmamış): http://www.thewitcher.com/default.htm Bazı ekran görüntüleri: http://media.pc.ign.com/media/682/682220/imgs_1.html?fromint=1[signature][hline]Nwn Modüllerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 the witcher'in ekran görüntüleri çok iyi, acaba konusu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bu arada PCGamer'ın bu ayki sayısında ilginç bir haber var. Ama ne kadar gerçekçi bilmiyorum. Aynı haber burada da var.[signature][hline]Nwn Modüllerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 çok bombaymış bu, eğer söylentileri haber yapmamışlarsa bi kaç hafta içinde nette uçuşan bilgi kırıntılarına ulaşabiliriz. BG 3 ? oy oy oy doyum olmaz.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 olsa heralde böle olurdu şeklinde bi yazıdır bu :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Nwn2'nin çıkışı kesinleşti. Bu projeyi de Obsidian'a devretmişler. Detaylı Bilgiler Şimdilik çıkış tarihi 2006 gözüküyor.[signature][hline]Nwn Modüllerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 harika bi haber...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar