Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 oyun çok kötü, yanına yaklaşmayın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 yalnız o ssyi görünce bir an gerçek çim sandım yavuz evinin penceresinden foto çekip koymuş sanki gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 at binenin kılıç kuşananın kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Gangren said: oyun çok kötü, yanına yaklaşmayın :p eauh ya bi sürükleyicilik yok oyunda sanırım en büyük eksikliği o arada bi bayıyorum çıkıyorum, sonra bi gaz geliyo giriyorum kitle kitle katliam yapıp gene çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar