Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota - Hon Aradaki Farklar

Buddha

Öne çıkan mesajlar

w3 widescreenlerde çok abuk duruyo. mecburen notebooktan oynuyorum, 1366x768 gibi saçma bi çözünürlüğüm var w3te kocaman görünüyolar regden çözünürlüğü ayarlamama rağmen.

bi de w3'te healthbarları devamlı göstermek, backpackten item kullanmak için vs. kullanman gereken programlar çok başarısız geliyo bana. paso sorun yaşıyorum onlarla. hon o konuda daha rahat.

ama w3 de her makinede çalışıyo, memlekete gittiğimde pederin emektar pc'sinden dota oynayabiliyorum ama hon oynamak imkansız.

bi yandan da dota herolarımı özlüyorum, bi pugna bi centaur, bi ursa oynamak istiyorum, oynayamıyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

Hon un laning fazı daha kısa. Tinker, prophet, balanar ezalor gibi mid game dominatörleri olmadıgından oyunu geç faza bırakmaya çalışmak gibi bir eğilim var.
Aslında farkların büyük bi kısmı daha önce yabancılarla oyun oynanamamış olmanızdan kaynaklanıyor bence.
Çünkü wepla gibi lesser serverlarda felan hep mid 2 kişi olurdu inanılmaz anlamsız bir şekilde. Turnuvalarda felan hep ortada tek işte ezalor, viper tinker gibi herolar olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

leaver'lara nispeten çözüm olayı, abuk subuk -ma -ms vs. gibi komut girmek yerine menüde herşeyin olması, statlar sayesinde noob oyunlarına giren çakalları atabilmek veya noob olup da pro oyunara sıvışmaya çalışanları...

kendine has bi motoru olması bence en büyük avantajı. sonuçta hon dota tarzı bi oyun için gliştirildi ama hiç bi warcraft serisi dota tarzı için geliştirilmicek, dota warcarftın izin verdiği ölçüde gelişebilecek.
Sosyal ağlarda paylaş

mardox said:

leaver'lara nispeten çözüm olayı, abuk subuk -ma -ms vs. gibi komut girmek yerine menüde herşeyin olması, statlar sayesinde noob oyunlarına giren çakalları atabilmek veya noob olup da pro oyunara sıvışmaya çalışanları...

kendine has bi motoru olması bence en büyük avantajı. sonuçta hon dota tarzı bi oyun için gliştirildi ama hiç bi warcraft serisi dota tarzı için geliştirilmicek, dota warcarftın izin verdiği ölçüde gelişebilecek.

Oda ayrı bir konu zaten blizard Wow'dan paranın kralını vuruyor. Dota'dan kazanacağı para ne kadar büyükte olsa onların kazandığının yanında hiçbişey olduğu için ilgilenmediler hiç. Şuan Dota'yı Hongibi blizard yapsa yine herkes orda oynar ama adamları bağlamıyor. Belki çok para getirmeyecekti ama Dota warcraft efsanesi oldu, değerini bilmeleri gerekiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne alakası var? Hon'u neye göre yaptılar sanki. Öyle çok müthiş bişeyde yapmadılarki. Warcrat III mapi abi ortalığı kasıp kavurdu. Warcraft III mü Dota desen 100 kişiden 1 ancak Warcraft III single yada başka map filan der. Daha doğrusu Frozen throne.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ustte verdiğim örnek de senin gibiler içindi aslinda. dota sayesinde warcrafı tanımak hatta daha kotusu blizzardı tanımak vampirleri twilight sayesinde tanımak gibi bir şey.

O zaman örnek çok saçmaymış ben blizardı tanıdığımda bile Dota dışında oynamadım sevmedimde. Sende gel görki Dota verdiğin örneği hak etmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...