Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Gabriel Sebastian Tamas'ı diyosun sen, hatta yabancı sınırı yüzünden ligde oynayamıyodu sadece avrupa için almıştık. Genç yaşta CL tecrübesi katmıştık adama. Üstelik severdim de o adamı niye yolladık anlamadım. Geçen FM'de denk geldim de almaya çalıştım burun kıvırdı türkiye ligine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 nileppezdel said: Bize gelmeden önce gol makinasıymış adam. Türkiye'ye gelince bi bozuluyo forvetler genelde :D bizde de 5 maç oynadı 2 gol attı. süper adamdı 90'ların ortasında. sükseli transferdi yani; ama dediğin doğru. adamlara fazla ilgi gösteriliyor, zaten geldikleri ligin altında bir kalite oluyor genelde ve çalışmayı da salıyorlar. arada 2 gol atsam yeter gerisini yatayım zihniyeti yerleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Onu bunu bilmem de sensible world of soccer 96/97'de knup dehşet oyuncu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Rewendor said: Gabriel Sebastian Tamas'ı diyosun sen, hatta yabancı sınırı yüzünden ligde oynayamıyodu sadece avrupa için almıştık. Genç yaşta CL tecrübesi katmıştık adama. Üstelik severdim de o adamı niye yolladık anlamadım. Geçen FM'de denk geldim de almaya çalıştım burun kıvırdı türkiye ligine :) nihattan yediği çalım efsane idi. sonra terime dediler bula bula bu tamas'ımı buldunuz stoper olarak diye, belini bile döndüremiyor çok ağır vs. terim de beli döneni 6-7 milyon avro sıradaki soru demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Çok kimse hatırlamaz da,Fatih Terim dönemi 98-99 olabilir,o ara,Lutu diye bir adam geldi 1-2 kere oynadı filan hatırlayan var mı? Spikerler adını pek telaffuz edemezdi,Lutsu vs diyen vardı,o da Romen di bak,demekki o günden belliymiş sonraki romenlerin de tutmayacağı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar