Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: İstanbul Belediye - Galatasaray 01.05.10 @ 20.00

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Gabriel Sebastian Tamas'ı diyosun sen, hatta yabancı sınırı yüzünden ligde oynayamıyodu sadece avrupa için almıştık. Genç yaşta CL tecrübesi katmıştık adama. Üstelik severdim de o adamı niye yolladık anlamadım.

Geçen FM'de denk geldim de almaya çalıştım burun kıvırdı türkiye ligine :)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Bize gelmeden önce gol makinasıymış adam. Türkiye'ye gelince bi bozuluyo forvetler genelde :D

bizde de 5 maç oynadı 2 gol attı. süper adamdı 90'ların ortasında. sükseli transferdi yani; ama dediğin doğru. adamlara fazla ilgi gösteriliyor, zaten geldikleri ligin altında bir kalite oluyor genelde ve çalışmayı da salıyorlar. arada 2 gol atsam yeter gerisini yatayım zihniyeti yerleşiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Gabriel Sebastian Tamas'ı diyosun sen, hatta yabancı sınırı yüzünden ligde oynayamıyodu sadece avrupa için almıştık. Genç yaşta CL tecrübesi katmıştık adama. Üstelik severdim de o adamı niye yolladık anlamadım.

Geçen FM'de denk geldim de almaya çalıştım burun kıvırdı türkiye ligine :)

nihattan yediği çalım efsane idi.
sonra terime dediler bula bula bu tamas'ımı buldunuz stoper olarak diye, belini bile döndüremiyor çok ağır vs. terim de beli döneni 6-7 milyon avro sıradaki soru demişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kimse hatırlamaz da,Fatih Terim dönemi 98-99 olabilir,o ara,Lutu diye bir adam geldi 1-2 kere oynadı filan hatırlayan var mı?
Spikerler adını pek telaffuz edemezdi,Lutsu vs diyen vardı,o da Romen di bak,demekki o günden belliymiş sonraki romenlerin de tutmayacağı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...