Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya şimdi bu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
life stealler stacklenmez. en yüksek olanı kabul edilir.
AMA:
sende bir lifesteal item var ve ayrıca lifesteal aura veren bi item var. ikisi de çalışır.
ayrı bir dmg uygulamaz 100 dmg verdiysen itemin yüzdesi kaçsa o kadar can sana girer.

en son böleydi yani...
Mesaj tarihi:
abyssal skull attack modifier değil ancak sadece melee vuruşlarda çalışır. onun dışında iki tane attack modifier varsa item ya da skill olarak mini mapin üzerinde işareti çıkıyor istediğini seçebilirsin oradan.

rylai dota da mid gidebilir başlangıçta çok da güzel iş yapar ama bu hon da pek mümkün görünmüyor. oyunun dotaya göre hızlı olması creeplere son vuruşu rahat yapmanı sağlıyor. corrupted disciple, forsaken archer ya da engineer gelirse karşına bütün creepleri denyleme şansı yüksek ve de gank yapmana müsaade etmezler senden önce 6 lvl olup rahat bi şekilde gank atarlar 15. dakikada concede vermek zorunda kalırsınız.

bir de ilk mesajda runelardan bahsetmişsin (gem desen de canın sağolsun). her 2 dakikada alt ya da üstte çıkar rune. alınmadıysa ikincisi çıkmaz. boş bottle ın içine koyabilirsin. rune u kullandıktan sonra bottle dolu bir şekilde devam edersin. 2. dakikadaki rune haste ya da double damage çıkarsa bloodlust çok kolaylaşır.
Mesaj tarihi:
bende bişey soracam son zamanlarda görüyorum fa,engi filan fake keg veya arrow atıyorlar şu şekilde daha doğrusu keg atarken(yükselirken) çıkan ses çıkarıyor fakat keg çıkmıyor aynı şekilde fa arrowları yükselirken çıkan sesi çıkarıyor fakat arrowları atmıyor bunu nasıl yapıyorlar ?
Mesaj tarihi:
S-H said:

bende bişey soracam son zamanlarda görüyorum fa,engi filan fake keg veya arrow atıyorlar şu şekilde daha doğrusu keg atarken(yükselirken) çıkan ses çıkarıyor fakat keg çıkmıyor aynı şekilde fa arrowları yükselirken çıkan sesi çıkarıyor fakat arrowları atmıyor bunu nasıl yapıyorlar ?

bazen skili atıp çok hızlı hareket falan edersen, 1snden az cast time olan skilleri bile intterrupt edebilrisin.
animasyon ve ses başlıyor doğal oalrak ama sonlanmıyor
Mesaj tarihi:
evet onu istemsizce yaptım bikaç kere. witch slayer'ın ultisini kullanmak istedim mesela, fakat ultiyi bastığım eleman benim basmamdan saliseler sonra ölmüş. ulti sesi geliyor fakat aslında kullanmamış oluyorum.
Mesaj tarihi:
Hareket ederek o skilleri engelleyemezsin
valk un arrowunda felan forced cast time var.
S ye basman lazım attıktan sonra durdurabilmek için.

Abyssal skull ve lifesteal stacklenir ama anlamsız
%15 ekstra lifesteal almak yerine %15 dps kasmak daha mantıklı bir hareket olur.
Mesaj tarihi:
Chronos, sand wraith gibi heroların olayı ilk core itemlarını kasana kadar etliye sütlüye bulaşmamaları ve yanında healer/support bir heronun onların rahat farm yapmasına destek olmasıdır.
Oyunu iyi okumadan böyle herolar oynamaya başlamanın esprisi yok.
Supporta devam.
Mesaj tarihi:
Aynı şekilde daha bot bile bitirmemiş chronosa gelsene combata hölölöl dememek lazım.

Bide şu mantıkda kötü ;

bizim chronos kastı tek başına oyunu çevircek. Olmuyor öle işte. Adam gibi takımla oyun çevriliyor.

ÇOK DARLANDIM
Mesaj tarihi:
Dynun said:

S-H said:

bazen skili atıp çok hızlı hareket falan edersen, 1snden az cast time olan skilleri bile intterrupt edebilrisin.

son patch ile cok dikkatimi çekmeye başladı.özellikle pyroda.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

evet onu istemsizce yaptım bikaç kere. witch slayer'ın ultisini kullanmak istedim mesela, fakat ultiyi bastığım eleman benim basmamdan saliseler sonra ölmüş. ulti sesi geliyor fakat aslında kullanmamış oluyorum.

olmaz boyle sey aga o ses çıktıysa kullanmışsındır, ama sen doğana kadar cd'si dolmuştur.

gayet sık olan bir şey bu
Mesaj tarihi:
Dynun said:

S-H said:

o olayı biliyorum bu dediğim olayı daha çok adam kovalarken yapıyolar atıyormuş gibi yapıyorlar daha sonra reflex olarak kaçtığın yeri değiştiriyosun bu sefer kafana koyuyolar,yani başkası gelip interrupt etmiyor
Mesaj tarihi:
Phyx said:

Xenocide said:

olmaz boyle sey aga o ses çıktıysa kullanmışsındır, ama sen doğana kadar cd'si dolmuştur.

gayet sık olan bir şey bu

hacı ben ölmüyomki :) yani bazen şöyle oluyor, ultiyi kullanıyorum ama benim ulti vurmuyor, başkası öldürüyor yine de ulti cooldowna giriyor. ama bazen de ultinin sesi geliyor fakat cd'ye girmiyor, çünkü tam o kullanma anında saliselik bi hareketle iptal ediyorum cast'ı.
Mesaj tarihi:
Helcaraxe said:

Aynı şekilde daha bot bile bitirmemiş chronosa gelsene combata hölölöl dememek lazım.

Bide şu mantıkda kötü ;

bizim chronos kastı tek başına oyunu çevircek. Olmuyor öle işte. Adam gibi takımla oyun çevriliyor.

ÇOK DARLANDIM

cok haklı. kasmıs chronos tek basına bi ise yaramaz. 4 hex yapar karsı takım 2 sini kullanmayıp dalga bile gecer.

DIMI LAN
Mesaj tarihi:
Herkesin vasatın üstünde oynadığı bir oyunda 4 kişinin hex çıkması mümkün değil zaten.
Allahın supporu hex yapana kadar carry bkb yapamıyorsa oyunu hex kazanmamıştır zaten karşı takım kaybetmiştir.
  • Yeni Oluştur...