Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 life stealler stacklenmez. en yüksek olanı kabul edilir. AMA: sende bir lifesteal item var ve ayrıca lifesteal aura veren bi item var. ikisi de çalışır. ayrı bir dmg uygulamaz 100 dmg verdiysen itemin yüzdesi kaçsa o kadar can sana girer. en son böleydi yani...
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 tamam abysal skull lifesteal aura veriyordu. sanırsam %15 civarı bişeydi, parasite 'te %17 gibi bişey veriyo yani benim toplam %32 life steal'ım oluyor öyle mi?
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 abysal skull attack modifier değil, dolayısıyla stackleniyo olması lazım.
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ewt stackleniyor abys skullla , parasite.
sloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 abyssal skull attack modifier değil ancak sadece melee vuruşlarda çalışır. onun dışında iki tane attack modifier varsa item ya da skill olarak mini mapin üzerinde işareti çıkıyor istediğini seçebilirsin oradan. rylai dota da mid gidebilir başlangıçta çok da güzel iş yapar ama bu hon da pek mümkün görünmüyor. oyunun dotaya göre hızlı olması creeplere son vuruşu rahat yapmanı sağlıyor. corrupted disciple, forsaken archer ya da engineer gelirse karşına bütün creepleri denyleme şansı yüksek ve de gank yapmana müsaade etmezler senden önce 6 lvl olup rahat bi şekilde gank atarlar 15. dakikada concede vermek zorunda kalırsınız. bir de ilk mesajda runelardan bahsetmişsin (gem desen de canın sağolsun). her 2 dakikada alt ya da üstte çıkar rune. alınmadıysa ikincisi çıkmaz. boş bottle ın içine koyabilirsin. rune u kullandıktan sonra bottle dolu bir şekilde devam edersin. 2. dakikadaki rune haste ya da double damage çıkarsa bloodlust çok kolaylaşır.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Bendeki addon da modifierleri otomatik değiştiriyor her saniye böylece her ikisinide kullanmış olabiliyorum...
S-H Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bende bişey soracam son zamanlarda görüyorum fa,engi filan fake keg veya arrow atıyorlar şu şekilde daha doğrusu keg atarken(yükselirken) çıkan ses çıkarıyor fakat keg çıkmıyor aynı şekilde fa arrowları yükselirken çıkan sesi çıkarıyor fakat arrowları atmıyor bunu nasıl yapıyorlar ?
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 görüntü bug'ı olmuş olabilir bazen düştügünde stunlıyor ama düşüşünü göremiyosun. fa'nın disableında da aynı seyler olabiliyor
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 S-H said: bende bişey soracam son zamanlarda görüyorum fa,engi filan fake keg veya arrow atıyorlar şu şekilde daha doğrusu keg atarken(yükselirken) çıkan ses çıkarıyor fakat keg çıkmıyor aynı şekilde fa arrowları yükselirken çıkan sesi çıkarıyor fakat arrowları atmıyor bunu nasıl yapıyorlar ? bazen skili atıp çok hızlı hareket falan edersen, 1snden az cast time olan skilleri bile intterrupt edebilrisin. animasyon ve ses başlıyor doğal oalrak ama sonlanmıyor
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 evet onu istemsizce yaptım bikaç kere. witch slayer'ın ultisini kullanmak istedim mesela, fakat ultiyi bastığım eleman benim basmamdan saliseler sonra ölmüş. ulti sesi geliyor fakat aslında kullanmamış oluyorum.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Bana özellikle FA oynarken oluyor. Çok fazla apm ile haraket ettiğimden böle basıp koşmaya devam edersem aynı anda atmadan koşuyo FA aahaha
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Hareket ederek o skilleri engelleyemezsin valk un arrowunda felan forced cast time var. S ye basman lazım attıktan sonra durdurabilmek için. Abyssal skull ve lifesteal stacklenir ama anlamsız %15 ekstra lifesteal almak yerine %15 dps kasmak daha mantıklı bir hareket olur.
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Chronos, sand wraith gibi heroların olayı ilk core itemlarını kasana kadar etliye sütlüye bulaşmamaları ve yanında healer/support bir heronun onların rahat farm yapmasına destek olmasıdır. Oyunu iyi okumadan böyle herolar oynamaya başlamanın esprisi yok. Supporta devam.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Aynı şekilde daha bot bile bitirmemiş chronosa gelsene combata hölölöl dememek lazım. Bide şu mantıkda kötü ; bizim chronos kastı tek başına oyunu çevircek. Olmuyor öle işte. Adam gibi takımla oyun çevriliyor. ÇOK DARLANDIM
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 en az 4 kisi arkadaş olmalı bence voice kullanmalı kesinlikle 4 diyorumda o 1 adam bile oyunun içine sıcabiliyor cok rahat.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ilk sayfadaki nuub soruları cok eglenceliydi sadsad
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Dynun said: S-H said: bende bişey soracam son zamanlarda görüyorum fa,engi filan fake keg veya arrow atıyorlar şu şekilde daha doğrusu keg atarken(yükselirken) çıkan ses çıkarıyor fakat keg çıkmıyor aynı şekilde fa arrowları yükselirken çıkan sesi çıkarıyor fakat arrowları atmıyor bunu nasıl yapıyorlar ? bazen skili atıp çok hızlı hareket falan edersen, 1snden az cast time olan skilleri bile intterrupt edebilrisin. animasyon ve ses başlıyor doğal oalrak ama sonlanmıyor son patch ile cok dikkatimi çekmeye başladı.özellikle pyroda.
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Xenocide said: evet onu istemsizce yaptım bikaç kere. witch slayer'ın ultisini kullanmak istedim mesela, fakat ultiyi bastığım eleman benim basmamdan saliseler sonra ölmüş. ulti sesi geliyor fakat aslında kullanmamış oluyorum. olmaz boyle sey aga o ses çıktıysa kullanmışsındır, ama sen doğana kadar cd'si dolmuştur. gayet sık olan bir şey bu
S-H Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Dynun said: S-H said: bende bişey soracam son zamanlarda görüyorum fa,engi filan fake keg veya arrow atıyorlar şu şekilde daha doğrusu keg atarken(yükselirken) çıkan ses çıkarıyor fakat keg çıkmıyor aynı şekilde fa arrowları yükselirken çıkan sesi çıkarıyor fakat arrowları atmıyor bunu nasıl yapıyorlar ? bazen skili atıp çok hızlı hareket falan edersen, 1snden az cast time olan skilleri bile intterrupt edebilrisin. animasyon ve ses başlıyor doğal oalrak ama sonlanmıyor o olayı biliyorum bu dediğim olayı daha çok adam kovalarken yapıyolar atıyormuş gibi yapıyorlar daha sonra reflex olarak kaçtığın yeri değiştiriyosun bu sefer kafana koyuyolar,yani başkası gelip interrupt etmiyor
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 fake cast olayını cok yaptım da, sizin su ses çıkarma ve efektine kadar başlatma olayını ilk defa duyuyorum
S-H Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 efekt başlamıyor sadece sesi geliyor , ama anlık olarak belki efekt başlıyor olabilir ama ne keg ne arrowlar gözüküyor
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Phyx said: Xenocide said: evet onu istemsizce yaptım bikaç kere. witch slayer'ın ultisini kullanmak istedim mesela, fakat ultiyi bastığım eleman benim basmamdan saliseler sonra ölmüş. ulti sesi geliyor fakat aslında kullanmamış oluyorum. olmaz boyle sey aga o ses çıktıysa kullanmışsındır, ama sen doğana kadar cd'si dolmuştur. gayet sık olan bir şey bu hacı ben ölmüyomki :) yani bazen şöyle oluyor, ultiyi kullanıyorum ama benim ulti vurmuyor, başkası öldürüyor yine de ulti cooldowna giriyor. ama bazen de ultinin sesi geliyor fakat cd'ye girmiyor, çünkü tam o kullanma anında saliselik bi hareketle iptal ediyorum cast'ı.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Helcaraxe said: Aynı şekilde daha bot bile bitirmemiş chronosa gelsene combata hölölöl dememek lazım. Bide şu mantıkda kötü ; bizim chronos kastı tek başına oyunu çevircek. Olmuyor öle işte. Adam gibi takımla oyun çevriliyor. ÇOK DARLANDIM cok haklı. kasmıs chronos tek basına bi ise yaramaz. 4 hex yapar karsı takım 2 sini kullanmayıp dalga bile gecer. DIMI LAN
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 o yüzden turnuvalarda limitler var max 2 tane hex yapabilirsin mesela ama normal oyunda ^^
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Herkesin vasatın üstünde oynadığı bir oyunda 4 kişinin hex çıkması mümkün değil zaten. Allahın supporu hex yapana kadar carry bkb yapamıyorsa oyunu hex kazanmamıştır zaten karşı takım kaybetmiştir.
Öne çıkan mesajlar