Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Şu sayfa geçsin artık lan en üstteki alıntılanmş fail mesjaım duruyo aaa
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 talihsiz yorumlar , glacius support değil, ganker hatta initiator felan
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 yanlarda çok daha iyi glacius bence. he ortada olmaz diye bi kural yok ama yanlarda ikinci bir stun yada nuke olan hero ile early game çok can yakan bi hero yani. ayrıca kesinlikle sadece support herosu değil glacius. iyi oynayan glacius oyundan bezdirir adamı.
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Werewolf said: SeriouSnake hmm bak ona hiç dikkat etmediydim. 5v4 olmuş o zaman :(
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Valla salak değilse deny'de yapar killde alır ki ortadaki adam kasamaz bile rylai karşısında. Ha nedir kanatta rylai ile kill alacak carry varsa tabiki kanatta oynuyacak. Ama kimse demesin ortada iş yapmaz diye anasını ağlatır o orda sağ sola gang ile.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 barbu said: iste yabancılar subesi oyuncusu ile diger dandik takımdan bir oyuncu. farkı siz de gorun. Siz önce maça gelin koca karı gibi laf yaparak olmuyor kanka. P.teside bahane uydurmayın yeter :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Buddha said: barbu said: iste yabancılar subesi oyuncusu ile diger dandik takımdan bir oyuncu. farkı siz de gorun. Siz önce maça gelin koca karı gibi laf yaparak olmuyor kanka. P.teside bahane uydurmayın yeter :D
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 bırak bu işleri. nası gitmez. giderse o lane çok pis ağlatır karşıyı yanındaki mal değilse.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 kutsal ittifak kuruluyor bize karşı lan. vay anasını. iyiler hep yanlız kalır lafı doğruymuş demek.
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 neyse agalar zaten yeni favorim witch slayer, kavgaya gerenk yok sdf
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 glacius line'a da gider ortadada kasar. Hele Panda&glacius cok ezdik ikisi beraber
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 genelde zaten hemen hemen her maçta kesin ortada kasması gereken bir hero oluyor iki takimda da. o yüzden glacius nere gider diye tartışmaya gerek bile yok yani.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bazen olmuyor. Rylai ortada adam gibi kasan olursa her türlü imba herodur. Direk tk herosudur. Hatta bazen bütün takım ona göre oynar.
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Sen glaciusu gözünde çok büyütmüssün.
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 şimdi bu chronos'la nasıl oynanıyor? 1 kere oynadım öyle bir sıçtım ki bütün takımdan küfür yedim. ancak bilen adama rastgeldim bir kere, adam kesinlikle affetmiyor, yargılıyor anında. Nedir bunun esprisi? Ulti'si über ama geri kalanlar fıst gibi geldi bana.
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kascaksın, sora dövceksin, esprisi bu şekilde.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 evet kasamassan çok yazık oluyor. elder parasite'ı erken çıkarsan yargılamaya başlarsın
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Buddha said: Bazen olmuyor. Rylai ortada adam gibi kasan olursa her türlü imba herodur. Direk tk herosudur. Hatta bazen bütün takım ona göre oynar.
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 şimdi bu oyun başlarken 5v5 başlıyor diyelim, oyun başladıktan sonra bizim takımdan biri çıkıyor. 4v5 oluyor yani. Kazanırsak normalden daha fazla mı psr gelir?
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Hayır yok öyle birşey diye biliyorum.
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 yok, oyun başlarken nasılsa öyle oluyo.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 2 kişi kalırsada psr kaybetmiyosun diyelim 3 kisi cıktı 5v2 oldu özgürsün cıkmakta
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 şimdi bu life steal varya, mesela parasite zamazingosundan edindim, bi de abysal skull edindim. ikisinde de life steal var. ikisi stacklenip toplam değerden mi life stealım oluyor yoksa etkilemiyor mu? bi de life steal vurduğum damage'e ek bonus olarak hp mi emiyor, yoksa vurduğum damage üzerinden mi bana hp veriyor?
Öne çıkan mesajlar