Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya şimdi bu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
glacius alıyorum genelde de, hep "glacius mid?" diyorlar. niye ortadan gitmemi istiyorlar lan benim? ne özelliğim varda ortadan gidince testisli oluyorum? bi de şu gem olayını anlamadım bi türlü. oyun başladığında 2 tane mi ne gem oluyomuş harita üzerinde, ortadan giden onları ararmış falan, o mevzuyu bi anlatsanıza onu da çözersem noobluğun ilk seviyesini atlatıcam.
Mesaj tarihi:
niye ortada bi an önce level atlıyom abi aynı creepler tepeden aşağıdan gelmiyo mu? Ortadan gelen creepler daha çabuk buluşuyor diye mi yoksa?

ayrıca ortada melee düşman herosu gelirse, adam deny deny deny ağzıma sıçıyor, tekim bi bok yapamıyorum
Mesaj tarihi:
Bi kere glacius ranged hero olduğu için ortaya geçmeni istiyolar. Gerçi glacius orta için yanlış bi hero ama düşük ratinglerde ranged=orta mantığı hakim. Ortaya geçmesi doğru olan herolar hem rahat kasıcak, hemde kanatları rahat ganklicek herolar olmalı.

İkinci soruna gelince haritanın ortasından bi nehir geçiyo ya. O nehrin iki yanında "rune" denen şeyler çıkabiliyo 2 dakikada bir. Bu runelar 30 saniyeliğine değişik güçler veriyo sana. Haste, illusion, double damage ve invisiblity runeları var. Anlamları adlarında gizli zaten :) İlk rune süre 00:00 olunca çıkıyo creeplerse 00:30 gibi gelmiş yani sana runeları kontrol etmen için süre sağlanmış oluyo.
Mesaj tarihi:
aslında bu benim HoN sorular topaçım olsun.

cc ne?

kısaltmalarda acayip sıkıntı yaşıyorum. "b" back oluyor onu anladım ama bazen öle bi konuşuyolar ki şifre gibi anasını satim sadece harfler var. bikaç bilindik kısaltmayı açsanıza bağa
Mesaj tarihi:
Mesela bi diğer kısaltma da "ss bot" olabilir. Bu da aşağıdaki kanatta karşıdaki herolardan biri yok kendine dikkat et demek. kanatlar bot, top ve mid olarak belirleniyo burda.
Mesaj tarihi:
El-Barto said:

Mesela bi diğer kısaltma da "ss bot" olabilir. Bu da aşağıdaki kanatta karşıdaki herolardan biri yok kendine dikkat et demek. kanatlar bot, top ve mid olarak belirleniyo burda.

hmm evet bunu da sık görüyorum. iyi iyi, bu topak iyi oldu. bağrınıza basın beni patiler, fena pwnz0r'umdur da bilmeyince eziliyoruz işte. genelde oyunlarda asist kralı oluyorumda k/d ratio çok alakasız kalıyor asjkh
Mesaj tarihi:
Torque said:

Glacius ortaya giderse o oyun gege olur 15te cc yaparsınız.

Lan support hero tek mi kasarmıs ?

torque burda cc yi concede anlaminda kullanmis ama...

cc normalde crowd control evet.
Mesaj tarihi:
glacius'un deny ve creep kill yeteneği 0 gibi bişey. Hem damageı hem projectile speedi çoook düşük. Ayrıca ortada bişeyler yapabilmesi için iki damage skillinede vermesi gerekir ve bu sefer takım auradan olur. Halbuki kanatta swift, chronos falan gibi carrylerle çok daha etkili olur.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Support neden tek kasmasın? Karınca gibi iş yapıyor ordan oraya. Rylai hızlı 7 olduğunda bu direk altta yada üstte double kill sebebidir.

rylai olsa olurdu çünkü o çok güzeldi.... torpil geçilebilinirdi...
buz üstünde duran dedenin nen işi var midde...
Mesaj tarihi:
barbu said:

iste yabancılar subesi oyuncusu ile diger dandik takımdan bir oyuncu.

farkı siz de gorun.

Farkımızı maçtaki oyunumuz da anlatıcak zaten, çok sölemeye gerek yok :)
  • Yeni Oluştur...