Popeye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 sorunlu mu şu aralar ? yoksa sırf bende mi oluyor kıl etti googledan bişeyler aratıcam kafayı yedirtti yarım saat açılmadı. çogu yabancı siteyi denedim ama ııh kablonet/üsküdar bu arada[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke
fab Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bu aralar yurtdışı bağlantılarında ara ara aşırı yavaşlamalar oluyor. Nedenini bilmiyorum ne yazikki.[signature][hline]mesela beş
odium Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 adsl/bahçelievler bende de sorun var dünden beri[signature][hline]Usta - Master Architect & Artisan & Merchant ( Eclipse )
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 var hemde deli gibi var Kablonet/Ankara[signature][hline]the mAD maXimus
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ben yurtdışınıda geçtim, adsl modemin programı 108 loss of signal gösteriyo kafa göz girişicem bu telekoma artık ben[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bende de var aynı sorun,del igibi yavaşlıyor yurt dışındaki sitelerde.Ayrıyetten bağlantı gidip geliyor(her zaman değil ama)[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 telekom süprize hazırlanıyo beyler ondan bu yavaşlamalar.. 1 ay daha sürecek...[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD.
bega Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Fistan doğru mu? ne yapmaya çalışıyorlar gine? zam filan duymak istemiyorum canımıza tak etti valla yahoo bile yavaş be[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 kablo döşüyolar ya önemli bişi deil[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD.
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 kablo/kadıköy 3 gündür sorunlu. :([signature][hline][i]for those who died alone...[i]
odchu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Yurt dışı çıkışlarında sorun var.. ayrıca üniversiteler arası Ulakbim'de de bakım var sanırım. Üniversiteler yavaş yavaş 1gbiT e geçiyor.[signature][hline]sadece ölüm ...
Spartan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 *telekoma kafa atar* çoootannkkk!!![signature][hline]Spartas Stedwel - LvL 47 Friar of "Knights of the Round Table"
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 çıkışlara buradan bakabilirsiniz http://sozluk.sourtimes.org/about.asp?sec=sr[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 topaz'dan kablo baglantim var. Son 3 gundur cat cut iniyo net.
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 benim de süper olan 56k iki gündür LD olmaya başladı daoc/us'te, bugün öğle gibi 2 dakika duramıyodum nerdeyse oyunda[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Hatta yahoodan satranc oynuyorum tam oyunun ortasında gidiyo , loss aliyoruz boku bokuna.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Admin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 adsl/ist bahcelievler bende bişi yok valla memnunum hayatımdan :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 evt loss lar oluyodu swg de baya[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 abi tüm 128k adsl leri 256 ya dönüştüreceklermiş ya ondan dolayı altyapıyı hazırlıyorlar sanıyorum.Ondandır yavaşlama[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş...
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 64kb kablonet antalya fıstık gibi son 2-3 gündür ne loss ne yurtdışı çıkış sorunu hiç bi sorun yok.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
Spartan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 problem halen devam ediyor..hatta artık hiçbişey yapamıyorum delireceğim. sizde durum nasıl? burası ultratv göztepe[signature][hline]Spartas Stedwel - LvL 47 Friar of "Knights of the Round Table"
fab Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 az önce televizyon'da bir yük gemisinin telekom'un fiber optik kablolarina takıldığı ile ilgili haber geçti. Olay çanakkale boğazında gerçekleşmiş.[signature][hline]mesela beş
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bodrum'a adsl döşüyorlarsa önümüzdeki 6-12 ay kesebilirler, razıyım.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Oky, 05 Haziran 2004 23:38 tarihinde demiş ki: az önce televizyon'da bir yük gemisinin telekom'un fiber optik kablolarina takıldığı ile ilgili haber geçti. Olay çanakkale boğazında gerçekleşmiş. Nasıl takılır ya deniz üstündemi yüzüyo kablolar.
fab Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bilmiyorum tam dinleyemedim ama herhalde dibe sürtmüştür? hehe[signature][hline]mesela beş
Öne çıkan mesajlar