Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurt dışı baglantıları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sorunlu mu şu aralar ? yoksa sırf bende mi oluyor kıl etti

googledan bişeyler aratıcam kafayı yedirtti yarım saat açılmadı.
çogu yabancı siteyi denedim ama ııh

kablonet/üsküdar bu arada[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

"insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo"
hilmi teke

Mesaj tarihi:
ben yurtdışınıda geçtim, adsl modemin programı 108 loss of signal gösteriyo kafa göz girişicem bu telekoma artık ben[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Mesaj tarihi:
Bende de var aynı sorun,del igibi yavaşlıyor yurt dışındaki sitelerde.Ayrıyetten bağlantı gidip geliyor(her zaman değil ama)[signature][hline]İndim yarin bahçesine,
Parsellenmiş...
Mesaj tarihi:
Fistan doğru mu? ne yapmaya çalışıyorlar gine? zam filan duymak istemiyorum canımıza tak etti valla yahoo bile yavaş be[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
Yurt dışı çıkışlarında sorun var.. ayrıca üniversiteler arası Ulakbim'de de bakım var sanırım. Üniversiteler yavaş yavaş 1gbiT e geçiyor.[signature][hline]sadece ölüm ...
Mesaj tarihi:
benim de süper olan 56k iki gündür LD olmaya başladı daoc/us'te, bugün öğle gibi 2 dakika duramıyodum nerdeyse oyunda[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
abi tüm 128k adsl leri 256 ya dönüştüreceklermiş ya ondan dolayı altyapıyı hazırlıyorlar sanıyorum.Ondandır yavaşlama[signature][hline]İndim yarin bahçesine,
Parsellenmiş...
Mesaj tarihi:
problem halen devam ediyor..hatta artık hiçbişey yapamıyorum delireceğim. sizde durum nasıl? burası ultratv göztepe[signature][hline]Spartas Stedwel - LvL 47 Friar of
"Knights of the Round Table"
Mesaj tarihi:
az önce televizyon'da bir yük gemisinin telekom'un fiber optik kablolarina takıldığı ile ilgili haber geçti. Olay çanakkale boğazında gerçekleşmiş.[signature][hline]mesela beş
Mesaj tarihi:
bodrum'a adsl döşüyorlarsa önümüzdeki 6-12 ay kesebilirler, razıyım.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
said:
Oky, 05 Haziran 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
az önce televizyon'da bir yük gemisinin telekom'un fiber optik kablolarina takıldığı ile ilgili haber geçti. Olay çanakkale boğazında gerçekleşmiş.

Nasıl takılır ya deniz üstündemi yüzüyo kablolar.
  • Yeni Oluştur...