Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sdeceokuyangenç said: tellos said: annen uyarsın bak bey napyosun tehlikenin farkında mısın? YUH KOCA KULEYİ İÇİNE ALMIŞ PARDON CAPS ayrıca babalar şuursuzdur. ben kendimi şuursuz biri olarak görürdüm de benim BABA benden daha şuursuz. Neymiş, kalıtsallık varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 baba iyidir olm oyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ben baba kötüdür demedimki. babalar iyidir ama şuursuzlar işte. Mesela benim babam shopping tvden alışveriş yapmış. Kalbim sızladı. Birde biz burada babalar hakkında atıp tutuyoruzda gelecekte bize neler yaparlar kimbilir. Ben en iyisi kendimi ksıırlaştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 wastyrx said: shipitducy said: Cons said: sanane abi çok meraklıysan paraya git kendin çalış koskoca adamsın adam seni doyurmak zorundamı bu iste. essek kadar oldunuz, calisin. Ben şanslı azınlıktanım sanırım ama öyle esek kadar oldun git çalış diyince iş bulamıyorsun.(ha bence de çalışsın ama olmuyor işte hemen) yumurta kapiya dayanmadan aramaya baslarsan bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Babada gizli kalan oğulda açığa çıkarmış.Ona göre dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 babam iyi de ilk bulduğu fırsatta bilgisayarın başına oturup freecell oynamasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Werewolf said: Helcaraxe said: QueenofSpades said: butun gundur beni trolluyor da, eğlensin bakalım. aşık olmuş çocuk, böle ifade ediyo kendini trolleyerek sana küfür etmek isterdim helcaraxe ama ağzımı bozduğuma değmez. ahahaha bozma ağzını :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 babam iyide çevresi kötü, zeki ama çalışmıyor birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 fede said: bir baba denmeye görülsün hemen bi sussusculuk, basma yaramacılık. nası babalarınız var olm babam jinekolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 o diilde baba,baba aküyü çalmışlar sanıyorum hep topici :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar