Buddha Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 fede said: ben hep 3 kardeş olalım istedim mesela. çünkü var öyle bişey. 3 çocuktan birini hiç iplemiyolar. öyle kendi kendine büyüyo o. o çocuk olmak istiyodum ben olmadı Ahahahhaha hiç sorma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ama hangi kardes o, orta mi son mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 biz 4 kardeş, 3 numara hiç iplenmedi. En çok da sevilen o. fakat değişir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Ben hep anneme babama sizi bırakıp gidicem derdim babam bırakıp gittim annem zaten ruhen burada değil bildiğin onlar bırakıp gitti lan beni.Sözde ben gidicektim.Neyse artık bi into the wild tribi yapıcaz kendilerine sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 babama 1 kere çok sinirlendiğim ve anneminde yanımda olması gereken bi konuda üstüne yürüdüm. yani el kaldırmak falanda değil. sadece üstüne yürüdümki annemde yanımda olur diye düşünüyorum. babam aşırı derecede haksız öyle söyleyim. sonra annem araya girdi bende odama geçtim. babam sakinleşti ben sakinleştim. annem odama geldi "ne olursa olsun o senin baban, bi daha görmeyim" dedi. bi düşündüm sonra. haklı kadın lan. hani herkes hayatında bazen sıkılır senin babanda artık yeter demiştir biraz hayatıma bakayım. babalar sevilir. kötü olsada. babalar candır. babasızlık dünyadaki en kötü şeydir. hani bilmiyorum annesizlik belki koymaz bana öyle düşünüyorum ama babasızlık çok koyardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 oo kotuymus baya umarim okulun biter rahatlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 http://img210.imageshack.us/img210/2665/picdiilimben7hs.jpg böyle de olabilirdiniz dua edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 tabi böyle topiclerde fede gibi gerizekalılarda çıkar. sıkma canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 apaçi ol, sen babandan çekeceğine baban senden çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 fede said: paticikte şunu görüyorum anneler havalarda uçuşuyor kutsal filan diyosunuz ama büyük kısımda anneyle baya haşır neşir ama bir baba denmeye görülsün hemen bi sussusculuk, basma yaramacılık. nası babalarınız var olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 iyi de sezercigin babasi hep filmin en kral adami cikiyodu sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ah bizim evladiyelik arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sanane abi çok meraklıysan paraya git kendin çalış koskoca adamsın adam seni doyurmak zorundamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Abi tuzunuz bu kadar kuruyken calis, kazan gibi kelimeler kullaniyorsunuz ya, cok guluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Cons said: sanane abi çok meraklıysan paraya git kendin çalış koskoca adamsın adam seni doyurmak zorundamı Ne içtiysen aynısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 o lafı diyende 12 yasından beri sanayide çalışıyo sanki babasından baska bi yerden para görmemişler. ha annede olabilir farketmez. maksat boş laf. ufak bi kitlenin maymunu olmak bir muz kazanmaya yarıyor tabi o da güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 şimdi şöyle birşey var.22 yaşındasın tamam sana ailen destek olmak zorunda okul masrafı falan filan.ama ortada satılan bir ev ve siz yani annen ablan abin varsa ve sen babanızı tanıdıgnız karakterini bildiğiniz halde o 180 milyarı değerlendirmiyorsanız birşey yapmıyorsanız hata sizde ben ögrenciyim diyerek bazen kurtulunmuyor işin içinden. gelir olmadıkca para tabiki biter.ha 1 günde ha 1 ayda. göz göre göre paranın bitmesine izin vermişiniz.benim babam mükemmel hatalar yapmıstı.fakat benim 20 li yaşlardan onceki zamanlarımdaydı.mudahale edemedim. sıkıntılı hayatlar yaşayan gençlerin erken olgunlaşması ve olaya dahil olması lazım.büyük hataları genelde babalar yapıyor.ailenin kaderini etkilememesi için anne ve cocuk olarak babaya gerekli baskıları yapmak ve kulagını çekmek lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Red said: sıkıntılı hayatlar yaşayan gençlerin erken olgunlaşması ve olaya dahil olması lazım.büyük hataları genelde babalar yapıyor.ailenin kaderini etkilememesi için anne ve cocuk olarak babaya gerekli baskıları yapmak ve kulagını çekmek lzm Olgunlaşamasa bile ıkınması, çaba göstermesi, elinden gelenin en iyisini yapması gerekir katılıyorum. Okuyom ben yeaa diyip aradan sıyrılma lüksümüz olmuyor çünkü sonra popomuzun üstüne baya sert otururuz. Burs bak kendine ortalaman iyiyse part time bi işe girmeye çalış bu ne len? Burda mı çalışıcam diye düşünme öyle bi tepki lüks olur çünkü :) Baban seni görüp bişiler yapar diye düşünüyorum. Umut fakirin ekmeği hesabı yeterli olmayabilir ama hiç bişi yapmamaktan iyidir. Bide aile ilişkilerini bilmiyorum ama dayı/amca faktörü de işe yarayabilir bu konuda. fede said: blabla paticikte şunu görüyorum anneler havalarda uçuşuyor kutsal filan diyosunuz ama büyük kısımda anneyle baya haşır neşir ama bir baba denmeye görülsün hemen bi sussusculuk, basma yaramacılık. nası babalarınız var olm En iyilerinden bi tane var bende ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 QueenofSpades said: butun gundur beni trolluyor da, eğlensin bakalım. aşık olmuş çocuk, böle ifade ediyo kendini trolleyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Cons said: sanane abi çok meraklıysan paraya git kendin çalış koskoca adamsın adam seni doyurmak zorundamı bu iste. essek kadar oldunuz, calisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Helcaraxe said: QueenofSpades said: butun gundur beni trolluyor da, eğlensin bakalım. aşık olmuş çocuk, böle ifade ediyo kendini trolleyerek sana küfür etmek isterdim helcaraxe ama ağzımı bozduğuma değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 shipitducy said: Cons said: sanane abi çok meraklıysan paraya git kendin çalış koskoca adamsın adam seni doyurmak zorundamı bu iste. essek kadar oldunuz, calisin. Ben şanslı azınlıktanım sanırım ama öyle esek kadar oldun git çalış diyince iş bulamıyorsun.(ha bence de çalışsın ama olmuyor işte hemen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Öğrenciyim diyip aradan sıyrılmıyorum. Tasarım okuyorum. İşimle alakalı freelance işler buldum. 2 ayda birinden 500 aldım, birinden 300, şuankinden de 800 alıcam. Ama ortada ev kirası, okul taksidi, faturalar herşey var. Full time olmadıktan sonra adam gibi iş vermiyolar. Nasıl karşılarım ki ben bunu, öğrenciyim deyip aradan sıyrılma demişsiniz. Napiyim dersleri bırakıp full time işe mi gireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 azıcık yukada bişiler dedim belki oluru vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar