SupremeCharger Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Selam Arkadaşlar Gameturk Yeni bir bomba oyuna imza atıyor adı Kara İnci Online oyunda Korsan tüccar asker gibi meslekler edinebilme hem karada hem denizde kendi geminizle 3 boyutlu savaş yapabilme hem yaptığınız pvp savaşlarıyla Tüm dünya haritasının geçerli olduğu şehirleri ele geçirip o lehirden vergi alabilme ve daha birsürü özellik sizi bu heyecan do u dünyada bekliyor Kapalı beta 3 mayıs pazartesi günü açılıyor kapalı beta için 2000 şans var ve çok az kayıt yeri kaldı eğer sizde bu heyecan dolu maceraları yaşamak istiyorsanız önce facebook hayran sayfasına ardından kapalı beta kayıt sitesine gidin ve yerinizi kapın www.facebook.com/karainci.net?v=wall www.gameturk.com/portal/karainci/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 rek- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 SupremeCharger said: 3 boyutlu savaş yapabilme OHA NASI LAN??? 3 boyut daha cok yeni bi teknoloji. nası yaptınız bunu anlatırmısın lutfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 senin proda olman gerekmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 pro'dayımda bi sorunlar varmıs birinde onu bekliorz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Hangi oyunun türkçeleşmiş versiyonu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 incisözlük işi sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Argoel said: Hangi oyunun türkçeleşmiş versiyonu bu ? Voyage Century Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KeepHoldingOn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Nerdeydi böyle bir oyun. En sonunda gameturk sayesinde türkçe bu tarz bir oyun geldi desenize. Uzun zamandan beri bekliyordum deniz ve kara savaşı bir arada. Harika 3 mayıs bir an önce gelmeli. Hepinizi beklerim kalabalık olsun ki zevki çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehr Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bu oyunun videolarını izlemiştim gerçekten çok hoşuma gitti özellikle liman ele geçirmek için olan savaşlar çok dikkatimi çekti rekabet sert olacak gibi :) Beta keyimi aldım oyunu sabırsızlıkla bekliyorum gelsede başlasak. Hepinize tavsiye ederim gelirseniz birlikte oynayabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 oha topici helyumlu vatandaşlar bastı ¿ hemde direk bu topice gelmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 reklam kokan hareketler bunnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 10 tane acc almış hype yaratıyor aklı sıra fdıkjghfdlgfç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 BEYLER BU OYUN GERÇEK BENİM TEYZEM ADMİN BURDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 inci sözlük ? ha gayret olacak beyler bastırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 oha çok heveslendik arkadaşlarla ama başlamak için 3 kişinin daha tavsiyesine ihtiyacımız var, eğer 3 farklı kişi daha bu oyunu överse 100 kişilik klanımızla oyunda yer alacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Yenı hesaplar ve mesajları çok başarılıymış, sırf onların hatırına başlayalım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Yaşasın gametürk iyiki varsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 aha 4. övgü mesaja bende katıcam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 DoruK said: oha çok heveslendik arkadaşlarla ama başlamak için 3 kişinin daha tavsiyesine ihtiyacımız var, eğer 3 farklı kişi daha bu oyunu överse 100 kişilik klanımızla oyunda yer alacağız. ashudshfıods :D 100 kişide bizden var ama 3 tavsiye daha lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 sdeceokuyangenç said: BEYLER BU OYUN GERÇEK BENİM TEYZEM ADMİN BURDA sandalyeden de düştümü ? yok lan o başkaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Gametürk'ün bunlara ihtiyacı olmamalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 supremecharger şahane nickmiş ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Troll lemeyin dicektim, balonlarr gördüm, bu başlık içinde ffa açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 o zaman post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar