Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Laptopa format attım, sonra windows 7 kurdum. Kanbersiz düğün olmaz misali sorunsuz olmadı tabi bu iş.. D sürücüsünü görmüyor şu an, format konusunda ultra beceriksiz olduğum için nasıl göstereceğimi bilemiyorum. Ha bu arada, laptopun hdd 500 gb, c ve d %50 %50 ikiye bölünmüş haldeydi. C yi 226 gb olarak görüyor ama D yi göstermiyor. Bir başka aklıma takılan konu ise, laptopun kendi recoverysi ile herşeyi silip vistaya (laptop vista ile gelmişti) döndüğümde WoW'un orada durduğunu gördüm. AYnı şeyi Windows 7 için yapabilme şansım olur mu? Her seferinde format at vista çıksın sonra windows 7 yükle uğraşmasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 gg gibi duruyor ama hadi hayırlısı.. format sırasında disk yönetimi gibisinden bi bölüm olacaktı, orda elleşmediğinden emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 disk management'ı açıp bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Partion Magic ile bakabilirsin. Testdisk ilede baya sey kurtara bilirsin. Ama ben hic anlamiyorum diyorsan bilen birine göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 disk managementdan hallettik abi, teşekkürler. 2 partisyon ama biri isimsiz olduğu için öyle gözüküyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kız arkadaşının pc si idi dimi doğruyu söyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ahah yok be, sapım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 tekrardan programları kurmaya başladım da kesin unutucam setupı kaybolmuş olan birşeyleri işe yarar bir anti-spyware ile başlayarak önerilerde bulunursanız çok sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 yine format , yine fail.. disk management'a girmek için run'a "diskmgmt.msc" yazıyorum. Çıkan isimsiz partisyon'a D diyorum ama gözükmüyor :S yardım pls edit: Halloldu..D dvd-rom'a gitti ben de E dedim isimsize. Onun adını değiştirme işi nereden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar