Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Laptopa format attım, sonra windows 7 kurdum. Kanbersiz düğün olmaz misali sorunsuz olmadı tabi bu iş.. D sürücüsünü görmüyor şu an, format konusunda ultra beceriksiz olduğum için nasıl göstereceğimi bilemiyorum. Ha bu arada, laptopun hdd 500 gb, c ve d %50 %50 ikiye bölünmüş haldeydi. C yi 226 gb olarak görüyor ama D yi göstermiyor. Bir başka aklıma takılan konu ise, laptopun kendi recoverysi ile herşeyi silip vistaya (laptop vista ile gelmişti) döndüğümde WoW'un orada durduğunu gördüm. AYnı şeyi Windows 7 için yapabilme şansım olur mu? Her seferinde format at vista çıksın sonra windows 7 yükle uğraşmasam?
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 gg gibi duruyor ama hadi hayırlısı.. format sırasında disk yönetimi gibisinden bi bölüm olacaktı, orda elleşmediğinden emin misin?
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Partion Magic ile bakabilirsin. Testdisk ilede baya sey kurtara bilirsin. Ama ben hic anlamiyorum diyorsan bilen birine göster.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 disk managementdan hallettik abi, teşekkürler. 2 partisyon ama biri isimsiz olduğu için öyle gözüküyormuş.
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 kız arkadaşının pc si idi dimi doğruyu söyle?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ahah yok be, sapım ben
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 tekrardan programları kurmaya başladım da kesin unutucam setupı kaybolmuş olan birşeyleri işe yarar bir anti-spyware ile başlayarak önerilerde bulunursanız çok sevinirim :)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 yine format , yine fail.. disk management'a girmek için run'a "diskmgmt.msc" yazıyorum. Çıkan isimsiz partisyon'a D diyorum ama gözükmüyor :S yardım pls edit: Halloldu..D dvd-rom'a gitti ben de E dedim isimsize. Onun adını değiştirme işi nereden?
Öne çıkan mesajlar