Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMORPG lerde reklam ve ürün yerleştirilmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
F2P oyunlarının adamı naapalımda, hangi yeni itemi çıkartalımda düdükleyelim havasından kurtulup, oyuncunun gözünün içine girmeyecek, roleplayi bozmayacak, düzgün bir dizayn ile yapılmasını kesinlikle destekliyorum.
Mesaj tarihi:
wow'da chopper üzerine harley logosu olabilir.
arenada spartacus dizisi reklamı :p
balık tuttugumuz oltaların ismine marka alınabilir.
taverne içki reklamı alınır.
tailorların diktiği dekolte clothlara reklam alınabilir. gdfh.
zepline havayolları reklamı alınır. :p Emirates!

falan filan.

ama tabi arena duvarında pepsi, gladiator bootsda nike logosu olursa olmaz.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar benim fikrim şu
free to play hakkız rekabet ortamı yaratıyo (item mall ı olan )
pay to play güzel ama hitap ettiği kitle de düzgün oyun oynuyor ama oynamak isteyip de oynayamayanlar war mesela wow free olsaydı belkide oyuncu sayısı 5 e katlanırdı
mmorpg ler reklam alsa oyunun içine ama düzgün şekilde milyonlarca insan hergün o reklamları görücek ve konusu olucak aklımıza yer edicek yane şirketler kurumsal şirketlerden para alsa bizde kalite olyunları belek oynarız sadece figürlere t shirtlere para veririz böylece hem biz hem reklam verenler sevinir mutlu mesut yaşarız (:P)
Mesaj tarihi:
önceki post'ları okumadım ama Football Superstars'da vardı bu reklam olayı. Billboard'larda fln Puma reklamı vardı ki gayet güzeldi. Gerçi konsept olarak fln uygun tabi dünyası ..

Sci-fi'ye post-apocalyptic dünyaya fln da yerleştirilebilir biraz yaratıcılık ile ama kılıç kalkan mmo'larda çok sırıtır, güzel olmaz gibi geliyor
Mesaj tarihi:
city of heroes bunu kullanıyor zaten. oyun içinde opsiyonel olarak (options menüsünden açıp kapayabiliyorsunuz) hali hazırda bulunan reklam panolarında , gerçek ürünlerin reklamları yer alıyor.

dendiği gibi orta çağ oyunlarında gayet saçma olucakken , sci-fi / günümüzde geçen oyunlarda abartılmaması koşuluyla , rahatsız etmez..
  • Yeni Oluştur...