Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

winning eleven 7 turnuvası...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

böyle birşey düzenleyelim bence arkadaşlar.

1) ya 2 ps2'li arkadaş buradan çıkıcak, birisi dicek ki "evim müsait" 8 kişi gidilecek herkes birbiriyle 2 ayrı makinede (e tabi 2 tv olması lazım) maç yapacak

2) ps2 cafe'ye gidilecek hayvan gibi turnuva yapılacak[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Sosyal ağlarda paylaş

olumsuz
istanbulda olsun
[biz de katılalım yeniliriz kötü oynarım ama oynarım[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...

[Bu mesaj shapshal tarafından 13 Temmuz 2004 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben en kötü izlemeye gelirim berbat oynuyorum çünkü. ama ölesine bi maç falan yapabilirim[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

AMAN AMAN AMAN
ÇOK DİKKAT EDİN , SAĞLIĞINIZA ...
geçen gecemiz hastanede geçti , bizim arkadaş uzatmalarda yediği "lucescu korneri golü"(kısa pas orta kafa gol) nü hazmedemeyip elini yere vurdu , elini kırdı , şimdi tüm el alçıda ...

tehlikeli şey ya bu winning ....[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
Sosyal ağlarda paylaş

ee artık tarih ve mekan belirlemek lazım yoksa ben hazırım demekle bir ay geçer. kaç kişi gelcekse ona göre de yazar.

Bence kadıköyde bir yerde buluşulup ps2 kafeye girilip yapılsa güzel olur. (benim fikrim) tarih oalrak ise haftasonları veya cuma günleri tercihtir (öğleden sonra olmak kaydıyla)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...