Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzey Kore Dunyayi Trollemeye Devam Ediyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Araştırma sonucunu da yayımlayan ABD kredisiyle kurulmuş bir kuruluş. Kuzey Kore de olayın düzmece olduğunu, başka bir ülkenin yeniden inceleme yapmasını istiyor. Buyur buradan yak şimdi.

bu tarz iddialarda bulunulamasın diye isveç dahil beş ayrı ülkeden uzman getirmişler, torpido parçaları k kore'nin kendi satış için kullandığı teknik dökümanlarla uyuşuyor.

ama pardon dur, CİYA YAPMIŞTIR!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
Valla CIA bizim ülkemizde pek çok cinayet işledi, adam bombaladığı ve sonra da suçu devrimci insanlara attığı için söylediğin şey olaya parmak basmak olmuş Viktor. :p

İsveç varsa doğrudur o zaman, acayip antiemperyalist bir devlet.
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Araştırma sonucunu da yayımlayan ABD kredisiyle kurulmuş bir kuruluş. Kuzey Kore de olayın düzmece olduğunu, başka bir ülkenin yeniden inceleme yapmasını istiyor. Buyur buradan yak şimdi.

ahauhauahuahuah hani bi laf vardır ya "her suçlu aslında masumdur" diye..
ne bekliyordunuz ki.. "he babam biz vurduk... nası koduk ama!" mı diyeceklerdi..
Mesaj tarihi:
Koysak koyduk derdi kesin.

Kaldı ki sadece geminin batırıldığı söyleniyor, o gemi neredeydi, ne yapıyordu, ben bir bilgi bulamadım adam gibi.

Kuzey Kore sularına girdiyse ve istihbarat faaliyeti yürüten bir gemiyse batırılmıştır tabi ki.
Mesaj tarihi:
öyle bir durum olsa, gemiyi ele geçirip güneyi rezil ederlerdi dünyaya. güney çıkıp olay bizim karasularımızda oldu da diyemezdi, bu daha rezil edici çünkü.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

pekaziz said:

ahauhauahuahuah hani bi laf vardır ya "her suçlu aslında masumdur" diye..
ne bekliyordunuz ki.. "he babam biz vurduk... nası koduk ama!" mı diyeceklerdi..

der abi kuzey kore bu. "kara sularımıza girdi, lolo yaptı biz de allah yarattı demedik" gibi de bir beyanat verirler
Mesaj tarihi:
Ne aratırsan arat benzer haberler çıkıyor Sam, Korece bilsem Kuzey'in haberlerini de okurum da sınırlı sayıda yayın var takip edebildiğim.

Ayrıca bu olay sonrası Güney Kore'li yetkililerden çok Clinton'ın açıklama yapmasına ve askerlere savaşa hazır olun talimatı vermesine bir tarafımla gülüyorum. Yedikleri tokat yetmedi hala kendilerine.

Bu batırılma olayının Kuzey Kore'ye hiç bir yararı yok ama Güney'e ve dolaylı olarak ABD'ye sayısız faydası var.

Akıl alır gibi değil cidden, burada aynı adamlar zamanında Saddam'a da küfrediyordu, bugün bütün o suçlamaların yalan olduğu ortaya çıktı, hala aynı argümanlar kullanılıyor. Ne büyük bir kudreti var şu medyanın. :)
Mesaj tarihi:
hayali istihbarat filan değil bu, elle tutulur kanıt var. yukarıda kendin dedin "isveç dediyse doğrudur" diye, hemen nasıl çarkediyorsun şimdi?

kuzeye faydası filan diyorsun da kim'i aklı başında biri sanıyorsun hala sanırım? ülkesinin hangi hareketten ne fayda göreceğini mantıkla düşünüp tartan, ona göre hareket eden biri olmadığı belli olmuş çeyrek asırdır.

bu kanıtlar açıklanınca çin hariç her ülke k kore'yi yerdi, onlar da savunamadı doğrudan hatta. k kore'de bile senin kadar inanmıyordur insanlar kim'e herhalde. hadi orada can tehdidi altındalar, senin öyle bir zorunluluğun da yok olduğu halde. :p
Mesaj tarihi:
Abi İsveç lafım espiriydi. :S

Valla Kuzey'de kim neyi savunur, burada kim neyi savunur beni ilgilendirmez. İnandığım şeyleri söylüyorum.

Kim'in de 15 yılda yediği naneler bize anlatılan naneler. Sırf daha düzgün cevap verebilmek için acele ediyorum şu ülkeyi görmeye. :p
Mesaj tarihi:
ay'ı da işte bomboş çöl gibi gösteriyorlar gidip ucuza arsa kapatmayalım diye, halbuki bağlar, bahçeler filan öyle böyle değil. ah bu CİYA yok muuu.. kendimiz gidip görmemiz lazım, kesin külliyen yalan o kayıtların, çekilen fotoların hepsi.
Mesaj tarihi:
ayin karanlik yuzunde CIA nin ussu varmis, adamalr oyucnak gibi oynuyor dunyaya

sonra gidip diyorsunzu yok neil in video fake, cikmadilar aya

adamlar sirf ayi bos gostermek icin o duzmeceyi yapmis yahu, bayrak nasil dalgalaniyor filan diyorlarda herifler dunyanin aynisi kivama getirmis ayin karanlik yuzunu
Mesaj tarihi:
Koreye giden bir adamın belgeseli. Gerçekten muhteşem. Ama şu çaycı kız olayı gerçekten üzdü lan beni:(

[video]http://www.vbs.tv/watch/the-vice-guide-to-travel/vice-guide-to-north-korea-1-of-3?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
If you don’t act excited then you’re not going to get your visa.

hahaha lan nası heyecanlanmaz insan? dünyadaki son kapalı kutu ülkeye adım atıyorsun, başına ne geleceğini asla bilemezsin.

o değil de ciya nasıl güney kore gemisini batırıp, 57 denizciyi öldürüp kuzey kore'ye savaş açılması için sebep yarattı.
Mesaj tarihi:
lan şunların kafasına kimse çökmeden, bunlar da iyice azıp da olay çıkartmadan gitmek lazım gerçekten..

yok "soğuksavaş müzesi" olarak gezilecek, başka bi zaman kapsülünde sıkışmış ülke mevcut değil..

pekaziz.. gidersen çaycı kız hayattaysa hâlâ selam sölersin bizden
  • Yeni Oluştur...