roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 QueenofSpades said: herkes çevirmen anasını satim. böyle yapılmaz ki bu iş, rica etsem çevirsen diye. Her ingilizce bilen çeviri yapıyor, kişisel algılama ama rage e girdim burda, mesleği savunmak adına emeğin karşılığı verilmedikçe çeviri yapmıyorum. dört sene okul okuduk bu iş üzerine, ama yapılan vasat cevirileri gordukçe de tepemin tası atıyor. QueenofSpades said: O metni alsam yeniden yazmam gerekecek, baktım bir cümle iki cümle değiştirip yazım ve gramer yanlışlarını düzeltmekle yapılacak şey değil. İngilizcem var'ı vurgulamayın işte, bu işin bir etiği bir çalışma disiplini var. QueenofSpades said: Para verilmediği sürece neden yapayım ki? Bu bir meslek sonuçta, sen yaptığın işi bedavaya yapıyor musun? ve Werewolf said: "merhaba, ben boğaziçinde çeviribilim zart zurt okuyorum en iyi benim" AHAHAHAH şaka gibisiniz he. o zaman donanım yazılım kısmında kimseye yardımcı olmayalım, herkes gelsin biz bilgisayar bilenlere para versin. bu bi iş yani. tamam okuyom ben yaa çekiyosunuz da insanlıktan çıkmaya da gerek yok, altı üstü 3 paragraf şey. ben çevirmeye üşendim açıkçası. adam üşenmemiş çevirmiş sağolsun, "BEN BU İŞİ OKUYOM BEN YAA PARA KAZANIYOM YEAA" yapmanın manası yok asdlkşjasd. komiksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ARKADAŞLAR BEN KULAK TEMİZLEYİCİSİYİM 4 SENE OKULUNU OKUDUK BUNUN SERÇE PARMAĞI OLAN HERKES KULAK TEMİZLEMEYE ÇALIŞIYOR SAYGINLIĞIMIZ KALMADI LÜTFEN BİLİP BİLMEDEN KULAK TEMİZLEMEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 aslında herkes kendi kapısının önündeki metni çevirse şunlar işsiz kalsa bak nasıl dize geliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Fistan said: ingilizce bilen herkes çevirebilir. ingilizce türkçe türkçe ingilizce çevirmeye de meslek deniyorsa bu devirde üstüne bi de saygı bekleniyorsa o kişi gitsin bi balkona nefes alsın this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 QueenofSpades said: herkes çevirmen anasını satim. böyle yapılmaz ki bu iş, rica etsem çevirsen diye. Her ingilizce bilen çeviri yapıyor, kişisel algılama ama rage e girdim burda, mesleği savunmak adına emeğin karşılığı verilmedikçe çeviri yapmıyorum. dört sene okul okuduk bu iş üzerine, ama yapılan vasat cevirileri gordukçe de tepemin tası atıyor. Cevirmenim diyen olmamis ki. Kizginliginin hakli yanlari vardir elbet ama burdakileri kursundan gecirmen pek dogru olmamis sanki. Yardim etmek istemisler sadece. O kadar delirdigin icin sana, yardim edip laf yedikleri icin de burdakilere yazik. Yapmayin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 haha çok fena saçmalanmış ama bu kadar üzerine gitmeyin.. yazık bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 TÜRKİYEDE ŞUAN BİNLERCE İNGİLİZCE KURSU VAR ARKADAŞLAR İNSANLAR İNGİLİZCE ÖĞRENİRSE BEN BOŞUNA MI OKUYOM BU İŞİN OKULUNU OKUYOM BEN YAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ahaha ben de bileydim meslek sırlarını herkese anlatmazdım. bana ders oldu topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 eline kamera alana yonetmen oluyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 herkes film çekebilir diyen ünlü yönetmen kimdi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ben kime kızayım ahahah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 nihan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 nihan ünsüz yönetmen hiçkoktu heralde. haklı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yönetmenlik çok rerörö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 eline her kamera alan film çeker fakat o filmin güzelliği tartışılır. eline her birşey alanın perdeye neleri yansıtacağını düşünmek bile istemiyorum. bugün her eline alanın geldiği durum ortada. bu devirde neleri çekiyor insanlar. çeke çeke bu iş öğrenilir ve belli bir yerde son bulur. adeta peçeteyle silinmiş dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bunun gibi şeyler patinin hatta dünyanın genelinde de var. bişey üretmeden üretene laf atmak gibi. kimse sizden bişey istemiyor ama yapana da bok gibi saçma olmamış cinsinden laf atmak moda ve karizma olmanın 1. kuralı olmuş. geçenlerde pınar batum için ekşide yapılan yorumlara oha demiştim. ulan kolaysda oturup siz çevirin eşşek herifler diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 din kardeşiyiz burda arkadaşlar gocunmayın 2 satır çevirmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ARKADAŞLAR BEN İMAMLIK OKUYORUM ÖNÜNE GELEN DİN KARDEŞİ OLMAYA BAŞLAMIŞ. BEN BUNUN OKULUNU OKUYOM BEN YAA LÜTFEN RİCA EDİYORUM MAL GİBİ DİN KARDEŞİ OLMAYIN UĞRAŞMAYIN OL-MU-YOOORRR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 ben "puahahah" okuyorum herkes gülerse olurmu bu iş yahu............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 1TL ye çeviririm :) asfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 arkadaşlar vurmayın daha öldü galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 haketmiş ama. Sürekli saçma atarları var zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 arkasindan konusmak yakismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar