sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Yıllar geçti. Konuşuldu, tartışıldı. Herkes onda kendinden birşeyler buldu. Kimisi kaybettiği bir dostunu hatırladı onunla, Kimisi kaybolan neşesini. Kızgın zürafa artık ayrı bir başlığı hakediyor. Haydi, herkes onda ne gördüğünü, ona bakınca ne hissettiğini yazıya döksün. Post modern sanatın en iyi örneklerinden biri artık hakettiği yeri bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bu meme nasıl başladı merak ediyorum görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bu başlık olmamış. Bir efsaneyi mahvettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 iyi ki bi espri yaptin :P:P:P:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ahahahhhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 başkası açmalıydı topici ;< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 zurafa senin neren dogru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ulan 3 yıl olmuş neredeyse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sipeyskeyk said: Haydi, herkes onda ne gördüğünü, ona bakınca ne hissettiğini yazıya döksün kizgin zürafaya bakinca seni, sana bakinca bir idiot görüyorum....,,,.,, :P:D:D:D:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 nil ben de sana bakınca anneni görüyorum hadi uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 zürafanın üstündeki bulut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Yeri ve zamanında güzeldi uzatmayın böyle şeyleride özelliği bozulmasın demeye girmiştim ki bide üstüne can açmış topiği tamamen bir fail örneği, tarihin tozlu sayfalarında kaybolup gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sipeyskeyk said: nil ben de sana bakınca anneni görüyorum hadi uza olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 tüm komikliği kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 aquila said: zurafa senin neren dogru? senin allahını kitabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bu defa güldürmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 saçmalamayın.. ben uza-tırsam güzel uzatırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 of abi çok kastırıyosunuz bazen. uplamış biri gördüm açtım ne var hayret birşey sanki 50 tane başlık açtık 2-3 sene geçmiş ilk defa kendim biyere koydum şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 HADİ HERKES PATİDE YAPTIĞI EN İYİ ESPRİLERİ YAZSIN BURAYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 oha mod olduk yağdık dasaaaaaaaaa'yla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 sipeyskeyk said: of abi çok kastırıyosunuz bazen. uplamış biri gördüm açtım ne var hayret birşey sanki 50 tane başlık açtık 2-3 sene geçmiş ilk defa kendim biyere koydum şunu. bi de konudisina acmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 db patlar hepsini buraya yazarsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bugün kizgin zürafa icin ne yaptiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 vaniLLe said: sipeyskeyk said: nil ben de sana bakınca anneni görüyorum hadi uza olmadi. yok oldu, sen aptal olduğun için olmadı gibi geldi sana. Ama aptal olduğun için bu durumu da kavrayamayacaksın malesef, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ahaha atar yapti. aferin can, kizgin zürafaya yakisir bi hareket bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar