Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bugün yolda 60-70 ile giderken kafama birşey takıldı, bir anlık bir dalgınlıkla Tem çıkışında sol ön jantı hafif sürttüm. Yani öyle taş ayrım diyeyim, işte yarım saniye falan sürttü. Neyse ki son anda fark edip hemen kırdım ama işte nasıl desem, çizikler vs. oldu üstünde böyle silince vs. belirginliği gitti ama eskisi gibi olmasını istiyorum. Şimdi değiştirebilecek imkanım yok. Bir arkadaş cilalanıyor vs. dedi. Yani çok büyük hasar yok ama böyle durumlarda takıntılıyım, bunu böyle zımpara-cila vs. tarzında bir şekilde eskisi gibi yapmanın bir yöntemi var mı yoksa değiştirecek komple ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 foto plz. bir suru yontem var da janti gormek lazim once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bi de onun dogrusu ala$im jant. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 stepnedekini tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Selam, Ben de atlıyordum şimdi; çelik ise at gitsin, yenisini alıp tak, diye :P Alaşım jantlara çelik denilme olgusunun yıkılması şart! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 çelikte bi alaşım sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ya ben pek anlamam araba işlerinde bir arkadaşıma danışmıştım kapak sandığımdan değiştirelim diye de çelik jant senin ki değişmez diyince oradan kaldı hehe diyeceksin arabanın özelliklerini bilmiyor musun, evet bilmiyorum asdfds babadan kalma araba sonuçta edit: bu arada mail atmıştım doğuş'a, 30-40 tl gibi bir fiyata düzeltiliyor oraya yarım saatlik iş dedi servisten arayan adam. Bir ara götürecem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 az bisi o zaman, yaptir bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Selam, Alüminyum alaşım demem gerekirdi, özür :) Ben jantın resmini çok merak ettim. Dudaklı mı mesela? Dudaklıysa eğer dudak kısmı bükülmüş mü? Hasar sadece görsel mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yani biraz sert sürttü ama bayağı kontrol ettim, sadece görsel hasar var. Birazdan dışarı çıkacam zaten çekerim fotosunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ben oyle jant kirdim ya. salincagi felan yamulttum. sakin replica jant almayin, hic tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 seneler önce alaşım jant çatlayınca araba kendi etrafında 2 tur atmıştı babam ölümden döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 gecmi$ olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 geçmiş olsun fistan benim jantta şuan böyle http://i582.photobucket.com/albums/ss266/hofirat/30042010221.jpg tam bir tur döndü işte hehe birde şu var http://i582.photobucket.com/albums/ss266/hofirat/30042010222.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Selam, Kenar dudaklara torna ile paso verip daha düzgün hale getirebilirler ama kollardaki "kazınmasyı" biraz zor örterler. Macun çektirip boyatanları duymuştum ama neticenin nasıl göründüğü hakkında en ufak bir bilgim yok. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 zimpara+macun+boya. ama boyayi sprey atarsa renk tutmayabilir. ama tutabilir de bilemiyorum. tabancayla atsa boyayi, bi sure sonra kalkiyor. elektrostatige girse, onden kumlama lazim. oyle olursa istesen de 40 liraya cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 hmm fiyatı önemli değil gibi birşey artık, babama söyledim servise vereceğiz. Hem 70.000 bakımı geldi onun için hemde jantlar için, ha birde rot balans vs. de kontrol ettirelim dedi :D Sağlam yaparlar herhalde, bu arada merak edip aradım doğuş oto'nun servisini de sabah yeni jantlar ne kadar diye de modeli vs. söyledikten sonra baktı listeden, 610 dedi adet başına. Şaşırdım yani bayağı pahalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Adet adet satıyolar mıymış? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar