Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kararsızlık

Torque

Öne çıkan mesajlar

Hadi ya Mw2 baya iyiydi pc de az biraz oynamıştım.
Battlefield comp daha mı iyi ?

Evet mgs yi farkettim gg de 50 liraya vardı

FF fanıyım da olmamış falan diyor millet oyuna tereddüt ediyorum,ya daha sonra değiştirilip oynanırda önceliğe sokamadım listeyi hehe
Sosyal ağlarda paylaş

demon's soul u oynayıp beğenirsen koleksiyonunda kalacak bi oyun. hatta devamlı oynayacağın bir oyun çünkü oyunu bir kez bitirdiğinde aynı karakterinle devam edip zorluk seviye artmış yeni oyuna başlıyorsun bu böyle gidiyor her seferinde.

mgs4 u falan oyna sonra takasla. hatta takasla al ucuzdan oyna geri ver.

bc2 mw2 konsolda hile, lag, server sorunu vs olmadığından esasında multi olarak çok rahat oynanan oyunlar. maplerden ve aynı mod u üst üste oynamaktan sıkılmadığın sürece elinde kalır.

FF hiç oynamadım bilemicem.

uncharted serisi özellikle 2 gayet güzel ve tatminkar. ama multisini oynamazsan koleksiyon yapmana gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

demon's soul u oynayıp beğenirsen koleksiyonunda kalacak bi oyun. hatta devamlı oynayacağın bir oyun çünkü oyunu bir kez bitirdiğinde aynı karakterinle devam edip zorluk seviye artmış yeni oyuna başlıyorsun bu böyle gidiyor her seferinde.

mgs4 u falan oyna sonra takasla. hatta takasla al ucuzdan oyna geri ver.

bc2 mw2 konsolda hile, lag, server sorunu vs olmadığından esasında multi olarak çok rahat oynanan oyunlar. maplerden ve aynı mod u üst üste oynamaktan sıkılmadığın sürece elinde kalır.

FF hiç oynamadım bilemicem.

uncharted serisi özellikle 2 gayet güzel ve tatminkar. ama multisini oynamazsan koleksiyon yapmana gerek yok.

Ben çok hile vs. dönüyor diye okudum bu olay ps3 te yok dimi dediğin gibi ?
Çünkü bende mw2 yi onlnie oynamak için almayı düşünüyordum hile vs. görünce soğudum.
Sosyal ağlarda paylaş

yok hayır. varsa buglar, glitchler ve bunları abuse edenler vardır. onun dışında herhangi bi program yükleyip aimbot, wallhack teleport tarzı şeyler olmuyor ps3 te. server sorunları, network sorunlarıda olmuyor haliyle. ekran kartıydı, yeni driverdı derdide yok. temiz iş konsolda oyun oynamak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...