Torque Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ya 2 tane oyun alıcam ama neleri aliyim hangisi elimde koleksyonda kalsın karar veremedim. Uncharted 2 MGS 4 FF 13 CoD MW2 Demon's Souls Hepside daş gibi oyun ffz. Oynayan arkadaşlar ufak bi bilgi verebilir mi oyunlar hakkında tyvm mcx kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 mw2 almıyosun bfc 2 al mgs4 ucuzladı alırsın onu ff13 hayatımda final fantsy oynamadım bilemicem uncharted 2 ve demons souls al kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Hadi ya Mw2 baya iyiydi pc de az biraz oynamıştım. Battlefield comp daha mı iyi ? Evet mgs yi farkettim gg de 50 liraya vardı FF fanıyım da olmamış falan diyor millet oyuna tereddüt ediyorum,ya daha sonra değiştirilip oynanırda önceliğe sokamadım listeyi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 mgs4 var bende.temizdir.takasa girelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 koleksiyon diyorsan uncharted 1-2, özellikle 2 kesinlikle bulunmalı bence ps3'e çıkmış en iyi oyun uncharted 2 çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 demon's soul u oynayıp beğenirsen koleksiyonunda kalacak bi oyun. hatta devamlı oynayacağın bir oyun çünkü oyunu bir kez bitirdiğinde aynı karakterinle devam edip zorluk seviye artmış yeni oyuna başlıyorsun bu böyle gidiyor her seferinde. mgs4 u falan oyna sonra takasla. hatta takasla al ucuzdan oyna geri ver. bc2 mw2 konsolda hile, lag, server sorunu vs olmadığından esasında multi olarak çok rahat oynanan oyunlar. maplerden ve aynı mod u üst üste oynamaktan sıkılmadığın sürece elinde kalır. FF hiç oynamadım bilemicem. uncharted serisi özellikle 2 gayet güzel ve tatminkar. ama multisini oynamazsan koleksiyon yapmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 İki tane MGS 4 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 mani said: demon's soul u oynayıp beğenirsen koleksiyonunda kalacak bi oyun. hatta devamlı oynayacağın bir oyun çünkü oyunu bir kez bitirdiğinde aynı karakterinle devam edip zorluk seviye artmış yeni oyuna başlıyorsun bu böyle gidiyor her seferinde. mgs4 u falan oyna sonra takasla. hatta takasla al ucuzdan oyna geri ver. bc2 mw2 konsolda hile, lag, server sorunu vs olmadığından esasında multi olarak çok rahat oynanan oyunlar. maplerden ve aynı mod u üst üste oynamaktan sıkılmadığın sürece elinde kalır. FF hiç oynamadım bilemicem. uncharted serisi özellikle 2 gayet güzel ve tatminkar. ama multisini oynamazsan koleksiyon yapmana gerek yok. Ben çok hile vs. dönüyor diye okudum bu olay ps3 te yok dimi dediğin gibi ? Çünkü bende mw2 yi onlnie oynamak için almayı düşünüyordum hile vs. görünce soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yok hayır. varsa buglar, glitchler ve bunları abuse edenler vardır. onun dışında herhangi bi program yükleyip aimbot, wallhack teleport tarzı şeyler olmuyor ps3 te. server sorunları, network sorunlarıda olmuyor haliyle. ekran kartıydı, yeni driverdı derdide yok. temiz iş konsolda oyun oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Hmmm o zaman yarın FF 13 ve MGS4 alıyorum. MGS bitince uncharted 2 ile değiştirip FF 13 ü de MW2 ile takaslarım. Demon's Soulsuda bi ara alırım çözdük işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 herkes iw'nin saçmalıklarından dolayı mw2'den soğumuştu yanlış hatırlamıyorsam. ben oynamadım ama herkes bf2'ci gibi. bi de konsolda oynamak hakkaten zor yav :D pc'den alışınca insan mouse klavye arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Phae said: İki tane MGS 4 al. ps3 budur çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar