Bjork Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Selam arkadaşlar.. Yaklaşık 2 haftadır Wilson Amerikan Futbol Topu arıyorum fakat bulamıyorum.. Nerden temin edebilirim? Gören duyan falan filan.. Nike Adidas falan istemiyorum.. Deri olcak Wilson olcak.. :) Plastik filan bakaldan alınan toplar gibi patlıo.. :) Internetten sipariş vermek aklıma geldi fakat onun Türkiye'ye gelmesi ve sınırlarımız içinde ürünün aniden pahalılaşması filan bozuo bro.. :)
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ist deysen metrocity enderspor a bak derim olabilir orada.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bende bi top var,(wilson değil) evde balaklava içinde filler malzeme olarak görevini başarı ile ifa ediyor.. tepesinde de fes var.. çok komik bişi.. bi ara fotosunu çekeyim..
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 SodomVsGomore said: ist deysen metrocity enderspor a bak derim olabilir orada. Enderspor u aradım sabah.. Onlardada yoktu.. :(
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bulamassın, getirteceksin. Ayrıca fiyat felan girmiyor, tekil getirteceksin sonuçta.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 eastbay den getirebilirsin bide seyden alabilirsin neydi adi hep unutuorum olm ya dur fff http://www.forelle.com/
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 taaaa seneler önce akmerkez in kıyısında köşesinde bi mağaza vardı böyle kayak malzemeleri falan satıyordu ayrıca. orada vardı diye hatırlıyorum ama kapanmış olabilir kaç sene geçti üzerinden. +boyner lere bi ak derim
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 başlığı görünce ay lav yu fragmanı geldi :D pas versene oglum
Wisslett Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 boynerlere vede ykm spor mağazalarına bir sor olmadı herhangi bir takım ile görüş ellerinde fazladan var ise sana satsınlar...
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bir tane de olsa elbet vardır türkiyede ya. bugatti veyron geliyor o mu gelmeyecek. (arz talep dengesini komple silen cahil yorum)
Wisslett Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 goldbären said: bir tane de olsa elbet vardır türkiyede ya. bugatti veyron geliyor o mu gelmeyecek. (arz talep dengesini komple silen cahil yorum) yani bizim takımda var bi 10 tane falan :) illa bi takımda açılmamış paket vardır. www.nfltr.com/forum orada alıcak stacak kısmına bi bak...
Öne çıkan mesajlar