yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 DynamicK said: upload ediyorum 128/32 cable var 25 dakkası kaldı :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net o değil de ben buna takıldım yaa haha, 3 mb şey için 25 dk upload fln ahh ahh ne günlerdi hahah :) 56k wardı snrm bende o zmnlar daa bi de bu thriluus mu nasıl yazılıodu, tirilüs diye okunmuyor dimi :) haha tirilüs tirilüs diyip duruyorum da alışkanlık oldu başka şekilde de okunmaz gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ikinci bir şansın olmayacan asslaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 yahu su sarkıyı nerden bulucaz, arşivinde olan kimse yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 bir önceki sayfayı oku?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 HONOR DOWNLOAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evil Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Bir kac gundur internet de gezerken devamli olarak snn uo yazilari ve eski forumlar da anilarla ilgili mesajlar cikiyor karsima. Bir arkadasimla bunu paylasirken bana honor parcasini hatirlayip hatirlamadigimi sordu ve bende tabiki dedim. Sayenizde de bu parcayi tekrar dineleme imkani buldum. Saka maka bir yana snn uo kuruldugunda bir cogunuz 15-16 yasindaydiniz, dile kolay uzerinden tam tamina 10 sene gecti ve halen yuzumde bir gulumseme ve ozlemle aniyorum o gunleri. Geriye baktigimizda demek guzel seyler yapabilmisiz. Emegi gecen tum staff ve oyunculara tekrar tessekkur ederim ve keske diyerek yazimi noktaliyorum. Evil is in me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 honor i olan varmi aklıma geldim dinlemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 HONOR hep var bu link, ileriki yıllarda da çalışır büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar