BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 binlkerce yıllık insanlık tarihinde elbet deneme yanılma yoluyla bir ço kşey öğrenmişiszdir.. bir tek japonlar öğrenemedi hâlâ inatla balığı pişirmeden yiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 meczup o meczup, çok zengin iş adamıymış bütün katları yatlarını bi gecede kaybedinec böyle mahallenin delisi olmuş işte, ilişmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 peki ya turşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ultrAslan said: insanoglu nasil olmusta havanayi bulmus sonra onu kola ile karistirmis, bakmis olmamis üstüne birde limon ve buz eklemis hayatin tadina varmis sonra beni sarhos etmis bana bunu cevaplayin!! birakin bos mesajlari Cuba Libre İspanyollardan Küba'yı ABD alırken yanlarında getirdikleri kolayı roma koymalarıyla keşfedilmiş olmalı gerçi bunu mu sordun bilmiyorm havana dediğinden havana club anlamını çıkardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 RRa said: hiç birşey rastlandı değildir :p teşekkürler RA insanlarin hesaplayamadi seylere rastlanti deriz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Insanoglu nasil yeahyea'yi ortaya çikarmis mesela Nasil bir tesaduftur bu Nasil bir piskopatliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar