BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kaptan benim bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 buda takim listesi isimlerin yaninda komik bi resimw ar bide komik bisiler yaziyo gibi davranin Takim 6 1. Maskari 2. Dart 3. Utterable 4. BonePART 5. Bittus -------------- 6. Diamor 7. Smoke 8. Sharky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 AHAAHAHAH ÇOK İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 enalar aglayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 var mi bizim takimdan ahmet disinda kimse hafta ici bi gun yapalim bitsin iste mac hafta sonu pek zamanim olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ben cuma musaitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 http://www.areavoices.com/monke/images/Unamused_Beagle_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 cuma olmaz haftasonnari zor yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ben buralardayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 iyi 3 ettik hafta ici bi gun anlasalim yapalim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bir takim adi bulup kaptani yazmak bu kadarmi zor olur? cok uzuldum perisan oldum komik seyler yapmadigina. topic actirmak istememizdeki amac takimlar random oldugundan birbirinizle baglantiniz olsun mac saati adam cikarabilin bizimde bir muhattabimiz olsun ve en nihayetinde bir takim ismi olsun. daha takim ismini kaptanini belirlemeyen takimdan mac saatinde orda olmasini beklemek sacmalik olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yooo yazmisiniz iste saat yazarsiniz oynariz illa janjan mi olcak yane yoksak eleniriz iste 3 mac olcak diye ciddiyet yorucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 qq moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 biz düz adamlarız abi. güzel olmuş (tu) bana her gün uyar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Cuma olmaz ama yarin olur, onumuzdeki hafta ici full olur. No problem benim icin onumuzdeki hafta icinden itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 beşinde sınavlarım başlıyor. öncesinde olursa 1-2 saat ayırabilirim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 tamam o zaman pazartesi diyeim mi herkese uygunsa karsi takimlada konusuruz pazartesi aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 pazartesi akşam bana da uyar gerekirse oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 PATATO LAN BUNLAR PATATO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Tarih ve saati belirleyin ben orada olurum , zaman sorunum yok benim.Önceden beraber takımcak bir maç yapabilirsek aslında iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Pazartesi aksam bana da uygun. Yanliz GMT+1 de olucam, ona gore mantikli saat secersek pek mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 tarih - saat konusunda benim de pek sıkıntım yok bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Eee yapiyor muyuz bu aksam ilk macimizi ? Ben hazirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 evet abi bu aksam saat 10 da dedik gmt +3 teyiz su an sen +1 de misin abi? londra felansa yane 8 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar