BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Azmodai, 07 Temmuz 2004 00:17 tarihinde demiş ki: rozla popeye oynarsa BENDE OYNARIM KARDESIM! ama abi bak tamam oynayacaz ama lineage'deki gibi 2 gün sonra kaybolmayacan ok mi? pop'u da ikna et, arcane de çok istiyo bunu oynamayı, al sana kare as :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bu arada biraz movie izledim de eve'de kaydedilmiş acayip şeyler olmuş ve olmaya da devam ediyo gözüm korktu yani ne diyim, benim gibi mule bi adam şu andaki ortamda anca bonus olur millete gibime geliyo :pp[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 deneme accountu bitene kadar kesin bişey söyleyemem ben :) bakalım o zamana kadar ne duruma gelicem badger 2 alıp şöyle 10 saatlik mining olayına bırakıyımda bi eheh para alsın başını yürüsün sonra karar veririm :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 iyi de abi eve öyle ki bilmekaç ay fix süren var skillerini geliştirmek için, trial boyunca çok kısıtlı şeyler yapabileceksin ve bişe de anlamayacaksın, tabi bence bişeler anla ve ok oynuyoz de tabi de :p sen bilirsin...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 pop 3 saate bana yardimci olmaya hazirlan.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Nicklerinizi yazarmısınız[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Novgorod ve Novograd :) açtırırsam tabi ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: unity100, 08 Temmuz 2004 00:24 tarihinde demiş ki: pop 3 saate bana yardimci olmaya hazirlan. eheh daha 3 gün oldu başlayalı bende cahil durumdayım rose eger siz kesin başlayacaksanız devam ederim bende nasılsa çinli sorunu yok burda :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sarmadi. cok oynadik bunlardan. privateerle basladik elite oynadik - evet ters sirayla oynadim - x beyon the frontier yaptik freelancere gelince b aydik artik. bir girdim ki yine ayni muhabbet sadece multiplayer. eeyh dedim.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 lol be bağlandı adsl, bismillah dedim şu trial için, "we're out of cd keys, go hang yourself" babında mesaj çıkardı. görmemişin..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Qui Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 mail adresini yolla sam, buddy key veriim[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 qui sağol da bazı son dakika gelişmeleri yaşandı şu anda, önümüzdeki günlerde bilgisayar başında olmayabilirim bir süre. netleşsin de ona göre temasa geçerim seninle.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. elesso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 şu anda yeniden key veriyolar mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 oyun keyifli olabilir sanırım ama tam karar veremedim. Seyahatler bayıyor. Bir yetenek kitabı alıyorum 3 sistem uzakta en yakını, git babam git kasıyor. Rome : Total war çıkarsa 2 haftaya kesin devam etmeme durumum var.[signature][hline]sonunda yeniledim. Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ayarla otomatik pilotu o arada git su iç, kahve koy :) geldiginde büyük ihtimal istedigin noktaya varmış olursun[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 dün gs'nin maçını izliyordum arada, biraz da tv izliyorum filanda. Biraz aşırıya kaçırınca bir geliyorsun korsanlar gemine saldırıyor, hop kaç ve zonarım yaptır olayı oluyor. Yani havası, atmosferi güzel bir oyun. Yetenekleri geliştirince çıkıyordur tadı muhtemelen.[signature][hline]sonunda yeniledim. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Instant travel olayi yok Eve'de.Yeni baslayanlar icinde ilerlemis olanlar icinde oyle.Acikcasi bazi seylerden taviz vermemis olmalari benim cok takdir ettigim ozelliklerinden bu oyunu yaratan insanlarin.Otopilot var veya gemini hizlandiracak moduller ama 20 sistem oteye gideceksen her sekilde uzun suruyor.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change sharky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Süpeeeeeeeeer. Hemen download'a başladım ve güzel güzel CD-Key'imi de aldım. Gerçi 1 gün geçecek, keşke önce download etseydim hehe heyecandan direk :) Errm, bir paticik kurulu var herhalde değil mi şu anda oyunda ? Şöle bize yardım edecek falan filan ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ben de cd-key aldım, indirmeye başlayacağım. fakat cd key alımından itibaren mi 14 gün onu anlamadım? ve halen temmuz bitmeden başlamak gerekiyor galiba? tam adsl bağlandı bilgisayara vakit ayıramama işleri çıktı.. :hmm:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paraniz varsa eve'de hersey var , kurul istiyorsaniz kurul yardim istiyorsaniz yardim :horace: oyun ici genel chat odasi turk oyunculari bulabileceginiz eve-turk , onun disinda yardim icin benim nick Vega tanaka , blackrose 'unki novograd[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Qui Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Levi Wiobal :) sharky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 *! ağzından sular akar * oyuna girdiğim anda nickimi vereyim hemen.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 kardeşler 14 gün bittikten sonra aylık ödemeyi yaparsak bu indirdiğimizle devam edebiliyor muyuz? yoksa ille bayılmak mı lazım cd için paraları? ragnarok'u tekrar takdir ettim swg'nin 2gb indirtip sonra cd almamızı istemesi nedeniyle..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Cokbuyuk ihtimalle devam edebilmen lazim Sam , kesin bilgisi olan kimse varsa konu hakkinda onaylayabilir. Bu arada 14 gunluk trial uyeliginiz isim ve sifrenizi yazip oyuna ilk girdiginiz anda basliyor yani key aldim ama download yaparken zaman kaybedecegim gibi bir kayginiz olmasin.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 cd anahatarını alınca değil karakter yaratımı için gerekli onayı verdikten sonra başlıyor süre ben cd anahtarını 2 hafta evvel aldım ama oyunda geçen cmtsi başladım. Oyuna ilk girdiğinizde bir şaşırma süreci var, ben sadece ırklar kimdir ne nediri okudum pati eveden öyle başladım ki o da oyun hakkında 0 bilgiye tekabül ediyor ne biçim hayran sitesi bu böyle kardeşim ben rehber yapacağım oturup olmuyor böyle:-p Ekrana bakıyorsun şöyle biraz, sonra azcık karıştırmaya başla, ne nedir anlaman sürecektir. Mesela ben pazardan birşeyi almak için illa aratmak gerektiğini sanıyordum oysa orta "item" başlığı altında tıklatınca oluyormuş falan filan. Yıldız haritası çok incelikli mesela, sonra yıldız kapılarında hep bir haber panosu var, haberleri izliyorsun, privateer 2 dekinden tatlı değil ama hoş bir düşünce. Bazı astroid sistemlerinde manzara inanılmaz, özellikle alt uzay uçuşları ve yapılan hiper atlamalarda ki hızında resmen bir tünelden geçiyormuşsun gibi oluyor. Gezegenler gelip geçiyor ufalıyor. Çok başarılı. Hatta omama giden yolda hangi gezegen geçersem tekrar söylerim adını bir gezegen dünyaya aşırı benziyor. Hindistan filan vardı o derece :) Yani hevesin ve vaktin birazda paran varsa gir, ticari ve keyfi olarak oynayabilirsin. Bazıları söylediğine göre 50 milyon isk 80$ a satılıyormuşki, 50 milyon yapmak karakter geliştirdikten sonra uo da 1 milyon yapmaktan daha kolay gibi, sıfır seviye olsan bile günde 8 saatte sürekli madenle birkaç günde milyonları görüyorsun. Birde oyunu sürekli güncel tutan ve çalışan bir ekip var, ayrıca harita ekranında gözüken sistemler ekranın en fazla 1/3 ünü kaplıyor geri kalan 2/3 lük alan zamanla keşfedilebilir ve yeni savaşlar astroidler kaynaklar ve ırklar için süper bir kaynağı var. Oyun kafadan 3-4 sene kendini tekrar etmeden tıkanmadan ilerler gibi.[signature][hline]sonunda yeniledim. Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/483749-mmorpg-com-eve-online-oynamak-isteyenlere-kyyak-geciyor/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları mmorpg.com eve-online oynamak isteyenlere kıyak geçiyor × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 mail adresini yolla sam, buddy key veriim[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 qui sağol da bazı son dakika gelişmeleri yaşandı şu anda, önümüzdeki günlerde bilgisayar başında olmayabilirim bir süre. netleşsin de ona göre temasa geçerim seninle.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. elesso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 şu anda yeniden key veriyolar mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 oyun keyifli olabilir sanırım ama tam karar veremedim. Seyahatler bayıyor. Bir yetenek kitabı alıyorum 3 sistem uzakta en yakını, git babam git kasıyor. Rome : Total war çıkarsa 2 haftaya kesin devam etmeme durumum var.[signature][hline]sonunda yeniledim. Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ayarla otomatik pilotu o arada git su iç, kahve koy :) geldiginde büyük ihtimal istedigin noktaya varmış olursun[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 dün gs'nin maçını izliyordum arada, biraz da tv izliyorum filanda. Biraz aşırıya kaçırınca bir geliyorsun korsanlar gemine saldırıyor, hop kaç ve zonarım yaptır olayı oluyor. Yani havası, atmosferi güzel bir oyun. Yetenekleri geliştirince çıkıyordur tadı muhtemelen.[signature][hline]sonunda yeniledim. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Instant travel olayi yok Eve'de.Yeni baslayanlar icinde ilerlemis olanlar icinde oyle.Acikcasi bazi seylerden taviz vermemis olmalari benim cok takdir ettigim ozelliklerinden bu oyunu yaratan insanlarin.Otopilot var veya gemini hizlandiracak moduller ama 20 sistem oteye gideceksen her sekilde uzun suruyor.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change sharky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Süpeeeeeeeeer. Hemen download'a başladım ve güzel güzel CD-Key'imi de aldım. Gerçi 1 gün geçecek, keşke önce download etseydim hehe heyecandan direk :) Errm, bir paticik kurulu var herhalde değil mi şu anda oyunda ? Şöle bize yardım edecek falan filan ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ben de cd-key aldım, indirmeye başlayacağım. fakat cd key alımından itibaren mi 14 gün onu anlamadım? ve halen temmuz bitmeden başlamak gerekiyor galiba? tam adsl bağlandı bilgisayara vakit ayıramama işleri çıktı.. :hmm:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paraniz varsa eve'de hersey var , kurul istiyorsaniz kurul yardim istiyorsaniz yardim :horace: oyun ici genel chat odasi turk oyunculari bulabileceginiz eve-turk , onun disinda yardim icin benim nick Vega tanaka , blackrose 'unki novograd[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Qui Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Levi Wiobal :) sharky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 *! ağzından sular akar * oyuna girdiğim anda nickimi vereyim hemen.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 kardeşler 14 gün bittikten sonra aylık ödemeyi yaparsak bu indirdiğimizle devam edebiliyor muyuz? yoksa ille bayılmak mı lazım cd için paraları? ragnarok'u tekrar takdir ettim swg'nin 2gb indirtip sonra cd almamızı istemesi nedeniyle..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Cokbuyuk ihtimalle devam edebilmen lazim Sam , kesin bilgisi olan kimse varsa konu hakkinda onaylayabilir. Bu arada 14 gunluk trial uyeliginiz isim ve sifrenizi yazip oyuna ilk girdiginiz anda basliyor yani key aldim ama download yaparken zaman kaybedecegim gibi bir kayginiz olmasin.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 cd anahatarını alınca değil karakter yaratımı için gerekli onayı verdikten sonra başlıyor süre ben cd anahtarını 2 hafta evvel aldım ama oyunda geçen cmtsi başladım. Oyuna ilk girdiğinizde bir şaşırma süreci var, ben sadece ırklar kimdir ne nediri okudum pati eveden öyle başladım ki o da oyun hakkında 0 bilgiye tekabül ediyor ne biçim hayran sitesi bu böyle kardeşim ben rehber yapacağım oturup olmuyor böyle:-p Ekrana bakıyorsun şöyle biraz, sonra azcık karıştırmaya başla, ne nedir anlaman sürecektir. Mesela ben pazardan birşeyi almak için illa aratmak gerektiğini sanıyordum oysa orta "item" başlığı altında tıklatınca oluyormuş falan filan. Yıldız haritası çok incelikli mesela, sonra yıldız kapılarında hep bir haber panosu var, haberleri izliyorsun, privateer 2 dekinden tatlı değil ama hoş bir düşünce. Bazı astroid sistemlerinde manzara inanılmaz, özellikle alt uzay uçuşları ve yapılan hiper atlamalarda ki hızında resmen bir tünelden geçiyormuşsun gibi oluyor. Gezegenler gelip geçiyor ufalıyor. Çok başarılı. Hatta omama giden yolda hangi gezegen geçersem tekrar söylerim adını bir gezegen dünyaya aşırı benziyor. Hindistan filan vardı o derece :) Yani hevesin ve vaktin birazda paran varsa gir, ticari ve keyfi olarak oynayabilirsin. Bazıları söylediğine göre 50 milyon isk 80$ a satılıyormuşki, 50 milyon yapmak karakter geliştirdikten sonra uo da 1 milyon yapmaktan daha kolay gibi, sıfır seviye olsan bile günde 8 saatte sürekli madenle birkaç günde milyonları görüyorsun. Birde oyunu sürekli güncel tutan ve çalışan bir ekip var, ayrıca harita ekranında gözüken sistemler ekranın en fazla 1/3 ünü kaplıyor geri kalan 2/3 lük alan zamanla keşfedilebilir ve yeni savaşlar astroidler kaynaklar ve ırklar için süper bir kaynağı var. Oyun kafadan 3-4 sene kendini tekrar etmeden tıkanmadan ilerler gibi.[signature][hline]sonunda yeniledim. Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/483749-mmorpg-com-eve-online-oynamak-isteyenlere-kyyak-geciyor/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları mmorpg.com eve-online oynamak isteyenlere kıyak geçiyor × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 oyun keyifli olabilir sanırım ama tam karar veremedim. Seyahatler bayıyor. Bir yetenek kitabı alıyorum 3 sistem uzakta en yakını, git babam git kasıyor. Rome : Total war çıkarsa 2 haftaya kesin devam etmeme durumum var.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ayarla otomatik pilotu o arada git su iç, kahve koy :) geldiginde büyük ihtimal istedigin noktaya varmış olursun[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 dün gs'nin maçını izliyordum arada, biraz da tv izliyorum filanda. Biraz aşırıya kaçırınca bir geliyorsun korsanlar gemine saldırıyor, hop kaç ve zonarım yaptır olayı oluyor. Yani havası, atmosferi güzel bir oyun. Yetenekleri geliştirince çıkıyordur tadı muhtemelen.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Instant travel olayi yok Eve'de.Yeni baslayanlar icinde ilerlemis olanlar icinde oyle.Acikcasi bazi seylerden taviz vermemis olmalari benim cok takdir ettigim ozelliklerinden bu oyunu yaratan insanlarin.Otopilot var veya gemini hizlandiracak moduller ama 20 sistem oteye gideceksen her sekilde uzun suruyor.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Süpeeeeeeeeer. Hemen download'a başladım ve güzel güzel CD-Key'imi de aldım. Gerçi 1 gün geçecek, keşke önce download etseydim hehe heyecandan direk :) Errm, bir paticik kurulu var herhalde değil mi şu anda oyunda ? Şöle bize yardım edecek falan filan ?[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ben de cd-key aldım, indirmeye başlayacağım. fakat cd key alımından itibaren mi 14 gün onu anlamadım? ve halen temmuz bitmeden başlamak gerekiyor galiba? tam adsl bağlandı bilgisayara vakit ayıramama işleri çıktı.. :hmm:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paraniz varsa eve'de hersey var , kurul istiyorsaniz kurul yardim istiyorsaniz yardim :horace: oyun ici genel chat odasi turk oyunculari bulabileceginiz eve-turk , onun disinda yardim icin benim nick Vega tanaka , blackrose 'unki novograd[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Qui Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Levi Wiobal :) sharky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 *! ağzından sular akar * oyuna girdiğim anda nickimi vereyim hemen.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 kardeşler 14 gün bittikten sonra aylık ödemeyi yaparsak bu indirdiğimizle devam edebiliyor muyuz? yoksa ille bayılmak mı lazım cd için paraları? ragnarok'u tekrar takdir ettim swg'nin 2gb indirtip sonra cd almamızı istemesi nedeniyle..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Cokbuyuk ihtimalle devam edebilmen lazim Sam , kesin bilgisi olan kimse varsa konu hakkinda onaylayabilir. Bu arada 14 gunluk trial uyeliginiz isim ve sifrenizi yazip oyuna ilk girdiginiz anda basliyor yani key aldim ama download yaparken zaman kaybedecegim gibi bir kayginiz olmasin.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 cd anahatarını alınca değil karakter yaratımı için gerekli onayı verdikten sonra başlıyor süre ben cd anahtarını 2 hafta evvel aldım ama oyunda geçen cmtsi başladım. Oyuna ilk girdiğinizde bir şaşırma süreci var, ben sadece ırklar kimdir ne nediri okudum pati eveden öyle başladım ki o da oyun hakkında 0 bilgiye tekabül ediyor ne biçim hayran sitesi bu böyle kardeşim ben rehber yapacağım oturup olmuyor böyle:-p Ekrana bakıyorsun şöyle biraz, sonra azcık karıştırmaya başla, ne nedir anlaman sürecektir. Mesela ben pazardan birşeyi almak için illa aratmak gerektiğini sanıyordum oysa orta "item" başlığı altında tıklatınca oluyormuş falan filan. Yıldız haritası çok incelikli mesela, sonra yıldız kapılarında hep bir haber panosu var, haberleri izliyorsun, privateer 2 dekinden tatlı değil ama hoş bir düşünce. Bazı astroid sistemlerinde manzara inanılmaz, özellikle alt uzay uçuşları ve yapılan hiper atlamalarda ki hızında resmen bir tünelden geçiyormuşsun gibi oluyor. Gezegenler gelip geçiyor ufalıyor. Çok başarılı. Hatta omama giden yolda hangi gezegen geçersem tekrar söylerim adını bir gezegen dünyaya aşırı benziyor. Hindistan filan vardı o derece :) Yani hevesin ve vaktin birazda paran varsa gir, ticari ve keyfi olarak oynayabilirsin. Bazıları söylediğine göre 50 milyon isk 80$ a satılıyormuşki, 50 milyon yapmak karakter geliştirdikten sonra uo da 1 milyon yapmaktan daha kolay gibi, sıfır seviye olsan bile günde 8 saatte sürekli madenle birkaç günde milyonları görüyorsun. Birde oyunu sürekli güncel tutan ve çalışan bir ekip var, ayrıca harita ekranında gözüken sistemler ekranın en fazla 1/3 ünü kaplıyor geri kalan 2/3 lük alan zamanla keşfedilebilir ve yeni savaşlar astroidler kaynaklar ve ırklar için süper bir kaynağı var. Oyun kafadan 3-4 sene kendini tekrar etmeden tıkanmadan ilerler gibi.[signature][hline]sonunda yeniledim. Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/483749-mmorpg-com-eve-online-oynamak-isteyenlere-kyyak-geciyor/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları mmorpg.com eve-online oynamak isteyenlere kıyak geçiyor × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paraniz varsa eve'de hersey var , kurul istiyorsaniz kurul yardim istiyorsaniz yardim :horace: oyun ici genel chat odasi turk oyunculari bulabileceginiz eve-turk , onun disinda yardim icin benim nick Vega tanaka , blackrose 'unki novograd[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 *! ağzından sular akar * oyuna girdiğim anda nickimi vereyim hemen.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 kardeşler 14 gün bittikten sonra aylık ödemeyi yaparsak bu indirdiğimizle devam edebiliyor muyuz? yoksa ille bayılmak mı lazım cd için paraları? ragnarok'u tekrar takdir ettim swg'nin 2gb indirtip sonra cd almamızı istemesi nedeniyle..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Cokbuyuk ihtimalle devam edebilmen lazim Sam , kesin bilgisi olan kimse varsa konu hakkinda onaylayabilir. Bu arada 14 gunluk trial uyeliginiz isim ve sifrenizi yazip oyuna ilk girdiginiz anda basliyor yani key aldim ama download yaparken zaman kaybedecegim gibi bir kayginiz olmasin.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 cd anahatarını alınca değil karakter yaratımı için gerekli onayı verdikten sonra başlıyor süre ben cd anahtarını 2 hafta evvel aldım ama oyunda geçen cmtsi başladım. Oyuna ilk girdiğinizde bir şaşırma süreci var, ben sadece ırklar kimdir ne nediri okudum pati eveden öyle başladım ki o da oyun hakkında 0 bilgiye tekabül ediyor ne biçim hayran sitesi bu böyle kardeşim ben rehber yapacağım oturup olmuyor böyle:-p Ekrana bakıyorsun şöyle biraz, sonra azcık karıştırmaya başla, ne nedir anlaman sürecektir. Mesela ben pazardan birşeyi almak için illa aratmak gerektiğini sanıyordum oysa orta "item" başlığı altında tıklatınca oluyormuş falan filan. Yıldız haritası çok incelikli mesela, sonra yıldız kapılarında hep bir haber panosu var, haberleri izliyorsun, privateer 2 dekinden tatlı değil ama hoş bir düşünce. Bazı astroid sistemlerinde manzara inanılmaz, özellikle alt uzay uçuşları ve yapılan hiper atlamalarda ki hızında resmen bir tünelden geçiyormuşsun gibi oluyor. Gezegenler gelip geçiyor ufalıyor. Çok başarılı. Hatta omama giden yolda hangi gezegen geçersem tekrar söylerim adını bir gezegen dünyaya aşırı benziyor. Hindistan filan vardı o derece :) Yani hevesin ve vaktin birazda paran varsa gir, ticari ve keyfi olarak oynayabilirsin. Bazıları söylediğine göre 50 milyon isk 80$ a satılıyormuşki, 50 milyon yapmak karakter geliştirdikten sonra uo da 1 milyon yapmaktan daha kolay gibi, sıfır seviye olsan bile günde 8 saatte sürekli madenle birkaç günde milyonları görüyorsun. Birde oyunu sürekli güncel tutan ve çalışan bir ekip var, ayrıca harita ekranında gözüken sistemler ekranın en fazla 1/3 ünü kaplıyor geri kalan 2/3 lük alan zamanla keşfedilebilir ve yeni savaşlar astroidler kaynaklar ve ırklar için süper bir kaynağı var. Oyun kafadan 3-4 sene kendini tekrar etmeden tıkanmadan ilerler gibi.[signature][hline]sonunda yeniledim. Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/483749-mmorpg-com-eve-online-oynamak-isteyenlere-kyyak-geciyor/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları mmorpg.com eve-online oynamak isteyenlere kıyak geçiyor × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Cokbuyuk ihtimalle devam edebilmen lazim Sam , kesin bilgisi olan kimse varsa konu hakkinda onaylayabilir. Bu arada 14 gunluk trial uyeliginiz isim ve sifrenizi yazip oyuna ilk girdiginiz anda basliyor yani key aldim ama download yaparken zaman kaybedecegim gibi bir kayginiz olmasin.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 cd anahatarını alınca değil karakter yaratımı için gerekli onayı verdikten sonra başlıyor süre ben cd anahtarını 2 hafta evvel aldım ama oyunda geçen cmtsi başladım. Oyuna ilk girdiğinizde bir şaşırma süreci var, ben sadece ırklar kimdir ne nediri okudum pati eveden öyle başladım ki o da oyun hakkında 0 bilgiye tekabül ediyor ne biçim hayran sitesi bu böyle kardeşim ben rehber yapacağım oturup olmuyor böyle:-p Ekrana bakıyorsun şöyle biraz, sonra azcık karıştırmaya başla, ne nedir anlaman sürecektir. Mesela ben pazardan birşeyi almak için illa aratmak gerektiğini sanıyordum oysa orta "item" başlığı altında tıklatınca oluyormuş falan filan. Yıldız haritası çok incelikli mesela, sonra yıldız kapılarında hep bir haber panosu var, haberleri izliyorsun, privateer 2 dekinden tatlı değil ama hoş bir düşünce. Bazı astroid sistemlerinde manzara inanılmaz, özellikle alt uzay uçuşları ve yapılan hiper atlamalarda ki hızında resmen bir tünelden geçiyormuşsun gibi oluyor. Gezegenler gelip geçiyor ufalıyor. Çok başarılı. Hatta omama giden yolda hangi gezegen geçersem tekrar söylerim adını bir gezegen dünyaya aşırı benziyor. Hindistan filan vardı o derece :) Yani hevesin ve vaktin birazda paran varsa gir, ticari ve keyfi olarak oynayabilirsin. Bazıları söylediğine göre 50 milyon isk 80$ a satılıyormuşki, 50 milyon yapmak karakter geliştirdikten sonra uo da 1 milyon yapmaktan daha kolay gibi, sıfır seviye olsan bile günde 8 saatte sürekli madenle birkaç günde milyonları görüyorsun. Birde oyunu sürekli güncel tutan ve çalışan bir ekip var, ayrıca harita ekranında gözüken sistemler ekranın en fazla 1/3 ünü kaplıyor geri kalan 2/3 lük alan zamanla keşfedilebilir ve yeni savaşlar astroidler kaynaklar ve ırklar için süper bir kaynağı var. Oyun kafadan 3-4 sene kendini tekrar etmeden tıkanmadan ilerler gibi.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Öne çıkan mesajlar