Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 2010'un ucuncu ceyreginde gelecekmis. ilk tanitim videosu yayinlandi ama hala neredeyse hicbir bilgi yok. RIM blackberry'lerin arayuzlerdeki basarisini devam ettirebilirse iphone'a cok ciddi bir rakip geliyor gibi. http://www.youtube.com/watch?v=DlO8KMv7Bx4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 alırım ben bunu aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 nokia N8e de bi goz atin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 n8 degil de symbian 3'e bakmak lazim. n8'in hedef pazari 5800'e denk galiba, o da dusuk butceli bir uretim olacagi anlamina gelir. symbian 3 videosunu da ekleyeyim, pek yeni birsey getirecek gibi durmuyor bence. zaten n serisinde de bu ozelliklerin cogu mevcut degil miydi? symbian 3'ten daha onemli beklenti performans yonunde. onu da anca cikinca anliycaz http://www.youtube.com/watch?v=rdGyZYrix9g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 blackberry rulz ama.. NEDIR BU DOKUNMATIK MANYAKLIGI YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bana kalirsa android 3 yila butun pazari yiyecek gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Symbian^3 için ertelendi falan diye haber çıktı ama Nokia N8'i tanıttı resmen bugün aynı zamanda, ve basın açıklamasında Symbian^3 kullandığını söylüyor N8'de. Bu arada RIM da gümbür gümbür geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Esh said: bana kalirsa android 3 yila butun pazari yiyecek gibi.. bence 3 yila symbian kalmayacak. android de yeni symbian olacak ve symbian gibi her yone cekistirilmekten mundar olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 la daha yeni blackberry bold 9700 aldık eeeahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mum_Chamber said: Esh said: bana kalirsa android 3 yila butun pazari yiyecek gibi.. bence 3 yila symbian kalmayacak. android de yeni symbian olacak ve symbian gibi her yone cekistirilmekten mundar olacak android sanmıyorum öyle bi hal alsın dayı. Symbian zaten çok da parlak bi işletim sistemi değildi. Tek kazandığı nokta Nokia gibi bi üreticiyle birçok modelde kullanılması oldu. Genel olarak kötü bi işletim sistemi kendisi. Android ise akıllı politikalar izliyor. Özellikle apple'ın hoşnut kalınmayan yönlerini iyi inceleyip ona göre geliştiriyorlar sistemi. Uygulama mağazası 50.000 uygulamaya ulaştı. Son 1 ayda %60 falan bi büyüme hızı var uygulama desteğinin de. Bide apple'ın nazlı politikalarından bıkan adamlar android üzerine uygulama geliştirmeye yöneliyor. Yani diyeceğim o ki android symbiana benzemez kesinlikle, gelişir büyür, piyasayı da öttürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bu Android - Iphone Os - Microsoft Mobile savaşı bana hep şunu düşündürüyor. Şimdi düşünün free olarak kulanabileceğiniz onlarca OS var bilgisayarınızda , Linux'un tonlarca farklı kodlu sürümü var , var da var. Fakat bilgisayar kullanıcılarının çoğunluğu windows kullanıyor. Şimdi 'Android' de açık kaynak kodlu bir OS üstelik free , firmalar para da vermiyolar alırken kullanıma. Ama nieyse aynı Linux gibi pek parlayamayacak gibi gelmiyor bana. Çevremde tanıdığım bir çok galaxy - L1 kullanıcısı telefonlarının ne kadar başarısız , uygulamaların ne kadar sınırlı ve dandik olduğundan bahsediyor hep. Androidin burdaki en büyük artısı arkasında googleın olması olabilir. Şirkette şu an MS office 2010'un mobile testlerini yapıyor IT'deki arkadaşlar , MS de bu işin peşini bırakmaz ve pastayı ıssırır gibi geliyor. Çok büyük çaba harcıyorlar benim gördüğüm kadarıyla . Hayırlısı diğelim bu rekabet en çok tüketiciye yarar sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 lan sabahtan beri kafamda boom boom pow caliyo, demek ki bu videoyu izlicekmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 blackberry bildigimiz blackberry siyah beyaz ekrandan şu zaman kadar pek bir çığır açıcı yenilik geliştiremediler, ha ben blackberry 9700 kullanıyorum aşırı memnunum vs. ama uygulama eksikliğini gerçekten baya derinden hissediyorum... yeni developerlar geleceğine bir çoğu elimi ayağımı çektim çok zor program geliştirmek falan diyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bence Blackberry'i kullanıyorsan uygulamaya çok bakmayacaksın, işinde aşırı yoğunlukta mail kullanıyorsan biçilmiş kaftan, ben mail harici herhangi birşey için kullanmıyorum - (mail ile entegre BES), geri kalan herşey için iPhone'u kullanıyorum. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bi iphone bi BB de taşınmaz hocam ya ikisi de küçük değil sonuçta boyut olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Dokunmatik olmayanina takildi kaldi peder bey. BBci olunca kendisi normal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 12 agustos da cikti bu arkadaslar, 9800 lere entegre geliyor. desktop manager larin 6.0 versionu da bugun geldi. operator destekli olarak, daha hafif bir versionu 9700 lere de gelecekti zaten duyurulmustu, beklemedeyiz. :) cok guzel bir isletim sistemi yapmislar gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Videoyu izliyemediğim için soruyorum ama bu Torch modeli mi? Eğer oysa, inanılmaz bir model bu. Fırsatım olsa hemen almayı düşünüdum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 torch ama OS in ozellikleri gozukuyor.. http://vimeo.com/11301207 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ne kadar bu bebek ve bunun bbmi yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bbm? blackberry messenger? var... spot 2000tl civari, henuz turkiyeye gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 iphone 4 mü bu mu acep bende bold 2 var ama şu anlaşmalı netin süresinin dolmasını bekliycem satana kadar o zamana kadar düşer herhalde 2sinin fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 x mi bb mi sorusu biraz garip geliyor bana.. ferrari mi alayım yoksa amerikan başkanının kullandığı GM limuzinlerden mi alayım sorusu gibi geliyor.. bb vs iphone, ferrari vs GM limo.. alakasız hani ikisi de.. ne içn kullanıcaksanız onnçün alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ben sormak istedim canım öyle çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 en çok hangisini canın çekiyorsa onu al.. ama can çekmesi ile alacaksan ayfon al bence. deli gibi mail alacaksan, iş güç için kullanacaksan eğer o zaman sekreter al.. onlar daha bir güzel telefondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar