Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wing Chun Kursu - İzmir


Kemarlos

Öne çıkan mesajlar

Çeşitli videolar izledim, hızlı olması ve refleksleri çok sağlam geliştiriyor olması en çok hoşuma gitti. Şuanda aikido yapıyorum, wing chun ile aikido'yu birleştirebilirim belki falan gibi bi fantezim var, ki youtube'da yapanlar var. Steven Seagal da bir örneği zaten bunun. Ama zaman bulabilir miyim 2sine birden gidecek bilmiyorum çünkü bi yandan haftanın 4 günü vücut geliştirme yapıyorum zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben karşıyaka'da oturuyorum. EBMAS bu işte çok başarılı. Onların da 2 tane dojosu var. Biri ksk biri alsancak olmak üzere. Sanırım onların kursuna katılmaya karar verdim.

"Berat Uylukçu" said:

Dersler pazartesi, salı, perşembe akşamları Karşıyaka'da 20.15 - 21.45 saatleri arası. Aylık ücreti ise 100 TL. Eğer haftada 2 derse katılmak istersen aylık 80 TL.


Kendisi Cemil Uylukçu'nun kardeşi. Cemil Uylukçu'da EBMAS Türkiye ve Bulgaristan sorumlusu bildiğim kadarıyla.

EBMAS
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hocası federasyonu çok önemli değil sonuçta hepsi temelde aynı şeyi öğretiyorlar.Olay senin kişisel çabandadır.

Hergün kalkınca 1000 yumruk çalışır temel hareketleri 25 kere yaparsan zaten oldukça hızlı gelişirsin.Ama yok haftada iki kere gidiyom orda yaptıklarım yeter dersen zaten çok bişey bekleme
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kemarlos said:

Abi bu işte en iyi EBMAS adamların her yerde kursu var, ki ankara da da var bi ton kurslar. Evine yakınsa onlara git derim.

EBMAS - Ankara

Ben olsam Tunalı'dakine gitmek isterdim 3TG Sifu çünkü hocası.


Arkadaşın, arkadaşları kızılaydakine gidiyormuş bana tunalıda aynı yakınlıkta gibi yani biraz yürümem gerekiyor ama sorun olmaz bir bakayım çok teşekkür ettim ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...