Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Arkadaşlar İzmir'de wing chun kursu önerileriniz nelerdir? Wing chun hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Enem bende gitmeyi planlıyorum, haber bekliyorum arkadaştan nereye gidilebilir Ankarada die Wing chunu seçerken neyini en çok sana uygun olur olarak düşündün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Çeşitli videolar izledim, hızlı olması ve refleksleri çok sağlam geliştiriyor olması en çok hoşuma gitti. Şuanda aikido yapıyorum, wing chun ile aikido'yu birleştirebilirim belki falan gibi bi fantezim var, ki youtube'da yapanlar var. Steven Seagal da bir örneği zaten bunun. Ama zaman bulabilir miyim 2sine birden gidecek bilmiyorum çünkü bi yandan haftanın 4 günü vücut geliştirme yapıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abav baya tehlikeli olucam diosun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 yeşilyurttakini methediyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ben karşıyaka'da oturuyorum. EBMAS bu işte çok başarılı. Onların da 2 tane dojosu var. Biri ksk biri alsancak olmak üzere. Sanırım onların kursuna katılmaya karar verdim. "Berat Uylukçu" said: Dersler pazartesi, salı, perşembe akşamları Karşıyaka'da 20.15 - 21.45 saatleri arası. Aylık ücreti ise 100 TL. Eğer haftada 2 derse katılmak istersen aylık 80 TL. Kendisi Cemil Uylukçu'nun kardeşi. Cemil Uylukçu'da EBMAS Türkiye ve Bulgaristan sorumlusu bildiğim kadarıyla. EBMAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 wing tzun yapanlardan yorumlarını alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Keyifli efektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Bu kadar mı abi :) yazsana biraz anlatsana şöle güzel güzel :) ben bugün ilk dersime gittim. adımları, duruşları ve yumrukları çalıştırdı hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Kemarlos said: wing tzun yapanlardan yorumlarını alabilir miyim? ? @kemarlos, anlat biraz daha, nasıl tavsiye eder misin? bende 1 yıldır başlayacağım, bir türlü başlayamadım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Ben kardeşimle gitmiştim, oldukça eğlenmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Abi çok zevkli ama daha 1 derse gittiğim için bişi diyemicem ki fazla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 İlk derste fui sin tekmesini öğrendn mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yumruk öğrendim, iras öğrendim, irasta yürürken yumruk falan attım öle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 youtube da bi adamin videosunu izledim de. master wang mi ne. kale gibi bi yerde cekilmis. adam gozleri baglı ogrencilrinden birini yeniyo. bi de cocuk cok feci oldu 1 yumruk yedi. feci bişiymiş bu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Ip Man'miydi neydi o filmdeki adamın dövüş tekniği değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Evet o teknik. Genel olarak kondisyona ihtiyaç duyulmayan ve fazla güç gerektirmeyen bir spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 filmin 2 ncisi geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Ya extradan topic açmayım dedim. Sözde arkadaşım bana haber vericekti onun arkadaşları nereye gidiyorlar falan ama ulaşamadı kaç gündür. Ankara da olup giden var mı wing chuna? Nerede gidiyorsunuz falan bi yardımcı olabilir misiniz bana da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Abi bu işte en iyi EBMAS adamların her yerde kursu var, ki ankara da da var bi ton kurslar. Evine yakınsa onlara git derim. EBMAS - Ankara Ben olsam Tunalı'dakine gitmek isterdim 3TG Sifu çünkü hocası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Hocası federasyonu çok önemli değil sonuçta hepsi temelde aynı şeyi öğretiyorlar.Olay senin kişisel çabandadır. Hergün kalkınca 1000 yumruk çalışır temel hareketleri 25 kere yaparsan zaten oldukça hızlı gelişirsin.Ama yok haftada iki kere gidiyom orda yaptıklarım yeter dersen zaten çok bişey bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Kemarlos said: Abi bu işte en iyi EBMAS adamların her yerde kursu var, ki ankara da da var bi ton kurslar. Evine yakınsa onlara git derim. EBMAS - Ankara Ben olsam Tunalı'dakine gitmek isterdim 3TG Sifu çünkü hocası. Arkadaşın, arkadaşları kızılaydakine gidiyormuş bana tunalıda aynı yakınlıkta gibi yani biraz yürümem gerekiyor ama sorun olmaz bir bakayım çok teşekkür ettim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ya ben sadece hocaların derecelerine bakarak söyledim bunu. istersn biraz daha araştır, soruştur. belki diğer hocanın seviyesi 1 düşüktür ama daha çok ilgilidir öğrencisiyle.. ona göre karar verirsin. gerçi hepsi ilgilenir ama işte yine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ebmas emin boztepe nin kurduğuydu sanırsam. bi de türkiyede başka bi büyük wing chun sifularını barındıran bi yer vardı . hatırlayamadım şimdi adını . bu ikisi rakip denilebilicek iki kurumdu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Hatırlarsan yazar mısın? Hepsine bakıp en iisine gidelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar