Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulda metal dedektörü?

Necro

Öne çıkan mesajlar

ben lisedeyken cep telefonu sadece işadamlarında fln vardı be ya da çok zengin olcak baban da vs. peheeeeeeey. okuduk da adam olma konusunda ne durumdayım onu bilemiyorum. ama kermit popeye abso fln haklı hep. gidin okuyun sora oynarsınız telefonlarınızla.

liseden de 97de mezun olmuşum vay beeee
Sosyal ağlarda paylaş

ericsson 688 efsane telefon
babam ilk ciktiginda almisti, hala durur bir kenarda, birinin kafasina vursam onu heralde olur adam

http://mobil.hix.hu/keszulekek/ericsson_a1018s.jpg

buda benim ilk telefon a1018 lol

fakirler modleini sorardi, a bin 18 diyince benimde ablam 19 derlerdi, oyle igrenc esprilerin yapildigi senelerdi iste

okula nasil zor sokardik cepte hemen belli olur filan, arkadastada nokia nin ilk modellerinden var, herif telsim ana distrubutorunun genel mudurunun oglu, hatti beles sagi solu acar dalga gecerdik, telefon kullanan sayisida az bole

orta 1 filandi sanirim, bir herif bulduk malatyali butun sinif acip kufredip dalga geciyoruz, bole 3 hafta filan surdu bu sonra bir anons gecti 5 kisi mudurun odada bekleniyorsunuz diye, bir girdik polis var takim elbiseli amcalar var ses kayit cihazi var

adam savciliga sikayet etmis, telsim butun kayitlari cikarip yollamis teypte kendi sesimi duyuyorum bole ana avrat duz giderken, mudur var mudur yardimcisi var tkaim elbislei amcalardan biri adamin avukatiymis digeri telsim yetkilisi kapida hazir bekliyen beden egitimi bolum sorumlusumu ne o var (disiplin ile bedencilerin iliskisini cozebilmis degilim hala bak)

igrenc bir durum lan, serefsiz bir arkadas var "hocam valla ben kufur filan etmedim, bunlar yapti hep beni niye cagiriyorsunuz" dedi, pat ciakrdilar dokumu en agir kufurleri bu etmis hemde lol

isadamiymis mi ne herif, sikayetci olmamis (olsada kabak okulun basina patlicak zaten ehueheu), acip ozur dilemistik filan sonra
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...