Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Okula okumak ogrenmek için geliyorsunuz. Okul dısındaki vaktinizde istediginiz gibi davsanın ama okulda cidden saygısızlık bence derste mp3 telefon falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 fede said: sen gençliğini yaşayamadın diye onlar da mı yaşamasın lan olm benim yaşadığım gençliği burdakilerden herhangi birisi %1ini yaşarsa öpsün başına koysun. onların yaşadığımı lan gençlik hahaha yemişim öyle gençliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 üniversitede öyle bencede ama lisede devam zorunlu. mecbur giriyosun derse, sıkılıyosun haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Derste hayvanlk tabi ama okula sokulmamasi sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aquila said: Derste hayvanlk tabi ama okula sokulmamasi sacma. öğrenciye yasak bu dediğinde inadına yaptığı için tek çözüm bu en güzelide bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi adam kaşla göz arasında emekli coğrafya öğretmeni kafasına geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ne alaka lan hıyar herif. alırım lise diplomanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Su an dersteyim ben bi de sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aquila said: Su an dersteyim ben bi de sdfsd üzerinde ne var;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Absolut said: Muhendis olmak mezun oldugun gün baslıyor o yuzden sen kafana gore takıl universitede. Santiyede ilk gun kalfa gelip lafı koydumu ohhhh diyorsun keske o metraj hesabını kopyasız yapsaydım da maymun olmasaydım. :P lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ben lisedeyken cep telefonu sadece işadamlarında fln vardı be ya da çok zengin olcak baban da vs. peheeeeeeey. okuduk da adam olma konusunda ne durumdayım onu bilemiyorum. ama kermit popeye abso fln haklı hep. gidin okuyun sora oynarsınız telefonlarınızla. liseden de 97de mezun olmuşum vay beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 http://www.zamazing.org/imaj/tom%20ripley%20matik/ericsson-gh337big.JPEG bunların birde şişman pilleri vardı. cep telefonu zaten demir kasaydı. cinayet aleti olarak kullanılabilirdi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 bunlar mıydı msj alıp gönderemeyenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 onlar telefonlarınızı mp3 oynatıcılarınızı mı aldı? dersde sıkılıyor musunuz? SIKILMAYIN öğretmeninizi trolleyin rehberlik birimini trolleyin müdürünüzü trolleyin OKULUNUZU TROLLEYİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 tasdikhammer tehlikesi var ama :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 olum o zamanlarki telefonların asaletine bak ya harika, cep telefonu denen şeyi bir aralar sevdiğimi hatırladım. bi de şimdikilere bak ibne kılıklı hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ericsson 688 efsane telefon babam ilk ciktiginda almisti, hala durur bir kenarda, birinin kafasina vursam onu heralde olur adam http://mobil.hix.hu/keszulekek/ericsson_a1018s.jpg buda benim ilk telefon a1018 lol fakirler modleini sorardi, a bin 18 diyince benimde ablam 19 derlerdi, oyle igrenc esprilerin yapildigi senelerdi iste okula nasil zor sokardik cepte hemen belli olur filan, arkadastada nokia nin ilk modellerinden var, herif telsim ana distrubutorunun genel mudurunun oglu, hatti beles sagi solu acar dalga gecerdik, telefon kullanan sayisida az bole orta 1 filandi sanirim, bir herif bulduk malatyali butun sinif acip kufredip dalga geciyoruz, bole 3 hafta filan surdu bu sonra bir anons gecti 5 kisi mudurun odada bekleniyorsunuz diye, bir girdik polis var takim elbiseli amcalar var ses kayit cihazi var adam savciliga sikayet etmis, telsim butun kayitlari cikarip yollamis teypte kendi sesimi duyuyorum bole ana avrat duz giderken, mudur var mudur yardimcisi var tkaim elbislei amcalardan biri adamin avukatiymis digeri telsim yetkilisi kapida hazir bekliyen beden egitimi bolum sorumlusumu ne o var (disiplin ile bedencilerin iliskisini cozebilmis degilim hala bak) igrenc bir durum lan, serefsiz bir arkadas var "hocam valla ben kufur filan etmedim, bunlar yapti hep beni niye cagiriyorsunuz" dedi, pat ciakrdilar dokumu en agir kufurleri bu etmis hemde lol isadamiymis mi ne herif, sikayetci olmamis (olsada kabak okulun basina patlicak zaten ehueheu), acip ozur dilemistik filan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 harbi cool story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 of durumu düşündüm de adam yanınızda, ana avrat küfür kayıtlarını dinliyosunuz ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 madem atılacağım bari üstüne bide sigara yakayım deseydin efsane olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 metal dedektoru ne lan. engin ardıc hoca mı oldu okulunuza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kondomlar da ötüyo sakata gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 lisede metalcilere hayır! artık lisede metallica yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar