Popeye Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 orasi ilim irfan yuvasi mp3 dinleme veya cep telefonuyla muhabbet etme yeri degil itlik yapacak adam gitmesin okula anasinin babasinin harcadigi paraya yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 desen bile anlatamıyorsun.. haklısın yani. tamamen haklısın ama anlatmak güç olabiliyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ben cep telefonuyla gittim okula ama itlik yapmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Absolut said: Telefon ve mp3 okula sokulması yasal ise el koyamazlar sorun onların okula sokulması yasal mı degil mi? Onun dışında x-ray cihazı dediginiz metal dedektörü mü? Siz yavrularımızın guvenligi için kurduk bunları ebeveyyynler dediler mi akan sular durur. çok saçma bir madde var, okul araç gereçlerinin dışında herhangi bir şey getirmek yasak kime neye göre araç gereç değildir bilememdim, ben i phonela müzik dinleyip test çözen bir insanım, saane arkadasım denir aslında ama performans düşürdüğü kesin. ipoda el konuldugunda hocaya kafa atmışlıgımda var. ey gidi şimdi üniversitede kampüste esrar bile içilirken böle vıdıvıdılar gereksiz bence hep nefret ettim liseden hala devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Popeye said: orasi ilim irfan yuvasi mp3 dinleme veya cep telefonuyla muhabbet etme yeri degil itlik yapacak adam gitmesin okula anasinin babasinin harcadigi paraya yazik ama üzüldüm buna ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi liseli olmak fenaymış ya. ergen atarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 spompas said: ipoda el konuldugunda hocaya kafa atmışlıgımda var. cool story... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Okulda derste ipod dinlemez, telefonla konusulmaz oturulur adam olunur yoksa ileride hıyar olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ve abso her konuda haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 baktımda popeye'da haklı ! ağır şekilde ezerek haklı hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 oha sizin okul pek bir zenginmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 cep telefonu sayesinde çok ortalama yaptık. bugün mühendis olcaksam onun sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Muhendis olmak mezun oldugun gün baslıyor o yuzden sen kafana gore takıl universitede. Santiyede ilk gun kalfa gelip lafı koydumu ohhhh diyorsun keske o metraj hesabını kopyasız yapsaydım da maymun olmasaydım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 popeye hernekadar sert çıkmış olsa da haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hayır bakıyorum ben şimdi yaşça büyükte değilim ama 2003 lise mezunuyum. bakıyorum bizim dönemde çok ciddiyim RENKLİ TOKA takmak bile yasaktı ! şimdi manken gibi herkes. giydiğin ayakkabıya bile karışılırdı. telefon ozamanlar yeni modaydı derste sıkıyosa çıkart. bi tek öss döneminde hocalar serbest bırakırsa pek sıkmazlardı öğrencileri mp3 playerda yaygın değildi cd çalarları serbest ederlerdi. hayır şımarıksınız bu kadar basit. adam sizin eğitiminiz için engel olmasın bu tarz şeyler diye istemiyo. bahane üretmeyin ifonla ders çalışıyom diye. mesajlaşıyosun msne giriyosun nette sörf yapıyosun bu kadar basit. buna engel koymalarıda zorunuza gidiyo. 5 saat telefonundan ayrı kalmak koymaz be gülüm. sevgilin sana trip atmaz yada soğan erkeği demez okula telefon sokamadığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bizim zamanımımızda cd çalar vardı ayı gibi. sokamıyoduk okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 inşaat okuduysan sen zaten baştan kaybetmişsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abartma lan sen de hemen gazı alınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yok lisede yaptık abso. üni'de telefon bi işe yaramıyo. hatta kitap defter açık gir çoğu derste 0 alırsın. anca birisinden bakıcan nasıl çözmüş bi sayfa geçircen vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hahahah bekara karı boşamak kolay hehehe kermit said: 5 saat telefonundan ayrı kalmak koymaz be gülüm. sevgilin sana trip atmaz yada soğan erkeği demez okula telefon sokamadığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 fede said: abartma lan sen de hemen gazı alınca neyini abartmayım lan salak doğruları yazdım aynende böyleydi. ceket zorunluydu bizim okulda. ceketsiz gelmediğim için 10 kere okula almadı müdür kapıdan. sonra pencereden arkadaş ceket atardı sağolsun öyle girerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Absolut said: hahahah bekara karı boşamak kolay hehehe kermit said: 5 saat telefonundan ayrı kalmak koymaz be gülüm. sevgilin sana trip atmaz yada soğan erkeği demez okula telefon sokamadığın için. valla ben telefon pek kullanmadığımdan öyle düşünüyom be abi =( hani kullansamda söylerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sen gençliğini yaşayamadın diye onlar da mı yaşamasın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 oyun oynuyosun ya. en büyük olayı o telefonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 artık psp var gerçi. vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar