Abilify Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bizim okulda en fazla çigkötfe tepsisi yakaladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 söylesne hangi okul bizde de bi kaç olay duymuştm ama paylaşmam burda :d HEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 hasan şadoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bırakın da liseler ile ilgili konuyu Uzm.Lis.Dr Sn. Gecko Kızlara23345kezarkadaşlıkyollaroğlu cevaplasın. O değil de, iyidir x-ray. Gerçi ben hala anlamadım onları, burda alışveriş merkezlerinde var da, ötüyo falan yine de geçiyoruz güvenlik olmasına rağmen. Ya da şu güvenlik görevlilerinin elinde bi alet oluyo ya çanta kontrolü falan için, mesela o alet bıçak falan gibi şeyleri algılamıyor mu? Geçen metroya bavulda bıçakla girdim bildiğin ekmek bıçağıyla, bilettirmeye götürdümdü. Bişey olmadı. Plastik patlayıcı falan gibi şeyleri mi ayırt ediyor nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Arkadaşlar newsflash, insanların içinden o aletin adı metal dedektörü. Çanta için masrafa gireceklerini sanmıyorum zira liseli adamın 1 defteri olur sene başında getirir sıranın altına koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Hangi okul olm bu söylesene bekliyoruz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ne guzel lan iste metal dedektoru cok isabetli, eger canta icine bakan x-ray koydularsa bir kere daha alkisladim adamlari okul egitim yuvasi, okuyup adam olmak icin gidiyorsunuz oraya, derste mp3 dinleyip cep telefonuyla sms cevirmek icin degil silah filani gectim, miroglunun bitisi ile hirtlar vadisi baslarinda filan lisedeydim, sinifta 4 tane kurusiki tabanca vardi, arkadaslar tuvalette viskiyi dikip sisesinide tuvalete sallamislar, boru tikanip patlamis haftasonu mudur yardimcisi garip berserker rage e girmisti pazartesi, cirkin seyler bunlar efendi gibi dersinize gidip gelin guvenlik sadece suclulari rahatsiz eder diye bosuna dememisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 muahahahaha xray ne yaw!! demeye gelmiştim. denilmiş.. metal dedektörlerini aldatmak zor olabilir.. yine telefonlarınızı seramikten ürettirmeyi düşünebilirsiniz.. hey! buldum.. mermer daha iyi olabilir! bundan alın işte.. http://www.mobiado.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 oha bu telefon çok iyiymiş benimde bir tane olmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Dedektörler zaten yasaların uygulanması + güvenlik için. Dedektör koydular diye bir yere şikayet etmek abes kaçar. Düzgün biçimde okuyun denmiş, katılıyorum sdf (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://cheesegod.com/4/xray.jpg x-ray faydali cihaz ya, bunu metal dedoktoru bulamaz ama x-ray bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 adamın yürüyüşünden belli olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kalça kemiğine bakılırsa kadın ama bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 okul girişlerinde "soyun, otur, öksür" uygulamasına geçildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 millet birbirini öldürüyor sağda solda. yakında roket atarlı actionlar göreceğiz o yüzden garipsememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 dasaaa said: okul girişlerinde "soyun, otur, öksür" uygulamasına geçildi.. hot_schoolgirl_nude.mpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Viktor said: ne guzel lan iste metal dedektoru cok isabetli, eger canta icine bakan x-ray koydularsa bir kere daha alkisladim adamlari okul egitim yuvasi, okuyup adam olmak icin gidiyorsunuz oraya, derste mp3 dinleyip cep telefonuyla sms cevirmek icin degil Yav insanlar teneffüste falan mp3 dinlemesin mi ? Hala cep telefonu yasak mı okullar da ayrıca ? X-Ray cihazı biraz overkill Türkiye için yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Abi mp3 player olayına müsade ediyorlar yine öyle böyle de, cep telefonu fazla bizim liselilere. Biz de yaptık gerçi biçok şey ama, bokunu çıkarmadan yaptık. Hocalarımız uyardı ama el koymadı falan. Aynı okulda kaç kez hocayı videoya alan, kız bacağı fotoğraflayan falan adam da vardı yani. Herkes adam gibi kullanamıyor, ki, kopya olayının da ağzına sıçıyorlar. Yakalanınca da veli veryansın ediyor cezanın ağırlığına. Cep telefonu organize kopyaya giriyor, ceza direk uzaklaştırma sanırım 1 hafta, sicildir, 2. cezada tasdiknamedir falan, ne okul uğraşsın ne öğrenci aptallığının neticesinde yansın, boşverin kullandırmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 SeaGle said: Abi mp3 player olayına müsade ediyorlar yine öyle böyle de, cep telefonu fazla bizim liselilere. Biz de yaptık gerçi biçok şey ama, bokunu çıkarmadan yaptık. Hocalarımız uyardı ama el koymadı falan. Aynı okulda kaç kez hocayı videoya alan, kız bacağı fotoğraflayan falan adam da vardı yani. Herkes adam gibi kullanamıyor, ki, kopya olayının da ağzına sıçıyorlar. Yakalanınca da veli veryansın ediyor cezanın ağırlığına. Cep telefonu organize kopyaya giriyor, ceza direk uzaklaştırma sanırım 1 hafta, sicildir, 2. cezada tasdiknamedir falan, ne okul uğraşsın ne öğrenci aptallığının neticesinde yansın, boşverin kullandırmasınlar. Cep telefonuyla kopya eskidendi biz wikipedia kullanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 karbon kağıdı deneyin işe yaradığına dair efsaneler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Necro said: SeaGle said: Abi mp3 player olayına müsade ediyorlar yine öyle böyle de, cep telefonu fazla bizim liselilere. Biz de yaptık gerçi biçok şey ama, bokunu çıkarmadan yaptık. Hocalarımız uyardı ama el koymadı falan. Aynı okulda kaç kez hocayı videoya alan, kız bacağı fotoğraflayan falan adam da vardı yani. Herkes adam gibi kullanamıyor, ki, kopya olayının da ağzına sıçıyorlar. Yakalanınca da veli veryansın ediyor cezanın ağırlığına. Cep telefonu organize kopyaya giriyor, ceza direk uzaklaştırma sanırım 1 hafta, sicildir, 2. cezada tasdiknamedir falan, ne okul uğraşsın ne öğrenci aptallığının neticesinde yansın, boşverin kullandırmasınlar. Cep telefonuyla kopya eskidendi biz wikipedia kullanıyoruz kimse sallama wiki falan dayı, karşında adam olmadığını ispatlasan bile telefon kullandığın için organize kopya cezası yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 DoruK said: karbon kağıdı deneyin işe yaradığına dair efsaneler vardı. Itoucha wikipedia yüklüyorsun abi pantolon içine koyuyorsun sonra dokundurabilirsin istediğin gibi.Elle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ben telefonu dedektörden geçirmek için demiştim. liseli ne anlar :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Onun için balmumundan özel kapladığımız kılıflar var ötmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 şu koskoca konu itouchım var demek için miydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar