Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulda metal dedektörü?

Necro

Öne çıkan mesajlar

Bırakın da liseler ile ilgili konuyu Uzm.Lis.Dr Sn. Gecko Kızlara23345kezarkadaşlıkyollaroğlu cevaplasın.

O değil de, iyidir x-ray. Gerçi ben hala anlamadım onları, burda alışveriş merkezlerinde var da, ötüyo falan yine de geçiyoruz güvenlik olmasına rağmen. Ya da şu güvenlik görevlilerinin elinde bi alet oluyo ya çanta kontrolü falan için, mesela o alet bıçak falan gibi şeyleri algılamıyor mu? Geçen metroya bavulda bıçakla girdim bildiğin ekmek bıçağıyla, bilettirmeye götürdümdü. Bişey olmadı.

Plastik patlayıcı falan gibi şeyleri mi ayırt ediyor nedir
Sosyal ağlarda paylaş

ne guzel lan iste

metal dedektoru cok isabetli, eger canta icine bakan x-ray koydularsa bir kere daha alkisladim adamlari

okul egitim yuvasi, okuyup adam olmak icin gidiyorsunuz oraya, derste mp3 dinleyip cep telefonuyla sms cevirmek icin degil

silah filani gectim, miroglunun bitisi ile hirtlar vadisi baslarinda filan lisedeydim, sinifta 4 tane kurusiki tabanca vardi, arkadaslar tuvalette viskiyi dikip sisesinide tuvalete sallamislar, boru tikanip patlamis haftasonu mudur yardimcisi garip berserker rage e girmisti pazartesi, cirkin seyler bunlar

efendi gibi dersinize gidip gelin

guvenlik sadece suclulari rahatsiz eder diye bosuna dememisler
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

ne guzel lan iste

metal dedektoru cok isabetli, eger canta icine bakan x-ray koydularsa bir kere daha alkisladim adamlari

okul egitim yuvasi, okuyup adam olmak icin gidiyorsunuz oraya, derste mp3 dinleyip cep telefonuyla sms cevirmek icin degil

Yav insanlar teneffüste falan mp3 dinlemesin mi ? Hala cep telefonu yasak mı okullar da ayrıca ?

X-Ray cihazı biraz overkill Türkiye için yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi mp3 player olayına müsade ediyorlar yine öyle böyle de, cep telefonu fazla bizim liselilere.

Biz de yaptık gerçi biçok şey ama, bokunu çıkarmadan yaptık. Hocalarımız uyardı ama el koymadı falan. Aynı okulda kaç kez hocayı videoya alan, kız bacağı fotoğraflayan falan adam da vardı yani. Herkes adam gibi kullanamıyor, ki, kopya olayının da ağzına sıçıyorlar. Yakalanınca da veli veryansın ediyor cezanın ağırlığına. Cep telefonu organize kopyaya giriyor, ceza direk uzaklaştırma sanırım 1 hafta, sicildir, 2. cezada tasdiknamedir falan, ne okul uğraşsın ne öğrenci aptallığının neticesinde yansın, boşverin kullandırmasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Abi mp3 player olayına müsade ediyorlar yine öyle böyle de, cep telefonu fazla bizim liselilere.

Biz de yaptık gerçi biçok şey ama, bokunu çıkarmadan yaptık. Hocalarımız uyardı ama el koymadı falan. Aynı okulda kaç kez hocayı videoya alan, kız bacağı fotoğraflayan falan adam da vardı yani. Herkes adam gibi kullanamıyor, ki, kopya olayının da ağzına sıçıyorlar. Yakalanınca da veli veryansın ediyor cezanın ağırlığına. Cep telefonu organize kopyaya giriyor, ceza direk uzaklaştırma sanırım 1 hafta, sicildir, 2. cezada tasdiknamedir falan, ne okul uğraşsın ne öğrenci aptallığının neticesinde yansın, boşverin kullandırmasınlar.

Cep telefonuyla kopya eskidendi biz wikipedia kullanıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Necro said:

SeaGle said:

Cep telefonuyla kopya eskidendi biz wikipedia kullanıyoruz

kimse sallama wiki falan dayı, karşında adam olmadığını ispatlasan bile telefon kullandığın için organize kopya cezası yersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...