xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Daylan poturcugu rahat ve huzur vermiyor her bi konu trolllenir oldu siz garbicci bazi kimiler yuzunden :) ozel hayatimizi iliskimizi yedi bitirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 İnsanca bir yaşam için trollemeye karşı mücadele ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 BabacumMostors said: gecko said: itfayeyi kız taklidi yapıp, "hortumunuz uzun mu" diyip kapatıyorum. sen anısl liselisin? senin nerenden kız sesi çıkacak? LİSELİ POWER ULEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hadi kahveye gidip yapın. hadi hadi hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 gecko said: itfayeyi kız taklidi yapıp, "hortumunuz uzun mu" diyip kapatıyorum. Te alaam yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hiçkimseyi trollemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 biri daylan demiş! troll mu asla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 insanları trollüyorum. insanların düşüncelerini, ilişkilerini manipüle etmek, ne bilim kötüye kullanmak, değiştirmek, saçmalatmak, bozmak etmek, kafa karıştırmak.. şimdiye kadar hiç yapmamıştım, birkaç ay önceye kadar hayatında tek bi yalan söylememiş bi adamdım. hayatın tadı öyle çıkmıyo. trolleyin insanları. yapın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sınıfı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 trolleme yok, zaten mümkün değil! basın, haber, gündem, politika derken habire trolleniyoruz işte.. sonra trollemeye hal mi kalıyor evladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 niye paticik dışında? ben bi tek patiyi trollüyorum bütün mesajlarım troll aslında ama üç tane madalya var diye ciddiye alıyo millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar