Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

quaresma gibi transferleri fenerbahçe için anıldığında dahi saçma bulduğumu belirtmiştim. bence kötü bir transfer beşiktaş için. ama diğer takımdakiler için iyi, arada bi şöyle çılgın çalım atıp gol atar biz de izlemiş oluruz. maçın kalanında yatar beşiktaş için de kötü olur. o çalımlar yüzünden beşiktaş taraftarı da birşey diyemez win.
Sosyal ağlarda paylaş

quaresma cok gereksiz paralara yapılmıs baska bir transfer umarım hayırlı olur ama adam cok iyi oynamadı son 2 senedir inşallah bizde patlama yapar her demecinde yukselme yapabilecegim bi klube gitmek istiyorum demişti ilginc besiktasa para için gelmesi. Bakalım ya kariyerini yakacak ya da iyi yerlere gelecek hepsi kendi elinde...
Sonuc olarak besiktas yonetimini bir oyuncuya 4 milyona avroya yakın para vermesiyle kınıyorum sanki her oyuncunun alacakları zamanında odeniyor hiç para sıkıntımız yok...
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

quaresma gibi transferleri fenerbahçe için anıldığında dahi saçma bulduğumu belirtmiştim. bence kötü bir transfer beşiktaş için. ama diğer takımdakiler için iyi, arada bi şöyle çılgın çalım atıp gol atar biz de izlemiş oluruz. maçın kalanında yatar beşiktaş için de kötü olur. o çalımlar yüzünden beşiktaş taraftarı da birşey diyemez win.

onları gsyle fbnin ağzına ağzına vurur bize de yeterli olur zaten.

gidip deplasmanda bucaspor' u yensin diye alınmıyor quaresma zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

quaresma tabata değil yani neredeyse aynı paraya alındı hatta daha ucuza bir dünya star'ı diyebiliceğimiz isim transfer edildi. Beşiktaş'ta olması hem kulübün forma v.s satışlarını arttırır hemde dünya'da ismininde duyulmasına yol açar. Tabi oynayacağı futbolda çok önemli sonuçta quaresma defans ağırlıklı bir inter'de forma şansı bulamadı ama beşiktaş gelen teknik adamı ile atak futbolu oynıyacağını var sayarak çok güzel işler çıkarabiliceğini düşünüyorum. Stoch'u aldı fener şu anda gölgede kaldı stoch bi anda.
Sosyal ağlarda paylaş

_Tora_ said:

Sonuc olarak besiktas yonetimini bir oyuncuya 4 milyona avroya yakın para vermesiyle kınıyorum sanki her oyuncunun alacakları zamanında odeniyor hiç para sıkıntımız yok...

eger bir daha okursan bonservisten bahsetmemişim ama 3.750m avro bir oyuncuya yıllık vermek için cok para turkiye ligi standartlarında bakarsan ve de en onemlisi biz uefaya 3 on eleme oynayarak katılcaz s.ligi gibi bir gelir kapımız da yok ve gecen sene bile klube o kdr para girmesine ragmen oyuncu alıcaklarında sıkıntı yasandı... Benim derdim bu sekilde
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

quaresma hakkaten iyi futbolcu değil.birazcık yeteneği var diye quaresma oldu.ama bana çakma ronaldo imajı veriyor.

fifa da bile oynatmıyorum :)

yok artık ronaldo derken cristiano'dan bahsediyorsan o daha portakal'da vitaminken quaresma çatır çatır ağlatıyodu ortalığı çakmalık falan yok sadece inter'de tutunamadı beşiktaş basamak olur büyük ihtimalle seneyede gider.
Sosyal ağlarda paylaş

yani c. ronaldo'nun adam olmasının sebebi quaresma zaten, birde şans işte

Ferguson reis Quaresma diye bir çocuk var, efsane bir veletmiş duyumlarını alınca özel maçlar falan ayarlanıyor. M. United - Sporting maçında Quaresma izlenecek ve beğenilirse takıma alınacak.

Bunu gören apaçi Ronaldo, varını yoğunu ortaya koyup hayatının performasını çıkarıyor. Sonra Ferguson onu alıp gidiyor. Quaresma'da üzülüyor falan ama Barca alıyor 6 milyon euroya

gerisi biliniyor. Oynatılmıyor, küsüyor portekiz'e geri dönüyor. Tekrar efsane oluyor, inter'e gidiyor tutunamıyor vs. derken bu adam şimdi beşiktaş'ta

bir yandan çok harika birşey, c. ronaldo ile belki de aynı seviyede yetenekli bir adam fakat diğer yandan disiplinsiz, takım oyununa uymayan ve herşeye küsen çocuk ruhlu bir adam

Jo ve Kazım olsaydı Trio'yu oluştururlardı üstte denildiği gibi asdfsad
Sosyal ağlarda paylaş

çatır çatır oynuodu dediğiniz portoda oynuyordu fakat çatır çatırı göremedim.tarzı çakma ronaldo gibi kimin önce oynadıgı muhim değil.hani yetenekli futbolcular arasında en sevmediğim beğenmediğm adam.beşiktaşa gelmesiyle alakası yok hiç sevemedim.

başarılıda bulmuyorum açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

futboldan anlamak değil mesele, herkes aynı tip futbol sevse zaten dünyadaki bütün takımlar aynı oynardı, tercih meselesi, o tip oyuncuları sevmeyebilir. Mesela ben mücadeleci adamı izlemektense 2 hareket yapsın tarzı adamları izlemeyi tercih ediyorum, sonuçta futbol parayı izleyiciden kazanan herşey gibi şov bir yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

quaresmaya yeteneksiz diyen yok.ama kendi tarzı adamlar arasında silik ve başarısız.bunda inkar edilcek birşey yok.

ayrıca dunya kupasında obaa vuu dediğim ricardinho yu almıs beşiktaş bişi yapamamış.querasma mı kurtarıcak takımı

2 maç alırsa iyidir beşiktaş için.taraftarı susturmak için yapılan transfer işte.hiç geleceği düşünme yok adamlar.günü kurtarma peşindeler

fenerbahçe ve galatasarayı örnek alsalar biraz adam olcaklar

stoch>querasma.transfer bakımından.bu paralara neler alınıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

fenerbahçe ve galatasarayı örnek alsalar biraz adam olcaklar

stoch>querasma.transfer bakımından.bu paralara neler alınıyor

stoch transferi içinmi diosun gs ve fbyi ornek alsınlar diye eger genelse allahını seversen havaya para atmaktan baska bişi yapmıor su 3 takım...

stocha gelince adam twentede forvetin solunda oynuyordu quaresma acık kanat arada da taktik acısından daglar kadar fark var... Stochun kac macını izledin cok merak ediyorum su transfer olayları cıkmadan once. Ayrıca ben stochun fenerbahce taktik degistirmezse bir sey yapabilecegine inanmıyorum oncelikle ya 3 forvete gecip alexi oynatmamsı lazım ki bu fenerbahce icin devrim niteliginde bir hareket olur ...

ben hala quaresma kotu oyuncu diyenleri anlamıyorum adam porto da 4 sene cok iyi oynuyup geldigi paranın 3 katı fiyata intere satıldı yanlıs hatırlamıosam 18M avroya fln
Benim elestirim oyuncuya verilen inanılmaz para ve takımnın içinde oldugu mali durum karsılastırılınca yanlıs transfer... tabi bu takımda nihata nobreye de yıllık 3-4m avrolar havada ucusuyor ya neyse ne diyim yeter yıldırım demiroren yeter
Sosyal ağlarda paylaş

stoch u uefada izledim sadece.bide öyle lig özetlerinde izledim.

belki stoch patlicak queresma efsane olucak.onu bilemeyiz belli olmuyor

ama baktıgımız zaman chelsea nin oyuncusu ve 21 yaşında.

fenerbahçenin ztn taktik deişmesi lzm.stoch için değil suan drogba gelse gol atamaz.o ayrı mesele

ama baktıgımız zaman bi tarafta gönderdildiği için chelseya sövülen stoch diğer yanda 28 yaşında dengesiz ve uzun zamandır dikiş tutturamamış muhtemelen para için gelip 1 sene sonra kaçacak adam.

ben transfer olarak bakıyorum.yararlı olup olmicagını bilemeyiz

mesela jo dos santos elano da iyi transferlerdi.jo kaçtı santos belli değil elanoda mustafa sarpla anca bu kadar oynadı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...