Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ahah zalayeta ya.daha geçen eski cl finalini izliyoırdum milan juventus.o da oynuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 mexes fenerle anlasmıs, klupler pazarlık yapıyolarmıs suan. kaynak milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 oha mexes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 roma mal mı mexes'i satıyor anlamadım. Ama büyük transfer olur. Defansıda inanılmaz güçlü olur fenerin. gene 1-0 larla götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 luganodan iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ney! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 gönder bilica yı al Sol Campbell'ı her türlü iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Dün M.Demirkol sövdü mexese alsınlar alsınlar 2 maçın 1inde kırmızı görür falan dedi.Bilica iyi falan dedi bişeyler dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 M.demirkol bu sene ntvsporda muhalif gibi gözüktü bana.Milletin iyi dediği bursaya kötü dedi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bursa bence de kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 m demirkol da çok kesin konuşmaya başladı sinirimi bozuyo. İnsan bi bence der di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bursa kotu ama kotu haliyle mac kazanmayi basariyor bu iyi tarafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bursa bence de kötü, takım oyunundan çok bireyselliğe dönmüşler. Bizim maçta Ömer duvar ördü, Volkan deli top taşıdı, Ergic de doğru zamanda doğru yerdeydi. Başka bir aksiyonu yoktu takımın. Keza Konyaspor ve Trabzonspor maçlarında da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bursanın maç yenmesinin sebebi iyi olması değilki, oynadığı takımların, 2 kat daha kötüğğ olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Hem rakibi hem maçı yeniyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 çok güzel bir noktaya parmak bastın, tebrik ederim seni.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Eralp said: m demirkol da çok kesin konuşmaya başladı sinirimi bozuyo. İnsan bi bence der di mi Neden bence diyecek ki, osman nın fikrini mi söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Aradaki fark şu: Galatasaraydaki sorun rijkaard'dır dersen herşeyi çözdüm herşeyi biliyorum ahanda sorun budur demiş olursun. Ama bence galatasaraydaki sorun rijkaarddır dersen senin yaptığın kişisel bir yorumdur işte. Ben böyle bir fark görüyorum iki cümle arasında, siz farklı yorumluyorsanız orasını bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Gs deki sorum rijkaard dır derse kendi fikrini söylemiş olur. Gs deki sorun bence rijkaard dır derse yine kendi fikrini söylemiş olur. Hatta daha kötüsü var: "Benim şahsi fikrim(kanaatim), Gs deki sorum rijkaard" ha birde bu mantığa göre sende, aradaki fark bence şu demelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 sorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Tüm yazıyı okudun anladın o mu kaldı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 dreagloth said: Gs deki sorum rijkaard dır derse kendi fikrini söylemiş olur. Gs deki sorun bence rijkaard dır derse yine kendi fikrini söylemiş olur. Hatta daha kötüsü var: "Benim şahsi fikrim(kanaatim), Gs deki sorum rijkaard" ha birde bu mantığa göre sende, aradaki fark bence şu demelisin. Senin dediğin adam zaten kendi fikrini söylüyor illa bence demesine gerek yok, anlıyorum senin görüşünü de, haklısın da. Ama bence oraya eklenmeli işte, kibarlık gibi birşey. Ha bir de, Eralp said: Ben böyle bir fark görüyorum iki cümle arasında, siz farklı yorumluyorsanız orasını bilemem. Ben burda kendi fikrim olduğunu belirtmişim zaten, o cümleye bence ekleyemezsin zaten edit: böyle böyle insan git gide hıncal uluç oluyor zaten. Yok sorun şurda, yok şunu kesmeli şunu atmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 öyle bir ego yıkımına uğrandı ki, çıkıp da reykard başarısız diyemiyor insanlar. guiza'dan daha büyük bir yalan oluş yaşanıyor. adnan sezgin, polat vs. bunları suçlamaya hiç gerek yok. kimse yöneticisi olduğu kulübün başarısını şahsın kendinden daha çok isteyemez. imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Diego --> Wolfsburg Pletikosa --> Spurs (Kiralık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar