Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 hayal kurmayın diego nere elano nere, juvede de biraz beyin vardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bu ruslar çok mal ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 mal ama para onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 guizanın haberturkteki resmi çok iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Yenerk85 said: hayal kurmayın diego nere elano nere, juvede de biraz beyin vardır heralde..ben sanmıyorum diego ile bir takas yapıcaklarını.bizim salak yönetim paulsen i getircek %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Aga Ledesma-Rosicky deniyor ne Poulsen'i? O eski haber :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 o borca o adamlar gelirse, ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 güiza ya 8 vermez abi kimse net yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Fener de o borçla 16 milyon veremez bi adama yani mantık oysa. Çılgın gelirimiz olacak şirket birleşmesi ve riva sayesinde, öderiz borçları raadolun Ha bi de onlar gelirken Elano satılacak oradan bi 10 milyon para gelecek, kasamızdan max 6 çıkmış olacak. Panik yok, batmıyoruz! sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 hiç kimse almasın istiyorum yaa bu adamı aykut diyordu ya yararlanıcaz başka çağre yok aynen öyle olsun yaa dursun bakalım ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 nileppezdel said: Aga Ledesma-Rosicky deniyor ne Poulsen'i? O eski haber :Piyide son 2 yıldır denilenlerin hiç biri tutmadı.rosicky de bugun açıklama yapmıs zaten.kalmak istediğini söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Kimin dediği önemli. Denilenler tutmuyorsa 1 aydr Poulsen deniyor, gelmez korkma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Llama said: hiç kimse almasın istiyorum yaa bu adamı aykut diyordu ya yararlanıcaz başka çağre yok aynen öyle olsun yaa dursun bakalım ne olcak Abi dursunda as oyuncu olarak durmasın. Yada adamı para ettirecez diye şampiyonluklardan elemelerden olmayalım. Kökü zarar adamın. Gyan'ıda ben beğenmedim şahsen gelirse bir zarar daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 herşeyinde fenerle karşılaştırılması... biz borçtaysak onlar bıdı bıdı. sanane kardeşim bizden sen kendi işine baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Of Hastadam of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 poulsen 7 milyon euro'ya Liverpool'a mı ne gidiyormuş. Lütfen şaka olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 saçma transfer konusunda dünyadaki en iyi takım liverpool dur zaten şaşırmam öyle birşey olursa he birde valencia var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Tamam da benitez gitti. artık saçma transfer yapmazlar diye düşünüyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Ramires--->Chelsea On numara transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 oha çok iyi ya. adam kariyerini tavana çıkardı. umarım oynar devamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Noyanh said: saçma transfer konusunda dünyadaki en iyi takım liverpool dur zaten şaşırmam öyle birşey olursa he birde valencia var Burdanda FB'yi sayabiliriz heralde son 3 yıla bakıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Jaja --->>> Trabzonspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bjk gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Vaybe trabzon'a bak metalistteki forveti almış =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 60 metreden sokar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar