Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 tabi ki 5. olamayız. 1. kim olacak yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bursa olabilir tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Holy said: tabi ki 5. olamayız. 1. kim olacak yoksa? 2-2 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 fenerbahçe en kötü kadrolu zamanında bile her zaman için ilk 3 içerisinde yer almıştır 1 2 senelik istisnalar dışında. bu senede gayet iyi bir kadro kuruldu ve yine her zamanki gibi şampiyonluk yarışında olucaz merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 aga dalga geçiyoruz zaten ciddi cevap yazmanıza gerek yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 tabii ki olursunuz. ama "1. kim olacak yoksa" şeklinde konuşmakta yanlıştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 FromTheHell said: aga dalga geçiyoruz zaten ciddi cevap yazmanıza gerek yok ki 2-2 yazarak bende dalga geçtim. farketmedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 galatasaray cephesindenim olm ben de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ben değilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 sdfsdfdsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 haddini aşmadan (yani oyuncuların ücretlerinin dengesini bozmadan) en güzel transferleri Bursa spor yaptı, stepanov'uda almış. Bakarsınız bu senede şampiyon olurlar şaşırmam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Reksa said: tabii ki olursunuz. ama "1. kim olacak yoksa" şeklinde konuşmakta yanlıştır bence.1 yıl şampiyon olunca demek ki insan sapıtabiliyormuş. neyse ki alışkınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Holy said: Reksa said: tabii ki olursunuz. ama "1. kim olacak yoksa" şeklinde konuşmakta yanlıştır bence.1 yıl şampiyon olunca demek ki insan sapıtabiliyormuş. neyse ki alışkınız. hiçte alakası yok. geçen sene de ağlatırız havasında takılıyodunuz sonuç ortada. önceden çok konuşmamak lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 adam ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Bir BJK adam gibi transferler yapmış helal olsun. Edit= Bu arada Avrupa maçları başladı. FB şuan oyuncu alsa oynatamayacak mı avrupada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 sonraki turda oynatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bence fenerin maca gore kadrosu belki taktigi oyun dizilisi bile degisebilir aykut muhtemelen ligdeki takimlara gore oynatacak belli kemik oyuncular disinda bir cok yerde rotasyon ypar bence mesala derbiler 5 ortasahasiz ve kavgasiz gecmiyor hic -kendi evinde 2 forvet oynayabilir anadolu takimlarina karsi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Aykut Kocaman güçlü agresif hızlı takım filan diyor direk Barça'nın oyun sistemini anlatıyor. Dia'yı bilmiyorum ama uzaktan yakından alakası yok bu bahsedilen sistemle kadronun şuan. Forvet yok ve orta sahada öyle basacak hemde teknik kalitesi olan oyuncuda yok. Bilmiyorum ki daha çok oyuncu alması lazım. Tabi öyle bir sistem ve kadro yıllar sonra ancak oturur ki genç oyuncuları tercih etmesi de bunu gösteriyor. Görücez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Ortasahada Stoch basıyor, Emre basıyor, Topuz basıyor. Dia da basacak bir adam olursa tam olarak o istenilen oyun oluyor zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Topuz ve Stoch elinden geleni yaparlar eyvallah ama orta sahada bir Emre o konuda o beceriyede sahip. Ha yanına Dia'da Erme gibi basan bir oyuncuysa orda bir sorun yok. Bilmiyorum çünkü Dia'yı yabancı gelmiyor gerçi. Alex'i çıkardık o istisna yaptığı yetiyor. Fakat tek istisna olur böyle bir sistemde. Forvet? Santos'tanda gayet memnunum sağ kanadıda çözdüler hadi. En büyük sorun Forvet sanırım yada tek sorun. Onada vakitleri varmış bu turdan sonrakinde oynuyabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Forvet kimin geleceği çok önemli değil bence şu an için. Bu sezon öyle inanılmaz bir başarı beklemiyorum ben takımdan. Gruplara kalırsak yeterli benim gözümde, gruptan çıkmak lüks olur bu kadroya ve aykut'un ilk senesinde. Seneye Alex gider, işte o zaman güzel ve oturmuş bir takımla çeyrek final görebiliriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 vagner&elano bu dedikoduya ne diyorsunuz ? Bence vagner,jo'yu aratmaz takımın içine eder oda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 iyi adam love, bi ara FB icin cok adı gecmisti hatırlarsınız, ama gece hayatı efsaneymis herifin hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 adam fm de çılgın, başka bişey bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Adam iyi oynayacaksa çıksın aksın gecelere. Gece hayatına bu kadar takan tek ülke biziz heralde. Kültürü bira olan ülkeler ne yapsın? İngiliz, Alman futbolcular partilere akmıyor mu sanki? Hiç mi içmiyor bu adamlar? lol Kendine bakıp bira göbeğine kaptırmazsa, akşamdan kalma olmadan sahaya çıkıp iyi oynamayı başarırsa çıksın gezsin tozsun =D Love, Jo'dan daha istikrarlı diye biliyorum bi de Ama her türlü saçmalık yani forvet lazım değil, orta saha ve defans alınmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar