Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010/11 Transfer Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
grafiteyi kastırmıyolar hic sanırım, niang iyi adam ama tek basına napıcak?

alısmıs herif yanında adamla oynamaya.

yaslı diye almıyolar grafiteyi diyolardı, bu niangta 30 yasında.

isallah gelmez niang filan, wagner love filan gelsin daha iyi.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Resmi açıklama yapılmayan transferi patide 8 kere yazarsanız futbolcu İstanbul'a geliyormuş

harrykewell -> yörünge dışı

oldu mu acaba afhdhad
Mesaj tarihi:
bazı fenerliler kızacak ama artık fener avrupada ve türkiyede doğru düzgün başarı istiyorsa artık alexten vazgeçmeli ve çift forvete dönmeli.guiza kazmanın önde gideniydi tamam ama kezman ve semih gibi oyuncular boş yere harcandı şu takımda.bi hojdonk yada anelkada bulamıycağına göre artık 2 forvete dönmeli fener.almaya çalıştığı hiç bir oyuncu tek forvet oynayamaz 2. guiza vakası yaşanır.

alex ilede devam edilirsede zar zor zevk vermeyen oyunla şampiyon olunulur yada son dk da şampiyonluk verilir
Mesaj tarihi:
oynar mı oynamaz mı bilinmez de o yaştaki adama o kadar para cidden çok ya

Guiza olayından sonra takıma uygun forvet arayışlarına akılları başlarına gelmiştir Fenerbahçe'li yöneticilerin diyorum ama yok, aynı tas aynı hamam

Bakalım belki Aykut Kocaman'ın yeni oyun düzeninde kendine yer bulursa can yakabilir.
Mesaj tarihi:
Hastadam said:

niang =>> fenerbahçe, hayırlı olmaz umarım, yaşlı başlı bişi zaten. iyi olmuş fenerin alması, işe yaramaz.

drogbadan 1.5 yaş genç.
drogbanın fiyatını chelsea 38 milyon euro acıklamıstı
drogba>etoo>niang diye bilinir afrikada.
Mesaj tarihi:
11 milyon gercekten cok ama baska turlu malesef turkiyeden bir takimin kalbur ustu oyunculari almasi zor.
arsenal arsavini 13 milyona almisti mesela ama biz alamayiz iste ..
Mesaj tarihi:
niang'ı duymamış olan adam futbol takip ediyorum demesin.

30-31 yaşlarında olsa da muhteşem transfer olur gelirse eğer. hooijdonk geldiğinde 34 yaşında mı neydi, şampiyon yaptı adam bizi 2 sene
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Milan Stepanov--->Bursaspor

NTVspor bomba diye manşet atmış güldüm yalnız, gerçi adamı Porto almıştı Trabzon'dan anlayamamıştım, belki iyidir şu an.

bitmiş transfer. şuan bursada.
Mesaj tarihi:
Red said:

guiza nolcak peki.yedekte 30 milyon euro mu oturcak :)

geçen hafta ntvspor, getafe mi ne guizayı istiyor fakat fener yönetimi 5 milyon euroda direntince vazgeçtiler diye bir haber geçmişti. iyi gülmüştüm haberi izleyince de , kaça aldı fener tam hatırlayamıyorum da 5 milyon euroya bile satamıyorsa cidden skandal be :).
  • Yeni Oluştur...