Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 grafiteyi kastırmıyolar hic sanırım, niang iyi adam ama tek basına napıcak? alısmıs herif yanında adamla oynamaya. yaslı diye almıyolar grafiteyi diyolardı, bu niangta 30 yasında. isallah gelmez niang filan, wagner love filan gelsin daha iyi.
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 nileppezdel said: Resmi açıklama yapılmayan transferi patide 8 kere yazarsanız futbolcu İstanbul'a geliyormuş harrykewell -> yörünge dışı harrykewell -> yörünge dışı harrykewell -> yörünge dışı harrykewell -> yörünge dışı harrykewell -> yörünge dışı harrykewell -> yörünge dışı harrykewell -> yörünge dışı harrykewell -> yörünge dışı oldu mu acaba afhdhad
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bazı fenerliler kızacak ama artık fener avrupada ve türkiyede doğru düzgün başarı istiyorsa artık alexten vazgeçmeli ve çift forvete dönmeli.guiza kazmanın önde gideniydi tamam ama kezman ve semih gibi oyuncular boş yere harcandı şu takımda.bi hojdonk yada anelkada bulamıycağına göre artık 2 forvete dönmeli fener.almaya çalıştığı hiç bir oyuncu tek forvet oynayamaz 2. guiza vakası yaşanır. alex ilede devam edilirsede zar zor zevk vermeyen oyunla şampiyon olunulur yada son dk da şampiyonluk verilir
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 niang =>> fenerbahçe, hayırlı olmaz umarım, yaşlı başlı bişi zaten. iyi olmuş fenerin alması, işe yaramaz.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Arkadaşlar şaka yapmıştım ben resmileşmeyen transferleri 8 kere yazarsanız İstanbul'a geliyor dediğimde, yazmayın yüz kere lütfen...
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 galatasaray jermaine jenas ve ederson ile ilgileniyormuş.. yalandır. doğruysa da paramız yetmez. :D
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 niang yalan ya, yazmayın şuraya cidden kesinleşmeden
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 of abi geçtiğimiz senelerden birinde ederson'la fener mi ne ilgileniyodu da bi gazete "BU ADAM PARA EDERSON" diye başlık atmıştı
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kertenkel said: niang yalan ya, yazmayın şuraya cidden kesinleşmeden yalanmi hahha. niang bitti arkadasim
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 niangiye o kadar para verilirmi yaa bide bize diyorlar yaşlı guti iş yapmaz diye bu adam ne yapıcak bakalım super yaa 13 mılyon euroya
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oynar mı oynamaz mı bilinmez de o yaştaki adama o kadar para cidden çok ya Guiza olayından sonra takıma uygun forvet arayışlarına akılları başlarına gelmiştir Fenerbahçe'li yöneticilerin diyorum ama yok, aynı tas aynı hamam Bakalım belki Aykut Kocaman'ın yeni oyun düzeninde kendine yer bulursa can yakabilir.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 nerde bitti abi. resmi bi açıklama yok.
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Hastadam said: niang =>> fenerbahçe, hayırlı olmaz umarım, yaşlı başlı bişi zaten. iyi olmuş fenerin alması, işe yaramaz. drogbadan 1.5 yaş genç. drogbanın fiyatını chelsea 38 milyon euro acıklamıstı drogba>etoo>niang diye bilinir afrikada.
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 11 milyon gercekten cok ama baska turlu malesef turkiyeden bir takimin kalbur ustu oyunculari almasi zor. arsenal arsavini 13 milyona almisti mesela ama biz alamayiz iste ..
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bence guti niangdan daha başarılı ve yararlı olur, niang kimmiş adı şanı duyulmamış, aziz yutturuyor gene fenerlilere yıldız diye, keh keh keh:)
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Niang nokta atışı bir transfer olur FB için.
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 niang'ı duymamış olan adam futbol takip ediyorum demesin. 30-31 yaşlarında olsa da muhteşem transfer olur gelirse eğer. hooijdonk geldiğinde 34 yaşında mı neydi, şampiyon yaptı adam bizi 2 sene
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 guiza nolcak peki.yedekte 30 milyon euro mu oturcak :)
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yollanır, kiralanır falan bişi yapılır.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yok canım guiza 60 m € ediyo. 30 az.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ha isterse tribünde oturur o sorun değil. Sonuçta Guiza diye bir forvet opsiyonu olduğunu sanmıyorum artık.
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 BulletRide said: Milan Stepanov--->Bursaspor NTVspor bomba diye manşet atmış güldüm yalnız, gerçi adamı Porto almıştı Trabzon'dan anlayamamıştım, belki iyidir şu an. bitmiş transfer. şuan bursada.
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Red said: guiza nolcak peki.yedekte 30 milyon euro mu oturcak :) geçen hafta ntvspor, getafe mi ne guizayı istiyor fakat fener yönetimi 5 milyon euroda direntince vazgeçtiler diye bir haber geçmişti. iyi gülmüştüm haberi izleyince de , kaça aldı fener tam hatırlayamıyorum da 5 milyon euroya bile satamıyorsa cidden skandal be :).
Öne çıkan mesajlar