BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Fener de tam konsept takımı oldu, Brezilyalılardan sonra Fransa ligi modası
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ilk duyunca iyi guzel diodumda şimdi baktım adam 30 yaşındaymış. çok fazla maçını izlemesemde ben niang'ı direk forvet oyuncusu olarak bilmiorm. daha cok en iyi şekilde 433te kenarda oynicak tarzda hızlı falan bi adam olarak biliorm. e 30 yaşında bi adamın hızıda, çabukluğuda belli biyere kadar azalmıstır tabi. ama tabi olurda gelirse bonservis bedelide cok onemli. gidip 10 m falan verilcekse gyan alınsın en azından ilerde satılabilir bi adam. ha tabi solede bişi var adam senelerdir surekli 15+ gol atmıs fransa liginde. en azından istikrarlı. ek: şu anda ntvspor'da haberini veriolarda 10 m € vermişiz ve buyuk anlamda da anlaşmışız. çok sanki 10 m 30 yaşında bi adam için ama solede bişi varki adam geçen sene marsilya'yı şampiyon yapan oyuncuydu geçen sene.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Ben beğenirim Niang'ı ama Fenerin sisteme uymaz. Kendinden az gol atmasına rağmen o klişe olmuş pivot santraforla oynamaya alışmış bir adam, yani Brandao ile. 4-4-2'yi başarılı uygulayan ender takımlardan Marsilya, bence yaşına takılmamak lazım ama alınabiliyorsa Grafite olmalı Fenerbahçe'nin tercihi adaylar arasında.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Niang çok iyi forvet ama fenerin ihtiyacını giderecek, oyun şablonuna uyacak kişi değil.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Fener'in oyun şablonunu nereden biliyorsunuz ki, daha Aykut bile bilmiyor hehe, Daum taktiğiyle dizilmiyor artık FB sahada. Bakalım nasıl olacak. Niang'ı da 1-2 kere laf arası dışında pek duymadım/izlemedim. FM'de baktım özellikleri iyiymiş ama gerçek hayatta bilgim yok o yüzden yorum yapamayacam.
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 abi wikide elemanın biri ne yazmış http://tr.wikipedia.org/wiki/Mamadou_Niang milli takım kariyeri başlığı altında italikle yazılan yer :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Resmi açıklama yapılmayan transferi patide 8 kere yazarsanız futbolcu İstanbul'a geliyormuş
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 umarım gelir umarım, fenerbahçede 2. güiza vakası olur hihihihi.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yıllık 4 milyon alıyormuş marsilyadan ama iyi transfer
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 abi gomis, niang, gyan... hangi biri geliyo allaseniz her kafadan bir ses.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hepsi geliyor, sadece forvetle oynayacakmış fener bu sene
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 sporx e göre gyan tottenham'a kaptırılmış. gomis ise tr de oynamak istemiyormuş. o yüzden kaldı niang. ulan adam gibi olan genç bi oyuncu almak imkansız zaten..
Öne çıkan mesajlar