RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bak bittuscugum :D gece bir townie oldurulmeyecekmı ? bu ben olursam bişi fark etmez , random bi şekilde bi townie kingmaker olucak , rol gitmiyor yada anti town a gecmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 niye ölmek istiyosun abi o zaman onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 oyunu açıyorum abi işte ? böyle giderse kafalar iyice karışıcak , en azından benim soylemimden sonra bi kaç ipucu yakalayabılırsınız. inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bak mesela , ben kendi gorusumu belirteyim , cassiline ve vinghtor 1. dereceden şüpheli direk. vinghtor geçen oyunda yaptıgı nooblugun üzerine burda aynı kılıfa gırmeye çalışıyor, bence dedektif falan degil , olsaydı hayatta ifşa etmezdi. cassiline ise ilk attıgı postta benim icin kımlıgını ifşa etmiştir, kingmaker a olta atarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bence Vingthor noob olduğu için açıkladı. Gerçi bir şey fark etmeyecek zaten birini inceledikten sonra söyleseydi ben dedektiftim inceledim diye zaten açığa çıkacaktı belki de bir mafya önce davranıp ben dedektifim demeden söylemesi iyi oldu yoksa sonra belki de ona inanmayıp mafyaya inanırdık. Cassiline'de bence townie çünkü mantıklı şeyler söylüyor townun yararına olacak ama bilemiyorum belki rol yapıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 farinalde ısrarcıyım infaz oyunu cassiline'a vermesine rağmen birden döndü şimdide townie olabilir diyor. dansöz misali kıvırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kermit said: farinalde ısrarcıyım infaz oyunu cassiline'a vermesine rağmen birden döndü şimdide townie olabilir diyor. dansöz misali kıvırıyor. infaz oyumu cassiline vermedim bi tarafından uydurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Farinal said: Bence Vingthor noob olduğu için açıkladı. Gerçi bir şey fark etmeyecek zaten birini inceledikten sonra söyleseydi ben dedektiftim inceledim diye zaten açığa çıkacaktı şurada sorun var işte, hiçbir şey yapmadan ben dedektifim dedi. kaldı ki bir dedektifin kimliğini ifşa edeceği durum insan sayısı yarıya geldiğinde veya suçluyu konuşarak lincine katkıda bulunamadığı vakit alabilmek için. sonuncusunda da genelde bu mafya çıkmazsa gelin beni dövün denir ki bir townienın blöfe kurban gitmesi aman aman kimseyi etkilemeyecek ise makul bir yaklaşım. lakin buradan tekrar başa dönüyoruz, birisini identifiye etmeden direk atladı ortaya, nooluyor dedirtti. TEK ihtimal milletin vingthor ölsün yeaa diye geyik çevirişi üzerine heyecanlanıp erkenden kalkan açması. 1-2 sf önceki wotuma da tekrar göz atabilirsiniz konuyla ilgili olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 pardon yanlış görmüşüm spyronun yazısını. yinede her türlü sende ısrarcıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hemde argo kelimeler kullanıp oyunda seviyeyi eksilere çekiyor farinal. katil değilse townie olsa bile işe yarar bi iş yapar çoluk çocuğumuzu terbiyeli yetiştiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 sakin ol şampiyon ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 spyro'dan oyun mekaniklerinde doğrulama istiyorum ayrıca mümkünse, şu ana kadar gördüğüm oyunlarda gece başladığı belirtilmediği müddetçe ilk gün doktor mafya polis kimse bir aksiyona girişemiyor, değil mi ? eğer böyleyse vingthorun birini bulup da dedektifim demiş olması ihtimali elimine olacak, daha az bulanık bakabiliriz duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Farinal said: sakin ol şampiyon ;) ben gayet sakinim =) ama sana herhangi bi suç atıldığında kuyruğu sıkışmış kedi misali sağa sola salak manyak gibi laflar ediyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Farinal said: kermit said: doğru bi karar almışım farinal diyerek. ahahsdfsdfs fede nolur beni öldür sırf şu adam bunu dediği için farinal townie dediklerinde ki failını görmek istiyorum ben diyeceğimi dedim lol townieyim. fede öldürmek istiyorsa öldürsün yada soracağı varsa sorsun söyleyeyim korkup etrafa saldırdığım falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Fly said: spyro'dan oyun mekaniklerinde doğrulama istiyorum ayrıca mümkünse, şu ana kadar gördüğüm oyunlarda gece başladığı belirtilmediği müddetçe ilk gün doktor mafya polis kimse bir aksiyona girişemiyor, değil mi ? Spyro said: 5.) Her gün iki evreden oluşmaktadır: Gündüz ve gece. Oyun direkt gündüz evresiyle başlayacak. Özel rolü olan hiçbir oyuncu, ilk gece gelene kadar bir eylemde bulunmayacak. kuralları açık yazdığımı düşünüyorum ya =).. bir tek kingmakerdan pm bekliyorum oyun başlamadan önce.. ama gece gibi düşünmeyin.. sonuçta, kral seçilmeden başlatamam oyunu.. pre-game bir karar o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 burada eylemde bulunmayacaktan kasıt sanırım ilk gün kimsenin kimliğini öğrenmeyecek ya da kimseyi korumayacak. yanlış mı anladım? yani polis ilk dedektif ilk geceye geçilince birinin kimliğini öğrenebilecek. doktor da gece korumak istediği kişiyi moda belirtecek. bunların arasında kimlik açıklama ile ilgili bi sorun yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hem polis hem dedektif yazmışım ya. dedektif demek istedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 a tamam çok pardon :p vingthor ortaya böyle çıkınca kafam cidden karıştı, akıl edemedim geri bakmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bu gece karar vereceğim için rakı içmeye başladım. rakı masasında vericem kararı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Farinal said: vingthor gerçekten dedektif bence şimdi gençler bu doğrudur. bunun sağlamasını yapabiliriz. bunu söyledikten sonra beni hala öldürmek isteyen adam mafyadır katildir pistir. neyi söyledikten sonra şunu: !eğer dedektif olduğuma inanmıyorsanız 1 tur geçmesini beklersiniz. ben birinin kimliğini öğrenirim. açığa çıkarırım kimliğini kendisi kabul eder. eğer beklemeyip ben ölürsem ve ortaya dedektif olduğum çıkarsa çok ciddi bir kayıp yaşayacaksınız doğrudur fakat en azından bu bilinçli bir hamle olacağından çünkü ben çıkıp 'dedektifim' demişim ve öldürülüyorum. kralın katil olduğu ortaya çıkar. kısa vadede tek katil yakalanmış olur fakat uzun vadede benim kaybım büyük bir kayıp haline denk gelir. yani kafama estiği gibi tek oyla gelip ben 'dedektifim' diye açıklamada bulunmadım aslında. yaptığım tek bir noobluk var ki oda katillerinde kingmaker olduğunu sanmam. o konuda kızan adamada hak veririm. ayrıca geçen seferde noobluk yapıp saçmalamadığım düşünüldü. 'su bulanmadan durulmaz' bundan yola çıktım. azmodai'ye sorulabilir yaptığım hiçbirşey nedensiz deildi geçen oyunda. cassiline çok mantıklı yaklaşmış fakat kusura bakmasın doktordan beni korumasını isteyeceğim. düşünün ki katilim. kendimi dedektif diye ortaya attım? katil olarak hiç mantıklı bir hareket değil bir kere. ikincisi 3 kişilik bir katil grubu var. ve bu adamlar şu anda size gülüyor bence çünkü kafalarının karışması gereken onlardı townieler değil. çünkü dışarda bir dedektif olacaktı ve direkt olarak katil olduğum ortaya çıkardı. yani dedektif diye birşey varken kimsenin çıkıp ben 'dedektifim' diyeceğini sanmıyorum. görülebildiği gibi ortaya birşey atılarak büyük heyecan yaratıldı fakat şu topiği en başından beri birkaç kere okursanız birkaç kişideki (mesela farinal) çok daha mantıksız acil gereksiz çıkıştığı görülebilir. yani dedektifim diye ortaya çıkmam townielerin işine yararken beni sağlama alıyor kesinlikle. şu noktada başkası dedektifim dediği noktada 1 tur beklerseniz kimin dedektif olup olmadığıda ortaya çıkar. yani en başından kendi totomu sağlama almış oldum. ayrıca doktor beni koruduğu müddetçe townilerin kazanma şansı inanılmaz artıyor çünkü her gün sonunda benden öğreneceksiniz ve öğrendiğim rol pro-town olmadığı müddetçe açıkça yazacağım bunu. ve o zaman dahada komik olacak durum çünkü eğer katil öğrenirsem ve adını yazarsam ve kral onu değil beni öldürürse bu sefer gerçekten 2 katil ortaya çıkmış olacak. sonuncuyu siz temizleyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 doktorun ölme ihtimalini hesaba katmadın ama. dua et de doktor ölmesin. yoksa bu oyun doktor öldüğünde biter. hele hele ilk killde doktor giderse GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 İnfaz : Vingtor Yıldızın Parlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 fede salaksın sen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi kişisel algılama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 abi okmuyosun demekki ne diyim. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar