Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spyro's Mafia Games - Episode 2 - rmk #1 (Bitti, yoruma açık)

Spyro

Öne çıkan mesajlar

9 saattir dersteyim beyin kalmadı, saçma nokta varsa çekinmeyin itiraz edin

Vingthor said:

abi bu sefer ölmicem. yada madem ölecem en azından beni öldüren kralın katil olduğunu kesinleştirmek adına ve 'doktor'a güvenerek dedektif olduğumu açıklıyorum.

abi.. :

kısa kes diyorsanız pis bir rus ruletine soktun herkesi diyorum, uzun versiyonu :

olasılıklara bakacak olursak,

mafyasın :
ilgi odağı oldun direk, acemisin diye yaptıysan bilemiyorum da en ihtimal vermediğim şey bu, olamaz yani daha ilk turdan.

dedektifsin :
ilk turdan bunu açıklaman çooooooook yanlış oldu ; kişi sayısı yarılara inene kadar dedektif gizli kalmazsa hem mafyanın gözlerini kendine çektin, hem de doktorun kafasını karıştırdın.
ek olarak kralın seni linç etmesi pek bir şey ifade etmeyecek, çünkü şu olasılıklara teğet değil kiriş geçiyorsun (en azından benim gözümde).
kralın da seni öldürüp öldürmemesi gerçekten bir şey ifade etmiyor şu tur, çünkü dedektifliğini direk gösteren hiçbir şey yok ve townie de mafya da çıksan şaşırmam şahsen.

düz towniesin :
mafya olsan daha iyidir diyeceğim bu noktada.
dedektif şüphelenecek blöf mü yapıyor mafya mı diye, bir turunu sana harcayıp harcamamama konusunda karar verecek, karar verirken aklı hep sana kayacak.
doktor da dediğim gibi ikircikte kalacak ne yapayım ki şimdi diye.
halk sana güvenecek/sana karşı antipatı duyacak, kaos ortamı.

yaptığın şey iyi sonuçlanabilir ama geçen oyundaki doktor blöfü dışında gerçekten görmedim townielerin kendi başına oyunlar çevirip başarılı olduğunu, ki onda da rollerin ne olduğu çok açık bir şekilde yazmıyordu, o ortamda çok da sorgulanmamış olması da epey olası.
Sosyal ağlarda paylaş

beni niye infaz ediyorsunuz abi? hemen akbabalar gibi üşüştünüz 1-2 oy görünce ? townie öldürme fırsatı geçti elinize tabii.

cassiline'e oy verdiği için adamı öldürelim demişim ki öldürelim bile dememişim orda yazmışım oyun ilerlesin diye abartı tepki verip oy kullanıyorum diye. daha sonra da herkesin dediği vingthor'un saçmalamasına deyindim. mafya olduğumu gösteren ne var? siz salak mısınız? gaza bu kadar çabuk gelmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

doğru bi karar almışım farinal diyerek.
hem kendini savunmayı bilmeyen
hemde savunmaya çalıştıkça hakaret yağdıran bi insan her zaman suçludur.
ben oyun kuralları dahilinde devam edip terbiyemi bozmıycam.
vinghtora ise riske girmek istemiyorum oyun başından. %50 şansımız var diyosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

vay anam vay neler dönmüş ya...

Vightor'ın açıklaması büyük fail olmuş cidden. Oyunun ortalarına gelmeden kimlik acıklamak bence de pek mantıklı değildi. Ama belki doktor'a da güvenerek, kendini korumak için böyle bir açıklama yapmış olabilir. ya da tam tersi bir anti-town...

vingthor'u şu an anti-town olarak suçlamak da pek riskli bence.
yani adam gerçekten dedektif çıkarsa fail üstüne fail olur. ama ne yapılması konusunda emin değilim. birlikte kararlaştırıp bir sonuca varmalıyız.

herkesin bu konuda ne yapılması gerektiği hakkında düşüncelerini bilmek isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

bir önceki oyundaki gibi saçma sapan şeyleri gerekçe gösterip townie boş yere öldürmeyin buradada. bir önceki oyundada bana kendini koruyamıyorsun dediler tak die astılar. ne saçma sapan iştir bu arkadaş. söyleyecek pek birşeyi olmayan adama nasıl kendini koruyamıyor diyebiliyorsunuzki?
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:
Spyro kurallara eklemeden oyuna deli rolü mü koydu diye merak ettim bi an(ciddiyim, bu konuda açıklama bekliyorum. gerçekten böyle bir rol koyulmuş olabilir mi,

deli, soytarı, vs. gibi bir rol yok.. kurulum nasıl yazdıysam aynen öyle..

fede said:
bence yavaş ilerliyo oyun. spyro neder bilmiyorum da. tek mesaj atan arkadaşlar var. genelde en çok konuşanlar kesiliyo sonlara doğru hiç sesini çıkarmayanlarla bişeyler yapmaya çalışıyoruz. böyle devam ederse bi çılgınlık yapıp kendimi infaz edicem sdlkfjsf. yok lan ama mantıklı olmayan bi karar verebilirim. o yüzden fikir belirtin.

spyro hiçbir şey demez çünkü oyuncu olarak bulunmuyor burada.. oyun bittiği zaman detaylı bir yorum yaparım ama hep..

------

son olarak;

Spyro said:
oyların başına ## koymanıza gerek yok.. bold yapsanız yeterli..

infaz kararı için de geçerli bu dediğim.. shadow'un WoTunun arkasında kaldı diye yazıyorum tekrar..
Sosyal ağlarda paylaş

kimliği dedektif tarafından bile öğrenilemeyen karakterin ifşa olmasına mantıklı diyorsunuz arkadaşlar...

elindeki böyle bir gücü başka birine devrediyorsun ve sen öldüğünde daha az kişi kalacak. o zaman random olarak kingmakerın öldürülme şansı artmıyor mu? bence hiç mantıklı değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...