Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ortalık bulandırmak iyidir (: cassiline katil olmadığın ne malum. inanılmaz bir rolde olabilir. hani o kadar mantıklı yaklaşan adam ki geçen oyunda townie idin. eğer katilsen bu durum dahada beter sakin ve manipulatif stilin yüzünden. sinirden ağla istersen bu sefer öle smooth kafada gitmesin oyun. sinirlenin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 blazkowicz said: oyh. abi keşke atlamasaydın ilk linç oyu ile gerçek kimliğini açtıysan katiller ilk hedefini buldu. ciddi bir kayıp ile başlıyoruz demektir. bence sende katil havası var şu yazdıklarında niyeyse. kıllanmadım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Vingthor'un yaptığı, dedektifi ortaya çıkarmak için yapılmış bir hareket de olabilir elbette. Yalnız sadece 3 kişilik bir anti-town grubu olduğunu düşünürsek, ilk günden, sadece dedektifi ortaya çıkarmak için birini feda etmek çok da akıl kârı değil. Düşünmek lazım biraz bunun üstüne, Fatih çabuk karar verme sen yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 evet bu geceye kadar süren var fatih. ama ben pis pis blackowize bakıyorum. gözüm üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kermit said: blazkowicz said: oyh. abi keşke atlamasaydın ilk linç oyu ile gerçek kimliğini açtıysan katiller ilk hedefini buldu. ciddi bir kayıp ile başlıyoruz demektir. bence sende katil havası var şu yazdıklarında niyeyse. kıllanmadım değil. Yazık olur townie takımına. Ben garip bir köylüyüm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 "smooth" kafada gitsin oyun, oyun kazandık mis gibi. Ortalık gerginleşsin mafya mı kazansın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 her sakallıyı dedemiz sanacaksak bu oyunda işimiz var. birde yukarda nickini yannış yazmışım edit yasak oyunda o yüzden anlayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ortalık bulandırmak townie'ler için asla iyi değildir. Mümkün olduğunca mantık çerçevesinde ve tutarlı bir yol izlemek lazım bana göre. Hayır anlamadığım neden bu kadar intihara meyilli olduğun. Anti-Town'san bir nebze anlaşılabilir bir hareket de, Townie'ysen (Hele bir de gerçekten dedektifsen) gerçekten çok anlamsız şu yaptığın. Katil olmadığım malum değil elbette, kesin hiçbir şey sunamam size. Verebileceğim en somut kanıt, yazdığım mesajların kime yararı olduğu. Anti-town olduğunuzu varsayarak okuyun mesajlarımı, işinize gelen bir şey bulabiliyorsanız tartışmaya hazırım. İnanılmaz rolden kastın nedir en ufak fikrim yok. Geçen oyunda roller/sayılar belli değildi, bu oyunda hepsi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aynen. daha ilk gece herkes birbirine girerse mafyaya yarar, kaosdan beslenirler. biraz sakin olmak lazım. hala konusmayan var mı? yüzlerini göremediklerimiz vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Herkesin en az bir mesajı var konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ha bir de kermit benim ismimi ortaya atırıp kestirirsen ve ben townie çıktığımda direk tüm gözler sana döner ve eğer townie isen birbirimize düşüp 2 townie ölmüş olacak arka arkaya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 başlangıçta risk almak lazım diye düşünüyorum. yazdığın yazılarda bende şüphe uyandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 gözler bana dönersede kurana el basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kermit bende über acemi townie havası uyandırdın valla. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bence infaz edin vingthor u gitsin. dedektif bile olsa, olmaz olsun böyle dedektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 olm ne noob oyunu oldu böyle. bütün noobları kurşuna dizesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bence de ölmeli ama gerçekten detektifse oyunu kazanma ihtimalimiz pek kalmaz. En azından bir şans daha verip gece ölüp ölmediğine ve araştırmasının sonucuna göre karar verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 fede said: olm ne noob oyunu oldu böyle. bütün noobları kurşuna dizesim geldi kralım henüz barutu icad edemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 oyunun hızını kesmeden 2 şey eklemek istiyorum.. birincisi; Nosfe said: 5- Detektif kimin kingmaker olduğunu anlayamaz. bununla ilgili bir şey yazmayı unutmuşum kurallara.. hiç düşünmemiştim çünkü.. geçen seneki oyunda da karşılaşmamıştık bu durumla.. o zaman ekleyelim.. Kingmaker rolü oyundaki en gizli statüdür. Dedektif, soruşturma yaptığı oyuncunun kingmaker olup olmadığını öğrenemez. Yalnızca katil, doktor, townie, vs. olup olmadığı söylenir (şüpheli, katil çıkarsa kingmaker olmadığına emin olunabilir en azından =P). Ancak kingmaker infaz edilir veya gece öldürülürse gerçek kimliği tüm oyunculara açıklanır. Böylece herkes kingmaker rolünün el değiştirdiğini bilecektir. ikincisi; kermit said: evet bu geceye kadar süren var fatih. ben bir deadline koymadığım müddetçe acele etmenize gerek yok.. hele ki oyun akıcı bir şekilde ilerliyorsa.. olur da iyice vakit geçer, kimseden ses seda çıkmaz olur, kral da inatla karar vermekten kaçınırsa işte o zaman bir deadline koyarım.. kral dostumuz o süreye kadar da birini seçmezse kafasına kafasına vurursunuz =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ben seçerim. benim aklımda yavaş yavaş kim katil şekillendi zaten. ben fikir duymak istiyorum. yoksa bana seç birini desen yazarım 2 dakka içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Şimdi olasılıkları sıralamak gerekirse; 1) Gündüz Vingthor'u linç ederiz; Pro-Town; Dedektif olduğu ortaya çıkar, gece de bir townie'yi kaybederiz. sayımız 10'a düşer, dedektifi kaybederiz. Anti Town; Çok büyük bir avantaj kazanırız. Anti-Town takımı 2 kişi kalır, dedektifimiz kimliğini ifşa etmeden çalışmaya devam eder. 2) Gündüz Vingthor'u linç etmeyiz, gece doktor Vingthor'u korur; Pro-Town; Muhtemelen ben ölürüm ilk gece. Doktor öldürülene kadar Vingthor'u korur. Vingthor'un doğruyu söyleyip söylemediğini öğrenemeyiz. Anti-Town; Vingthor'un kimliğini öğrenmenin tek yolu, dedektifin ortaya çıkması olur. Öteki türlü doktor her gece koruma hakkını boşa harcar. 3) Gündüz Vingthor'u linç etmeyiz, gece doktor Vingthor'dan başkasını korur; Pro-Town Risk. Gece Vingthor öldürülürse kimliğini öğreniriz, dedektifi kaybederiz. Gece Vingthor öldürülmezse Vingthor'un doğruyu söyleyip söylemediğini öğrenemeyiz. Anti-Town; Vingthor gece ölmeyince Anti-Town olduğunu öğrenmiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 fede said: ben seçerim. benim aklımda yavaş yavaş kim katil şekillendi zaten. ben fikir duymak istiyorum. yoksa bana seç birini desen yazarım 2 dakka içinde oyun hiç tıkanmışa benzemiyor.. istediğin zaman seçersin.. yoksa kraldan çok kralcı olmaya niyetim yok =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ben hala anlam veremiyorum vingthor'un yaptığına. pro-townda olsa anti-townda olsa çok başarısız bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Caseeline said: Vingthor'un kimliğini öğrenmenin tek yolu, dedektifin ortaya çıkması olur. iyide ben dedektifim diye birisi çıkarsa inanacakmıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kermit said: Caseeline said: Vingthor'un kimliğini öğrenmenin tek yolu, dedektifin ortaya çıkması olur. iyide ben dedektifim diye birisi çıkarsa inanacakmıyız ? Abi quote alırken nickimi yanlış yazmayı nasıl başardın? İkinci bir kişi dedektif olarak ortaya çıkarsa, bir kişi yalan söylüyor demek olacak. %50 ihtimalle dedektifi kaybetsek de, bir anti-town ortaya çıkarmış olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar