BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 tezeği avuçla yeriz ben sana söyliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 İşsizlik tavan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ya AMK oynamayanlar yazmasın dedik lan! ÇOHŞARI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Phae said: İşsizlik tavan. sanane lan dallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 AMK: alternatif mafya kumpanyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 açıklayayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Phae said: İşsizlik tavan. Oha süper tespit yapmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ah şu dünyada gereksiz yaşayan kişiler... gereksiz oksijen tüketiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Bu mesajı gördüğünde kararını vermiş ol İldeniz.. Gereksiz postları da sildireceğim fizboz gelince.. Şu an yetkim el vermiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 infaz: mulgear6 parmaklar çapraz olsun! townie çıkarsa sıçtık çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 çıkmazsa şansımız var mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 FFFFFFFFFUUUUUUUUUUU---- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 mulgear6, ölen 6. townie oldu.. Gün 5 - Gece ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ölen biri olarak oyunu etkileyemen veda mesajımı yazıyorum CONS BELANI VERSİN İLDO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Gece kermit (townie) öldürüldü.. Gün 6 - Gündüz Günün kralı Bittus oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Babacum Raiden Farinal Bittus 4ümüzden başka hayatta olan yok değil mi? eğer öyleyse bütün yük benim üzerime kaldı... bugünkü infaz bizim için son şans sanırım. çünkü eğer bir anti-town öldüremezsek, gece de bir townie kesin öleceği için mafya kazanmış olacak... Raiden'in pro-townie ve kingmaker olduğu kesin zaten. sonuçta kimse çıkıp da, hayır kingmaker benim demedi ya da öldürülenlerden hiçbiri kingmaker değildi. o yüzden seçimimi Babacum ile Farinal arasında yapmak zorundayım. Raiden senin bu konuda fikirlerini öğrenmek istiyorum. %50 şansımız var ve bu son şansımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bu oyun bozuk her türlü townie kazancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 pişt! ölüsün sen, konuşma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 keşke ölü olmasaydın da düşüncelerini öğrenebilseydik. shadowfury sen de çatlada patla :) neyse, ben kampüsteki konserleri izlemeye gidiyorum. gece bir ara bakarım. fikirlerinizi, düşüncelerinizi belirtmiş olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 farinal diye bağırdım yuh be yuh. hala babacum kermit diyonuz...................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Krusty said: bu oyun bozuk her türlü townie kazancak. öyle bir şey yok ama son tura gelindiğinde oyunu kazandıran, kingmaker'ın kararı olacak.. şu an tek sorun Vivi (listede adı geçmemiş ama o da ayakta).. 10 gündür mesajı yok.. pm de attım ama bakmıyor.. son turda da replacement hoş olmaz.. akşam onunla ilgili kararımı yazacağım.. o vakte kadar sen de infaz açıklama Bittus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 beyler yeter artık yalnız.. hadi krusty ilk defa yaptı da black senin kaçıncı oldu bu abi.. 2 tur dayan işte post atmamak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 farinal, Bonzi titleına hak kazandığı için mesaj atamıyor.. o yüzden son tura geçiriyorum.. şimdi şöyle yapalım.. Vivi 10 gündür inaktif olduğundan da belli olarak townieydi.. bu tur onu öldürüyoruz ve geceye geçiyoruz.. bu sefer gece, kingmakerdan pm beklemiyorum.. sadece kalan mafia üyesi bana seçimini bildirsin.. geriye 3 kişi kalacak (bir townie, bir kingmaker ve bir katil olmak üzere).. bu noktada kingmaker oyunu bitirecek (direkt topicte yazacak kararını.. pm falan yok).. son gündüz turunda seçilen kral hangi factiondansa, doğal olarak o takım oyunu kazanmış olacak.. kusura bakmayın.. şu anki haliyle oyunu en adil biçimde sonlandırmanın yolu bu.. Gün 6 - Gece mesajını bekliyorum katil herif.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 BabacumMostors Bittus Farinal RaidenXelRu Vivi ben mafya değilim.. son 2 güne giriyoruz işte bugün olmazsa bir sonraki gündüz roundunda kazanma ihti,malimiz var.. evet vivi nin de mafya olamdığın ıanladık spyro ile iletişime geçmediklerine göre :P bittus kral kralı krala kestiremiyoruz. raiden kral yapıcı. hani farinal kalıyor geriye.. beni öldürürseniz bir gününüz daha kalacak ama kral olan bir daha kral olamıyordu galiba o zaman farinal ve vivi kalıyor.. şimdi bittus mafyaysa eğer, bir tonwie daha keser (ki muhtemelen benim başım gidecek) ertesi gün farinal kral olur bittusu keser townie kazanır eğer farinal mafyaysa bittus beni keser (en kuvvetli aday olmanın dayanılşmaz hafifiliği) farinal gece bittusu keser ertesi sabah kral olur kral olarak viviyi keser gece de mafya olarak raiden i keser kombo çeker umarım mafya bittusdur yoksa farinalse ve bu tur farinal kesilmezse gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ben o mesajı yazarken spyro nun mesajı daha yayınlanmamıştı :( tuku edtlerse editlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar