fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 saf köylü diyorum ve geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 KRAL ÇIPLAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kingmaker kraldan çok kralcı bir karakter sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 tez kellesi vurula ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kralımız çok yeşeee! kimi kesiyoruz kralım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 *elindeki meşaleyle on sıralara geçer* yakalım yakalım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 da kimi yakalım arkadaşım. kontrolsüz güç güç değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://images.imagestate.com/Watermark/2376536.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bu gece ben yatana kadar bi karar verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 gece rldeki gece olmuyor. mod gece oldu diyene kadar zamanımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 gral ne derse o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 aramızda hala arkada saklananlar var, sesleri cıkmıyor. konussanıza dostlar! neden cekiniyorsunuz boylesine babacan ve comert kralımız karsısında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Oynayanlardan son mesaj atanı kes. Çünkü ilk mesaj atanlardan biri kingmaker olmalı. Kingmaker da mafya olamayacağına göre az da olsa mafya tutturma ihtimalin artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 *meşaleyi havaya kaldırır* yakarım ha kralım! hedef göster kelle alalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 fede said: bu gece ben yatana kadar bi karar verelim gece kaçta yatıcaksınız lordum. yatağınızı hazırlayım siz yatmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 yalakalardan daha fazla nefret ettiğim birşey varsa o da kurbağa yalakalardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 emredersiniz efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kurbaayı keselim belki prens olur, bir pro-town daha kazanırız. ne dersiniz kralım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 vivi kızmıydı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 BabacumMostors said: bu vingthor kişisi kralım.. kırık mıdır nedir çoluğumuza çocuğumuza mazallh.. yeni geldim. katil değilim fakat pis bir herifim doğrudur. bu yüzden katilleri en kolay ortaya çıkarabilecek adam benim. yarından itibaren tam olarak hizmetteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Krusty said: kurbaayı keselim belki prens olur, bir pro-town daha kazanırız. ne dersiniz kralım ? katil olduğumu nerden çıkardınız acaba ? elinde kanıt olmadan suç atıyo kralım indirelim bence bu arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ben prens ol diye şeyettim. öpedebiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Herkes mesaj atmadan başlamayın lince. Onu da geçtim, herkesin yine normal bir oyun gibi linç oyu vermesini öneriyorum ben. Evet, zorunlu değil ama herkesin rengi ortaya çıkmış olur böylece, mafyanın saklanmasını zorlaştırmış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bencede en az yarın akşama kadar bekleyelim infaz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Aceleye gerek yok, ilk kez oynayanlar var, hiç mesaj atmamış olanlar var. Geyik başladık oyuna, iyi güzel de, full geyik gitmemiz mafyaya yarar. "Kralım şunu keselim yeaaa" muhabbetine adam falan keserseniz anlamı kalmaz oyunun. Herkes en az 1 mesaj atana kadar sabredelim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar