Eoteyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 taralı bölgenin alanını nedir? yardımcı olursanız sevinirim... alt barenler :%33- %66 dikey barenler : %18 - %48 şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bu isi birakali yillar oldu. bilen biri cikar eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ben bunları hiç çözmedim lise hayatım olmadı benim ortaokul bitti iş hayatı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 O düz çizgiye ait hiç bir bilgi yok mu? Eğimi filan bilinmeden nasıl yapılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 düz çizgi düz :) 45 derecelik açılı sabit artan.. yok bu güne adar aldığım eğitimlerin iş hayatında bi bok faydasını görmedim. 40 yılda bi işe yarıycakken onuda unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Egitime acarsan birisi cevaplar elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 %33'ten kastın 0.33 birim mi? yüzdeleri tam anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Quadrophenia said: Egitime acarsan birisi cevaplar elbet. kusura bakmayın hata olmuş taşınırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 2 noktası bilinen eğimin denklemi nasıl hesaplanıyor hatırlamıyorum da şöyle çözmen lazım. Önce eğri çizginin denklemini bulacaksın. Ardından eğri ve düz çizgilerin kesişme noktasını hesaplayacaksın. Dik üçgenin alanından, integralle hesapladığın eğimin altında kalan alanı çıkaracaksın. Belki daha kolay bir yolu vardır da ben böyle yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 o 0 dan direk çıkardığın çizgi yatayla kaç derece açıyla gidiyo ki? yoksa nerde kesiştiklerini nereden bilecez. ha %45 dereceymiş pardon söylenmiş yukarıda hemen hesaplıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 herkesin kişisel bir boşluğu olmalı o alanı zor günlerinde dertleriyle sığınacağı bir baraka gibi hesaplamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 0.1208 buldum kihkih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 eğrinin denklemini bulup, onun altında kalan alanı hesaplayıp, o 45derecelik çizgiyi de bi dikdörtgenin köşegeni gibi düşünüp yarım dikdörtgenin alanından ilk alanı çıkarırız imo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bilmirem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 tarali bolgeye kucuk integraller yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 cevap 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 aquila said: tarali bolgeye kucuk integraller yap. fonksiyon yokki = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 o dik cizgiyi x-y duzlemindeki bir cemberin yaricapinin karekok 2 kati olarak dusunursen cozumu kolay olur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 elipse benzeyen bi sekil var yaricap olarak alinsa bile a-r bagintisi olmaz gibi uc sinirlar belli olsa aslinda disk olarak kabul edilirse ordaki acilarada tan donusumu uygulanirsa yapilabilir gibide kasamam hic =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Yazdığım gibi çöz yukarıda. Eğik çizginin eğimi, (y2-y1)/(x2-x1)=(y-y1)/(x-x1) Doğrunun da denklemi y=x. Bu iki denklemi eşitle, (0,0) noktaları dışında bir nokta daha bulacaksın. Oraya göre integral al eğik denklemin. Dik üçgenden bulduğun alanı çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 surda bi suru muhendis var ben dahil al kardesim cevap bu diyen yok dicektim pekaziz durumu kurtardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ben yazdım cevabı autocadde çizdim hesapladım direk yihyih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 pekaziz said: Bu iki denklemi eşitle, (0,0) noktaları dışında bir nokta daha bulacaksın. Oraya göre integral al eğik denklemin. Dik üçgenden bulduğun alanı çıkar. Bu şekilde o eğrinin denklemi hesaplanamaz ki? Yani ben öyle biliyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Fistan said: surda bi suru muhendis var ben dahil al kardesim cevap bu diyen yok dicektim pekaziz durumu kurtardi şaka gibi bende sözde müh. im ama hayat işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar