Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ferrari'ye LPG [feat:ferrari nin mantalitesi]

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

bugün gazetede bi haber gördüm, yarıldım walla gülmekten. Belçika'da bi türk (tabii ki) 250 milyar liraya aldıı ferrariye lpg taktırmaya çalışınca şirket arabayı elinden almış. yuh diyorum artık, daha da ne diim :)[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

walla köşe möşe diil direk eşşek kadar bi haber, ki bence bunda inanılmicak bişii de yok yani.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

ne alaka deme lütfen şöyle bi topic lere bi bak. kaç tanesi garbıça gitmeden konu dışında kalabilmiş. genellikle insan ilişkileri yoğunluklu olanlar.

Ferrari çalışanlarına gelince: Hepsinin kıçı havalarda. klas marka olucaz diye bu kadar kasılmaz yani.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 18 Temmuz 2004 13:30 tarihinde demiş ki:
Yani ferrari para kazanmak için satmıyor arabalarını.

ahahahah süper :horace:

şirketin imajını olumsuz yönde etkileyebilecek bir olayı engellemek için bir araba parasını gözden çıkarmak başka birşey, vakıf veya hobi işi başka birşey..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

ferrari alirken sozlesme imzaliyorsun araba uzerinde yapabilecegin degisikliklerle ilgili . tabii gariban adamin elinden alabiliyorlar oyle ama bir arap seyhi 4 tane ferrari alip kestirip bicip limuzin sekline getirmisti . ferrari web sitesinde adami kinamisti hehe .

ferrari farkli bir olay arabayi alirken parayi nerden buldun diye soruyorlar lotodan totodan falan cikmissa vermiyorlar . dusuk modellerinde yok ama boyle seyler .

birde adamlar arabadan daha cok imaj satiyorlar tabii ki . diger seckin musterilerini kollamak zorunda adamlar . hatta ferrari ile porsche arasindaki reklam yarisini hatirlayanlar varsa ; adamlar altta kalmamak icin reklam yapiyorlar sonra birbirlerine dunyanin tazminatini oduyorlardi bir ara . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 18 Temmuz 2004 13:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok daha neler . o ses motorun gücünden kaynaklanbıyor . ve ekzoz yapısından . öyle sesi arttıralım die bişi olurmu oldu olacak hoparlör koysun adam :lol:[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben var diyorsam vardir sen ne yapacaksin . o kadar sesin motordan geldigine inaniyorsanda sana sunu soylim : omrum is makinalarinin icinde gecti motoru ferrarinin kendisinden buyuk makinalar oyle ses cikartmiyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

öenmli olan büyüklük değil işlevi :-p . ya abi o iş makinası onun tek ihtiyacı ona güç hız değilki . ferrari hız arabası . sen arabayı koyarsın bir sürü silindir , ekzozada susturucu takmazsın bak nasıl ses çıkıyor .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok kardes adim gibi eminim oyle bir ekip var ferraride calisan (var yani eheh tv de ferrari fabrikasini anlatan bir programda soyledi adamlar ). ayrica motor dedigin seyin sesi ferrarinin sesine pek benzemez . havalandirma kanallarindan tut eksozun yapisina kdar pek cok sey o sesin cikmasina etki ediyor . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 18 Temmuz 2004 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bak yazmışlar burda ;)

said:
huun, 18 Temmuz 2004 13:41 tarihinde demiş ki:
ferrari alirken sozlesme imzaliyorsun araba uzerinde yapabilecegin degisikliklerle ilgili . tabii gariban adamin elinden alabiliyorlar oyle ama bir arap seyhi 4 tane ferrari alip kestirip bicip limuzin sekline getirmisti . ferrari web sitesinde adami kinamisti hehe .

ferrari farkli bir olay arabayi alirken parayi nerden buldun diye soruyorlar lotodan totodan falan cikmissa vermiyorlar . dusuk modellerinde yok ama boyle seyler .

birde adamlar arabadan daha cok imaj satiyorlar tabii ki . diger seckin musterilerini kollamak zorunda adamlar . hatta ferrari ile porsche arasindaki reklam yarisini hatirlayanlar varsa ; adamlar altta kalmamak icin reklam yapiyorlar sonra birbirlerine dunyanin tazminatini oduyorlardi bir ara .
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...