Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'deki Cinayetler

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

adam şerefsiz ve haysiyetsiz bir soyguncu olarak başladığı işe medya ve bazı daltaraklar yüzünden seri katil olarak devam etme zorunluluğu hissediyor galiba. akşam sigara almaya büfeye gittim saat 11 civarı idi sanırım. sokakta aile türünden bir örnek dahi göremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

robot resmini çizmişler herifin..
yakalansa ne fark eder ki adalet sisteminin harikulade olduğu türkiye gibi bir ülkede? mahkeme akli dengesinin bozuk olduğuna karar verir 3-5 sene ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatar, çıkar yine öldürür başkalarını.. dün ntvmsnbc.com'da türkiye'nin seri katilleri diye bir derleme vardı senaryo çoğu kez bundan ibaretti.

http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/galeri.aspx?galleryId=1536

belki adamın amacı sadece ilk kadını öldürmekti? sonra dikkati başka yere çekmeye çalıştı psikopat seri katil imajı verdi olamaz mı? hatta çanta ve telefonlarını alıyor olma amacı hırsızlık gibi göstermek olabileceği gibi ilk kadının telefonunda kendine ait mesaj arama kayıtları vb bulunuyor olması bile olabilir kanıtları ortadan kaldırırken hırsızlık imajı verdi parmak izi bırakmamak adına telefonu da aldı? o kadının çevresi, arkadaşları fln çok iyi araştırılmalı bence..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İlk cinayetini 22 yaşındayken kardeşini boğarak gerçekleştirdi. Mart 1998-Şubat 2001 yılları arasında Kayseri’de 6 kişiyi daha öldürdü. Yakalandığında, "Zaten avcıyım. Kurbanlarım av, avların üstünden çıkan para ve eşyalar da av ganimeti" dedi.

http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/turkiyenin-seri-katilleri.html?position=7

OEAH
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

7.65 çapla öldürüyor. Bunun kurşunlarını bile bulmak dert bu devirde, profesyonel bi olay olduğunu sanmıyorum, umarım en kısa sürede yakalanır.
konuyla alakasi yok ama 7.65 mermi bakkalda bile bulunuyor
kimden duydun bilmiyorum ama 7.65 mermi en yaygin kullanilan silah.
turkiyede cogu devlet kurumlarinin beylik tabanca olarak verdigi silahlar 7.65.
ornek orman isletmesi karayyollari dsi koy hizmetleri vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...