Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 3le ilgili hiç haber yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14542010.asp?gid=373 http://www.milliyet.com.tr/izmir-de-yine-7-65-lik-tabancayla-cinayet-/turkiye/sondakika/27.04.2010/1230374/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 hangi tro acaba öldürüldü kesin simasını bilirim ha merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 wtb dexter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 7.65 çapla öldürüyor. Bunun kurşunlarını bile bulmak dert bu devirde, profesyonel bi olay olduğunu sanmıyorum, umarım en kısa sürede yakalanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Seri katil vs... gibi benzetmeler yapmayın su adama.Hey gidi Albert Fish, Ed Gein,Ted Bundy,richard ramirez...simdi kemıklerı sızlıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Ben de sabah takside duydum 3. vurulanın travesti olduğunu. Adam random seçiyo heralde kurbanlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 adam şerefsiz ve haysiyetsiz bir soyguncu olarak başladığı işe medya ve bazı daltaraklar yüzünden seri katil olarak devam etme zorunluluğu hissediyor galiba. akşam sigara almaya büfeye gittim saat 11 civarı idi sanırım. sokakta aile türünden bir örnek dahi göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Vingthor said: Red said: böyle adamların tutuklanması çok saçma ya.bu tarz adamalr için direk vur emri cıkması lzm.gördüğün yerde yok et başka türlü sonu yok 20 tane seri katil yok türkiyede toplamda. başı yok ki sonu olsun. 20 bile değil, 3 yada 4 tane var en fazla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ciddi ve dikkatli bi seri katil çıkarsa (ciddi ne demek lan.. part-time seri katilim. gündüzleri mübaşirlik yapıyorum gibi bişi oldu bu) bizim polis ve adli tıp bakınana kadar 7'ye çıkar aralıklı aralıklı sürelerle devam ederse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 neler oluyo türkiyeye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ne olcak yaw.. çocuklar kendi aralarında okulda mafyacılık oynuyor, tv'den hapse girmiş çıkmış çakma yodalar empoze ediliyor, gerçek hayat desen kimi suçlu gerçekten baştacı ediliyor.. gerçi o saçmalık enjekte edilmiş nesil daha büyümedi lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 dasaaa said: gerçi o saçmalık enjekte edilmiş nesil daha büyümedi lan.. şu durum feci olucak gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 haftaya yakalanır ya dert etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 konak'ta 30 yaşında bir travestiyi vurmuşlar 3.cinayet olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kurtlar vadisi pusu filler episode senaryosu hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 robot resmini çizmişler herifin.. yakalansa ne fark eder ki adalet sisteminin harikulade olduğu türkiye gibi bir ülkede? mahkeme akli dengesinin bozuk olduğuna karar verir 3-5 sene ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatar, çıkar yine öldürür başkalarını.. dün ntvmsnbc.com'da türkiye'nin seri katilleri diye bir derleme vardı senaryo çoğu kez bundan ibaretti. http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/galeri.aspx?galleryId=1536 belki adamın amacı sadece ilk kadını öldürmekti? sonra dikkati başka yere çekmeye çalıştı psikopat seri katil imajı verdi olamaz mı? hatta çanta ve telefonlarını alıyor olma amacı hırsızlık gibi göstermek olabileceği gibi ilk kadının telefonunda kendine ait mesaj arama kayıtları vb bulunuyor olması bile olabilir kanıtları ortadan kaldırırken hırsızlık imajı verdi parmak izi bırakmamak adına telefonu da aldı? o kadının çevresi, arkadaşları fln çok iyi araştırılmalı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ben doktorum beyler aramızdan birini koruyacağım ama dikkat edin izmir mafyası öldürmesin beni. OH WAIT. yanlış topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 said: İlk cinayetini 22 yaşındayken kardeşini boğarak gerçekleştirdi. Mart 1998-Şubat 2001 yılları arasında Kayseri’de 6 kişiyi daha öldürdü. Yakalandığında, "Zaten avcıyım. Kurbanlarım av, avların üstünden çıkan para ve eşyalar da av ganimeti" dedi. http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/turkiyenin-seri-katilleri.html?position=7 OEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 RRa said: haftaya yakalanır ya dert etmeyin Yakalanmasına yakalanır da, yakalanana kadar 3-5 kişiyi daha öldürse hatta 1 kişiyi bile öldürse ve o da senin kardeşin veya çok yakın bir arkadaşın olsa dert eder misin peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Rasmon said: 7.65 çapla öldürüyor. Bunun kurşunlarını bile bulmak dert bu devirde, profesyonel bi olay olduğunu sanmıyorum, umarım en kısa sürede yakalanır.konuyla alakasi yok ama 7.65 mermi bakkalda bile bulunuyor kimden duydun bilmiyorum ama 7.65 mermi en yaygin kullanilan silah. turkiyede cogu devlet kurumlarinin beylik tabanca olarak verdigi silahlar 7.65. ornek orman isletmesi karayyollari dsi koy hizmetleri vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 7.65 evde bile yapilir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 robot resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bu robot resimler hep çok ürkütücü oluyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar